9
-
Ender Wiggin #9 bővel elég lenne, ha kiadnának egy dlc-t, ami a 3-as közepén egy jó döntéssel megváltozthatja a végkimenetelt azok számára, akik hánytak a végjátéktól...
-
#8 Szerintem a Lair of the Shadow Broker-re gondolt. -
halkofa #7 Igazad van, mérnök vagyok, következésképp nem tudok számológép nélkül számolni. :) -
Hoz_Hun #6 Pontosabban: három mellék küldetés van benne. :) -
halkofa #5 Ha az irányított karaktert, a játékidőt, a LOKI és Rampart mech közötti hasonlóságot, a történet időbeli elhelyezését és a Leviathan DLC eredetét nem is, legalább azt eltalálta jó pár mellékküldetés van a csomagban. Pontosan egy jó pár. Kettő. -
blessyou #4 "The amount of inaccuracy in Tibor Ötvös's articles is too damn high!" -
Radi #3 "ám a második részhez megjelent Leviathan szintjét nem éri el"
"második"
-
Evoluti0N #2 Ezzel se játszott a tisztelt cikkíró. -
WoodrowWilson #1 "Ugyanakkor ezúttal végig Ariat irányíthatjuk majd, Shepard és a Normandy inkább mellékalakok lesznek a történetben."
Ez kissé félrevezető, Aria természetesen csak csapattag, őt konkrétan nem irányítjuk. A Normandy meg még mellékalakként sem jelenik meg.
"A közel 4 órás játékidő azonban tartogat jó pár mellékküldetést is, melyek egy idő után unalmasakká válhatnak, de szerencsére nem kötelező végigvinni."
Lehet, én voltam a vak, de kb. három mellékküldetés van a sztoriban, amiket út közben ígyis-úgyis megcsinál az ember.