10
  • TDC Geronimo
    #10
    Jéé van/volt ilyen topik? :D Ma vittem végig. Év egyik meglepetése számomra. Imádtam. Nagyon remélem, hogy lesz folytatása majd és nem megy a süllyesztőbe.
  • zola2000
    #9
    Azért nem, akkor nem lennének néha drámai bukások/sikerek.

    Pl annó a dst/wiit is temették sokan, a 3dst is az okostelefonok miatt, de itt legalább óvatosabban fogalmaztak -> a 3ds is kb úgy megy mint a ps2 rekordját megdöntő ds (igaz, az első komolyabb first party címek és árcsökkentés előtt nem fogyott jól, "csak" azóta).

    Eddig a wiiu is jól megy:
    http://www.gamekapocs.hu/hir/31991/mindenki_wii_u_t_akar_karacsonyra
    (a hozzászólások között meg ugyanolyan trollkodás megy mint itt a szokásos "iphone vs android" híreknél : )
  • Tetsuo
    #8
    Dehat ezt mar mind lehet latni. Nem is ertem a szakembereket, akik meg nem latjak, hogy mi a helyzet. Szinte minden termeknel (szorakoztato elektronika, muszaki cikk) lehet latni, hogy mennyire lesz kelendo ill. eleg pontosan meg lehet becsulni.
  • zola2000
    #7
    wiiura inkább csináljanak egy rendes dragon quest 11et ami nem MMO, és egy xenoblade folytatással együtt veszek wiiut :)

    vagy ha horror akkor Fatal Frame (itt project zero).

    -> remélem a nintendo nem megy el ilyen nyugatias irányba mint a sony...
  • narumon
    #6
    Főleg, hogy ezért cserébe nem kapok semmi nextgent. Azért elvileg jövőre kijön az új X meg talán az új PS is, és azok szerintem nem ilyen prevgen minőséggel fognak üzemelni. A sima Wii-nél még eladta magát az egyetlen innovatív irányítási rendszer - de ez itt nincs meg. (Ráadásul rengeteg ember van aki a Wii vásárlást is megbánta, bedőlt a marketingnek aztán meg a polcon pihen.) Én meglepődnék ha olyan nagy siker lenne ez az új gép mint a sima Wii volt.
  • narumon
    #5
    Hát én ezt nem látom akkora plusznak. Nem hiszem hogy a tévé nélkül folytatom az olyan nagy dobás lenne a plusz kiegészítésként használást meg a többi konzol is tudja.
  • LeventeV
    #4
    Ami érdekesség, hogy sok tesztben (pl AC3, Batman AC) nincsenek megelégedve azzal a plusszal amit az új kontroller nyújt.

    A Zombi U meg nagyon szar kritikákat kapott.
  • Aszrian17
    #3
    Nekem kell ez pc-én! Adják ki pc-re azonnal
    Néha amúgy is annyira utálom magam hogy öröm lenne levadászni magamat
  • djuliann
    #2
    Szerintem meg a tablett joy miatt nagyon venni fogják,nekem is ezért tetszett meg.tv-nélkül is folytathatod a játékot ...?! mekkora már ..:)
    És a kezdő ára is jó be van lőve(nem magyaroknak)Ha kiadnak egy jó autós simet ,én is beruházok rá az biztos !
  • narumon
    #1
    Az egész új konzol egy jó nagy csalódás szerintem. Nem teljesen értem a koncepciót mögötte. Csináltak egy "nextgen" konzolt "presentgen" jellemzőkkel.