Új játékot készít a Blizzard
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem a Diablo MMO ötletemet nyúlták le illetve inkább úgy mondanám remélem nem az én megkeresésem nélkül <#idiota>#idiota>
(Viccen kívül látok rá pár százalék esélyt, mert mind történet mind játékmenet szempontjából elég egyedire és értelmesre sikerült, plusz egy nemzetközi oldal fórumán tettem közzé)
Mondjuk legrosszabb esetben veszek egy forradalmi Apple iSue perlõgépet <#eplus2>#eplus2>
(Viccen kívül látok rá pár százalék esélyt, mert mind történet mind játékmenet szempontjából elég egyedire és értelmesre sikerült, plusz egy nemzetközi oldal fórumán tettem közzé)
Mondjuk legrosszabb esetben veszek egy forradalmi Apple iSue perlõgépet <#eplus2>#eplus2>
olyan ostobák vagytok.
<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Milyen 3? Palyankent oregem, palyankent!😄 1 map/$2 alapon vagy vmi ilyesmi😛 Alapjatek $30, meg legyen hozza 20 map a vegigjatszashoz singleben, meg mondjuk 15 multihoz es kaszalni fognak.
Mindegy, hogy min dolgoznak, a lényeg, hogy azt is majd három részre darabolva adják el... <#eplus2>#eplus2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a Warcraft 4 miért is lenne kieg?
am, egy kiegeszito miota uj jatek?
Gratulalok a cikkert! Ki gondolta volna, hogy valaha is uj jatekot fognak csinalni!
There are people who never really disappear, but put on a different mask.