Petíció a GTA V PC-s verzióért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az hogy nincs optimalizálva?😄 Én 2012-ben tudtam olyan gépet venni, amin végre elment full grafikán HD-ban a GTA4 😊

Majd, ha nem szar konzolport lesz, meg nem lesz drága, meg optimizálva lesz, hogy ne kelljen hozzá erõmû, meg ha fizetnek nekem érte, akkor megveszem. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Narxis
Majd ha nem szar konzolport lesz és nem lesz túl drága meg amúgy is izébizé!44!!!!44444444

😄

Am. nem tom miért vannak beszarva ezek a szerencsétlenek, a Rockstar-nak nem nehéz PC-re is kiadni, kapacitása is megvan rá és nincsenek lefizetve, hogy konzol exkluzív legyen, bár az biztos, hogy késni fog a PC-s verzió.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"modifikáziók"

Mik vagy kik azok a modifikázók? 😄
Egyébként petíció ide vagy oda leszarják vagy kiadják vagy nem, a pc eladások zsebpénz szinten mozognak a GTA4-nél is a konzolhoz képest. Ebbõl az 50ezer aláíróból is jó ha a fele megveszi a többi lewarezolja.
(És most jöhetnek a szokásos "drága a játék", "Majd ha nem szar konzolport lesz" és hasonló álszent warezos vérpistikommentek)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A Rockstar marketingesei tizenévesek? <#hehe>

nem lennék meglepve ha reklámfogás lenne....
NEOreg3
ha akarják, úgyis kiadják PC-re késõbb

szarnak õk a petícióra

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Azért mert tizenévesek.

joshua
Komolyan azthiszik, hogy nem adják ki pc-re? Eddig mindig így csinálták...elõbb a konzolos verzió, aztán szépen egy kis idõ múlva jön pc-re. Nem értem minek rinyálnak<#idiota>