62
-
#21 Scottnak valójában 1 témája van, mindíg azt rendezi újra.
Fatert tökönrúgja az ellnséges szuperteremtmény, közben valami lezbi csaj emberkedik.
Hapsik csak mellékszereplők jóformán.
Hát ez kb minden filmjére ráhúzható. -
#20 Mi bajod Asylummal, kedvenc rendezőm, persze csak Uwe Boll után!
-
gyusz2 #19 Annyira istenítik Scottot, pedig a Robin Hoodjánál xarabb filmet még nem láttam. A Prometheus iszonyat látványos, izgalmasnak induló, de elbaszott film, Scott mehetne már a levesbe, a forgatókönyvíróival együtt. -
Thrawn #18 Nagyon vártam, láttam a filmeket többször is, olvastam a könyveket (nem csak a filmekhez tartozókat, hanem a többit is), aztán jól pofára estem. A látványtól eltekintve Asylum minőség. Ennek ellenére várom a folytatást, ennél csak jobb lehet. -
#17 Én csak simán a film eszmei mondanivalójától vagyok rosszul. Miután megnéztem a filmet, attól az irtózatosan tömény pesszimizmustól és sötét (ön)képtől egyszerűen az életkedvem is elment. Szerintem ezért szörnyű film. És szörnyen korlátolt gondolkodásmódra utal.
Bár ha ez volt a célja Scottéknak, akkor bejött... :D
Meg persze a sok tudományos és egyéb hülyeség is fájt, de azt már megszoktam. -
NovaTerra #16 Ráadásul pont elvileg ők a beszariak. De, amikor meglátják az az egyébként nem bizalomgerjesztő lényt, akkor muszáj megtapogatnia.
Meg egyébként is tele van klisékkel. Eligazításnál való értetlenkedés (amit egyébként sem értek, hogy vállall valaki olyan munkát, ahova 1 évet kell utaznia hibernálva és az sem tudja mi lesz az.), aztán persze a balfaszok hamar halnak, kell egy "áruló" kiborg, egy erős nő, stb.. De még a szokásos, jön a vihar helyett se tudtak semmit kitalálni. Az meg külön érdekes, hogy a tudósok a legnagyobb felfedezést, kb. egy "ok, jól van"-nal elintézik.
Kár érte, azt hittem tényleg jó film lesz. -
csimmasz #15 És a mérnök aki a barlangot jött föltérképezni, és ő téved el?
Meg idegen bolygón idegen, kígyószerű teremtményekkel jópofiznak jó, hogy le nem smárolta. -
csimmasz #14 Alig vártam, hogy lássam,itt Olaszországban még csak most mutatták be nem rég,még szerencse, hogy MO on sikerült megnéznem, ekkora pofáraesést?
Valami kegyetlen bárgyú és sok helyen zavaros,érthetetlen volt a film.
Pedig iszzonyatos potenciál lvolt a filmben.
Szerintem a látványvilággal különösebben nem volt gond,inkább a történet volt valami szörnyű. -
Tunderbird #13 Igen ha kilépett volna 5métert jobbra vagy balra akkor elgurul mellette ,de igy jobb volt hogy rágurult :D
Nekem az nem stimmel ,hogy minek egy 3méteres dög ami rátapad az arcra ,csak azért hogy kijöjjön 1 kis alien ? -
#12 A trélernek igazi jó kis hangulata volt. Tökre ráizgultam, mint Irmanéni tacsija a hímzett párnára. A film meg valami istentelen gyikság lett.
Nekem csak ez a csajozós duma jött át:
-Droid vagy megyünk kúrni?
-
#11 Örömmel látom,h nem csak én vagyok így ezzel a filmmel. -
csabipapo #10 Ezen a filmen baromira érezni lehetett, hogy folytatásnak szánják.
Én ezért nem is szólok rá egy szót se, várok,hogy végül hogyan hozzák ki az egészből a nagy jóságot -
caius marius #9 Kölök korom óta Alien és Predator rajongó vagyok. Az első találkozásom az alienekkel az ORF1-en lévő reklámokkal volt. Azóta olvastam is láttam is amit lehetett. A Prometheus egy nagy kaki lett! Legalább akkora mint az AVP 2.
Átgondolatlan, teszetosza, slendrián munka. Ha az Alien 1-2 is ilyen gyenge lett volna...
A csúcsjelenet, a film végén a futás a guruló űrhajó elől. Na ezen a jeleneten befostam. Ez valami olyan gyenge volt... -
endrev #8 A folytatásos történeteknek is kereknek kell lennie, mégha nyitva is van hagyva a vége. Értenünk kell, mégha vannak még rejtélyek is...
Egyébként belső forrásokból tudom, hogy tervben van egy különleges scifi Hollywoodban, magyar írótól. Annak nem lesznek ilyen hibái. :) -
#7 Lerí az egész filmről, hogy folytatásos mozinak szánták. Egy rakat megválaszolatlan kérdés maradt, sőt többnyire csak az volt az egész filmben. Ez így ebben a formában lehúzás. -
Ender Wiggin #6 az imdb nem mérvadó. a kultursznobok minden fingásra nyomják a 10-est, ha az scott, nolan, fincher vagy tarantino seggéből bugyog ki. a prométeusz azt hiszem az év legszarabb filmje lett volna nálam, ha nem láttam volna a sötét lovagot... -
endrev #5 Na meg hogy nem vette észre, hogy az eleje érthetetlen. Hogy melyik bolygón, mi a túrót csinál az a fehérsrác, mi történik utána és hogy jön az egész az egészhez és egyáltalán... -
endrev #4 Tényleg nem volt rossz, Scott hozta a hangulatot. Nem az ő hibája (hacsak nem az, hogy nem vette észre, hogy ötlettelen a történetvezetés és komolytalan a dramaturgia). De én magasra teszem a mércét.
Hollywood szellemi és ötletválságban van. -
Treviz #3 Szerintem jól sikerült. Voltak benne baromságok, hibák, hülyeségek, de összeségében én azt kaptam amire vártam (nem tettem túl magasra a mércét, főleg azok után nem, hogy a rajongók már a film megjelenése előtt 8 fölöttire értékelték IMDB-n), szóval nem tudom mi a hiszti. Voltak benne kifejezetten érdekes dolgok az Alien univerzumról, kérdések amik nyitva maradtak és igencsak kiváncsi is vagyok rájuk. Én várom a folytatást, szerintem ez egy jó mozifilm volt. Nem egy Eredet, de nem is azt vártam. -
endrev #2 Ötlettelen volt, ennyi. Több szinten volt az. -
gombabácsi #1 behozta a pénzt, imdb-n magasan áll, azaz a nép imádta, nem sokat fognak változtatni
:(