17
  • Zoliz
    #17
    Na ez az ember akkor szidhatja ám a Windows 8-at, meg más felhőalapú rendszereket amivel az összes embert be akarják kapcsolni a hálóba, hogy kiszűrjék a pszihopatákat amikor "bomba" vagy "gyilkosság" szót írnak egy tweetben. Bár szarás is veszélyes lehet. Valójában egyszer eljön a lázadozók ideje is, de csak ha összeomlik a rendszer, ami még fel se épült teljesen, hiszen még én sem vagyok F@szbook tag. Lassan bűntetni fognak ezért..
  • gkalcso
    #16
    Ez érdekes. Amikor elindul a közösségi oldalra bármilyen adat, az az üzemeltetők rendszerébe kerül. Ez számára bármilyen beállítástól függetlenül teljesen hozzáférhető. Eltekintve az egyedi titkosítások("szleng") alkalmazásától.

    Magánéleti dolgok tekintetében pedig ki fog alakulni. Kb mint mikor az oviban elmondja a csepp az előző napi otthoni dolgokat. Az visszajut a szülők fülébe és jön a helyreigazítás. Itt is a nevelés lesz úgymond a megoldás. Csak az átállás idejére ilyen nyitott. Úgymond csábító. Mikor a kellő penetráció meglesz, akkor pedig vissza fog állni a hallótávolság a net előtti időkhöz hasonlóra.

    Szerintem.
  • willcox
    #15
    Szövegértési problémáid neked lehetnek. Ahelyett, hogy magas lóról, nagy mellényben, még nagyobb arccal osztod az észt, és oktatsz ki és minősítesz, talán olvasd el figyelmesebben a szöveget.
    "A hatóságok által korábban lefoglalt eszközöket már soha többet nem használta." - vagyis azokat a konkrét eszközöket. Azt a 3 mobilt, és egyéb elektronikus eszközeit. Valószínűleg azért, mert a hatóság ellátta ezeket megfelelő nemkívánatos dolgokkal.

    "A cikkből kiderül, hogy a hatóságokkal váló találkozása óta nem használ telefonont és csak cdről bootolós gépet." - hol is derül ez ki? Mármint az, hogy csak a "hatóságokkal váló találkozása óta nem használ"?
  • Keither
    #14
    Látom a szövegértés nem erősséged. :D A cikkből kiderül, hogy a hatóságokkal váló találkozása óta nem használ telefonont és csak cdről bootolós gépet. :D Nem baj ha nem érted rendesen csak akkor ne szólj hozzá. ;)
  • x3dgime
    #13
    A dologban az a pláne, hogy a magánélet mellett kardokodik, merthogy ne lássa bárki azt, hogy éppen hol van, meg ilyenek.
    A megoldás annyira profán, hogy talán ezért nem veszik észre a legtöbben:
    NEM KELL PUBLIKÁLNI AZOKAT AZ INFORMÁCIÓKAT, AMIKET NEM AKARUNK MEGOSZTANI MÁSOKKAL! ;)
    Tényleg ennyire egyszerű!
  • willcox
    #12
    "A programozó úgy védi a magánéletét, hogy nem használ mobiltelefont."
    vs
    "Ügyvédet nem hívhatott, lefoglalták mindhárom mobiltelefonját"

    Mennyire hiteles ez az ember? Semennyire. Vizet prédikál és bort iszik.
  • G_ArchAngel #11
  • vision5
    #10
    Sajnos egy közösségi hálózat inkább egy tökéletlen virtuális pótlása a valódi közösségnek ami megszűnőben van.
  • vision5
    #9
    Nemcsak a magánéletet szünteti meg hanem a kapcsolatokat felületessé teszi illetve fölösleges függőséget okoz. A Facebookon meg legfeljebb félretájékozódni lehet sajnos.
  • tom..
    #8
    Nem 1 ismerősöm van aki kb a Facebook-ról tájékozódik... Nem újságból, ne adj isten akár index, hanem facebook :) a mindenféle cukiságon kívül ezeknél mondjuk más nem is létezik.

    Viszont 1 jó pont azért az FB-nek, hogy nagyon jól lehet szelektálni a népet, és szépen letiltani aki csak marhaságokat posztol. Igaz kell 1-2 hónap mire az ember normálisan belövi, de utána tényleg napi 5-10 poszt van csak a falamon, és azok közül a zöme érdekes is.
  • gombabácsi
    #7
    hát igen, pedig a sok FB függő felismerhetné hogy mennyi jó sorozat van amit lehet nézni, és általuk teljessé lesz az életünk!

    XD
  • csimmasz
    #6
    +1
  • Crane
    #5
    De a legnagyobb baj, az átlag júzer már így látja az internetet (nem vicc! tényleg!): "Az internetre a Google kezdőoldalán lehet fellépni és onnan nyílik a Facebook, ami valójában maga az internet egésze."

    Siralmas. Digitális sötét középkorba süllyedtünk.
  • mousee
    #4
    Hatalmas +1, sőt, plusz sok. Sajna nekem is vannak olyanok az ismerettségi körömben, akik a nap 24 órájából 26-ban a FB-on lógnak, és melón kívül sehova sem mozdulnak ki.
  • Narxis
    #3
    Kb. ezt ugatom már régóta. Nem trendi közösségi hálózathoz csatlakozni hanem ELVÁRT ma már. Aki nem csatlakozik az nem azért nem teszi mert paranoiás vagy nem tudja beállítani, hogy max. az e-mail címe meg 1-2 party kép látszódjon hanem azért mert semmi kedve ezzel foglalkozni.
  • hurkaur
    #2
    Bezony, eloszor fel kellene noni a hasznalatahoz.
  • ntex
    #1
    Ez nem a közösségi hálózatok hibája hanem a sok idióta useré, akik legtöbbje még azt is kipostolja mikor megy el szarni...