101
-
#21 atyaúristen.... -
A1274815 #20 "Miben is lett kiherélve? Semmiben, ugyan az a desktop, mint ami volt."
Ja csak nincs Start Menű.
"Ami te linkelgetsz, az a classic start menü, amit a Modern UI váltott."
Pontosan. Amúgy a legtöbben pont a Modern UI-ra fújnak a legjobban és nem szeretnék látni, továbbá az Asztalukat sem kívánják parancsikonokkal teleszemetelni, mint ahogy a Super Bar-jukat sem akarják 2-3 sorosra növelni. -
hurkaur #19 bla bla szar az eletem bla bla bla winfos fejleszto megdugta a nejem bla bla bla ingyen van a linux bla bla bla ezert a legjobb bla bla bla es a kurva anyatokat bla bla bla -
Pukkka #18 Miben is lett kiherélve? Semmiben, ugyan az a desktop, mint ami volt. Ami te linkelgetsz, az a classic start menü, amit a Modern UI váltott. A Desktophoz hozzá sem nyúltak. -
A1274815 #16 Amit viszont nem írtak le az nem egészen a Classic Desktop, hanem a kiherélt Desktop. Az általam belinkelt "Classic Shell" nem csinál mást mind ad egy Start Menű pótlót a "Classic Desktop"-ra. -
Pukkka #15 Mint ahogy lentebb írták, a classic desktop ugyan úgy elérhető. -
A1274815 #14 Nincs ilyen opció, ha kell sajnos be kell érni egy elég jól működő, de a Win7/Vista Start Menűhöz képest "gagyi" 3rd party programokkal.
Classic Shell -
hurkaur #13 Igen, es azt ugy kell csinalni, hogy rakattintasz a Desktop csempere. -
Nonix #12 Valaki meg tudja mondani hogy van olyan opcio hogy ugy nezzen ki az asztal mint egy \ -
Nonix #11 Valaki meg tudja mondani hogy van olyan opcio hogy ugy nezzen ki az asztal mint egy "normal" windowson? -
Pukkka #10 Valószínűleg te amúgy sem vennél gépet, mert az intézetbe azt használod amit kapsz.
Nem értem, hol kellene érdekelje a Microsoftot, hogy mire használják a kifizetett licenseket. Megvették tőlük, nekik ennyi jó.
Amúgy sem az egyéni felhasználok a mérvadóak, hanem a cég parkok.
A windows blue kapcsán pedig lehet ellenkezni, de a vonal hála istennek marad. -
galocza #9 lassan 1 doboz rágógumihoz is adnak vmi win8-at, hogy szépüljön a statisztika:
http://www.edigital.hu/samsungssd-sp2168.html
18e ftos pro upgrade a 24e ftos hardverhez... -
hurkaur #8 hahahaha :'D -
ProgServ #5 Sziasztok!
Ez nem majomság kérdése.
Bemész a boltba és a Tesco Gazdaságos gépre is ez a ..ez van telepítve.
Nem mondhatod, hogy te üresen kéred a gépet.
A gép árába szépen bele van ez építve.
Így meg nem nehéz eladni belőle ennyit. -
hurkaur #4 Micsoda bukas lett, tiszta vista.. HUUU -
#3 A divatmajmoknak ezt is el lehet adni. Mert új, mert csempés, mert 'trendi'.
Na meg az elég olcsóra sikeredett upgrade sem utolsó indok.
Inkább arról írtak volna, hogy mennyi van ebből aktiválva. -
#2 Tartok tőle, hogy ennek a 40 millió licensznek a nagyrésze raktárakban porosodó laptokonon rohad.
Szerintem. -
Vol Jin #1 Mondtam, hogy nem lesz olyan siralmas az értékesítés, mint ahogyan sokan hiszik.