Végre kiderülhet, hol romlott el a Prometheus?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a filmen baromira érezni lehetett, hogy folytatásnak szánják.
Én ezért nem is szólok rá egy szót se, várok,hogy végül hogyan hozzák ki az egészbõl a nagy jóságot
Én ezért nem is szólok rá egy szót se, várok,hogy végül hogyan hozzák ki az egészbõl a nagy jóságot
Kölök korom óta Alien és Predator rajongó vagyok. Az elsõ találkozásom az alienekkel az ORF1-en lévõ reklámokkal volt. Azóta olvastam is láttam is amit lehetett. A Prometheus egy nagy kaki lett! Legalább akkora mint az AVP 2.
Átgondolatlan, teszetosza, slendrián munka. Ha az Alien 1-2 is ilyen gyenge lett volna...
A csúcsjelenet, a film végén a futás a guruló ûrhajó elõl. Na ezen a jeleneten befostam. Ez valami olyan gyenge volt...
Átgondolatlan, teszetosza, slendrián munka. Ha az Alien 1-2 is ilyen gyenge lett volna...
A csúcsjelenet, a film végén a futás a guruló ûrhajó elõl. Na ezen a jeleneten befostam. Ez valami olyan gyenge volt...
往前看同志
A folytatásos történeteknek is kereknek kell lennie, mégha nyitva is van hagyva a vége. Értenünk kell, mégha vannak még rejtélyek is...
Egyébként belsõ forrásokból tudom, hogy tervben van egy különleges scifi Hollywoodban, magyar írótól. Annak nem lesznek ilyen hibái. 😊
Egyébként belsõ forrásokból tudom, hogy tervben van egy különleges scifi Hollywoodban, magyar írótól. Annak nem lesznek ilyen hibái. 😊
Lerí az egész filmrõl, hogy folytatásos mozinak szánták. Egy rakat megválaszolatlan kérdés maradt, sõt többnyire csak az volt az egész filmben. Ez így ebben a formában lehúzás.
az imdb nem mérvadó. a kultursznobok minden fingásra nyomják a 10-est, ha az scott, nolan, fincher vagy tarantino seggébõl bugyog ki. a prométeusz azt hiszem az év legszarabb filmje lett volna nálam, ha nem láttam volna a sötét lovagot...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Na meg hogy nem vette észre, hogy az eleje érthetetlen. Hogy melyik bolygón, mi a túrót csinál az a fehérsrác, mi történik utána és hogy jön az egész az egészhez és egyáltalán...
Tényleg nem volt rossz, Scott hozta a hangulatot. Nem az õ hibája (hacsak nem az, hogy nem vette észre, hogy ötlettelen a történetvezetés és komolytalan a dramaturgia). De én magasra teszem a mércét.
Hollywood szellemi és ötletválságban van.
Hollywood szellemi és ötletválságban van.
Szerintem jól sikerült. Voltak benne baromságok, hibák, hülyeségek, de összeségében én azt kaptam amire vártam (nem tettem túl magasra a mércét, fõleg azok után nem, hogy a rajongók már a film megjelenése elõtt 8 fölöttire értékelték IMDB-n), szóval nem tudom mi a hiszti. Voltak benne kifejezetten érdekes dolgok az Alien univerzumról, kérdések amik nyitva maradtak és igencsak kiváncsi is vagyok rájuk. Én várom a folytatást, szerintem ez egy jó mozifilm volt. Nem egy Eredet, de nem is azt vártam.
Ötlettelen volt, ennyi. Több szinten volt az.
behozta a pénzt, imdb-n magasan áll, azaz a nép imádta, nem sokat fognak változtatni
😞
😞
← ElőzőOldal 2 / 2