9
-
Major #9 Mi az hogy nincs optimalizálva?:D Én 2012-ben tudtam olyan gépet venni, amin végre elment full grafikán HD-ban a GTA4 :) -
Egerwin #8 Majd, ha nem szar konzolport lesz, meg nem lesz drága, meg optimizálva lesz, hogy ne kelljen hozzá erőmű, meg ha fizetnek nekem érte, akkor megveszem. :D -
#7 Majd ha nem szar konzolport lesz és nem lesz túl drága meg amúgy is izébizé!44!!!!44444444
:D
Am. nem tom miért vannak beszarva ezek a szerencsétlenek, a Rockstar-nak nem nehéz PC-re is kiadni, kapacitása is megvan rá és nincsenek lefizetve, hogy konzol exkluzív legyen, bár az biztos, hogy késni fog a PC-s verzió. -
Skyline #6 "modifikáziók"
Mik vagy kik azok a modifikázók? :D
Egyébként petíció ide vagy oda leszarják vagy kiadják vagy nem, a pc eladások zsebpénz szinten mozognak a GTA4-nél is a konzolhoz képest. Ebből az 50ezer aláíróból is jó ha a fele megveszi a többi lewarezolja.
(És most jöhetnek a szokásos "drága a játék", "Majd ha nem szar konzolport lesz" és hasonló álszent warezos vérpistikommentek) -
wednes #5 A Rockstar marketingesei tizenévesek? -
Co1e #4 nem lennék meglepve ha reklámfogás lenne.... -
#3 ha akarják, úgyis kiadják PC-re később
szarnak ők a petícióra -
Reg5 #2 Azért mert tizenévesek. -
#1 Komolyan azthiszik, hogy nem adják ki pc-re? Eddig mindig így csinálták...előbb a konzolos verzió, aztán szépen egy kis idő múlva jön pc-re. Nem értem minek rinyálnak