Ötvös Tibor

Petíció a GTA V PC-s verzióért

A Rockstar Games a GTA V leleplezésekor nem okozott túl nagy meglepetést, mikor csak konzolos megjelenést aposztrofált a játékkal kapcsolatban.

A PC-s játékostársadalom természetesen eléggé elszomorodott és felháborodott eme lépésen, melyet már korábban is megélhettek a GTA IV illetve az L.A. Noire megjelenése kapcsán. Így elindítottak egy petíciót, mely a számítógépes verzió megjelenését szeretné elérni.

"Kérlek jelentessétek meg a GTA V-öt PC-re. A GTA játékok mindig is fontos részét képezték számos embernek és elég nagy szégyen lenne, ha a sorozat legújabb része nem jelenne meg a legerősebb platformon" - áll a petícióban. "A modifikáziók mindig is komoly erőt jelentettek a PC-s játékvilágban és a GTA az egyik legszórakoztatóbb ilyen szempontból is. Remélem meggondoljátok magatokat a GTA V PC-s megjelenésével kapcsolatban és ezzel sok embert boldoggá tesztek."

A petíció jelenleg 50 ezer aláírás felé közelít és még ugyanennyire lenne szükség a sikerhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Major #9
    Mi az hogy nincs optimalizálva?:D Én 2012-ben tudtam olyan gépet venni, amin végre elment full grafikán HD-ban a GTA4 :)
  • Egerwin #8
    Majd, ha nem szar konzolport lesz, meg nem lesz drága, meg optimizálva lesz, hogy ne kelljen hozzá erőmű, meg ha fizetnek nekem érte, akkor megveszem. :D
  • Narxis #7
    Majd ha nem szar konzolport lesz és nem lesz túl drága meg amúgy is izébizé!44!!!!44444444

    :D

    Am. nem tom miért vannak beszarva ezek a szerencsétlenek, a Rockstar-nak nem nehéz PC-re is kiadni, kapacitása is megvan rá és nincsenek lefizetve, hogy konzol exkluzív legyen, bár az biztos, hogy késni fog a PC-s verzió.
  • Skyline #6
    "modifikáziók"

    Mik vagy kik azok a modifikázók? :D
    Egyébként petíció ide vagy oda leszarják vagy kiadják vagy nem, a pc eladások zsebpénz szinten mozognak a GTA4-nél is a konzolhoz képest. Ebből az 50ezer aláíróból is jó ha a fele megveszi a többi lewarezolja.
    (És most jöhetnek a szokásos "drága a játék", "Majd ha nem szar konzolport lesz" és hasonló álszent warezos vérpistikommentek)
  • wednes #5
    A Rockstar marketingesei tizenévesek?
  • Co1e #4
    nem lennék meglepve ha reklámfogás lenne....
  • NEOreg3 #3
    ha akarják, úgyis kiadják PC-re később

    szarnak ők a petícióra
  • Reg5 #2
    Azért mert tizenévesek.
  • joshua #1
    Komolyan azthiszik, hogy nem adják ki pc-re? Eddig mindig így csinálták...előbb a konzolos verzió, aztán szépen egy kis idő múlva jön pc-re. Nem értem minek rinyálnak