Ingress

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg lehet nézni olyan városok és helyek elfoglaltságát is, ami nem a közelben van? Például Gyõrbõl böngészhetem Hódmezõvásárhelyet például?

Ha igen, meg tudnád nézni, Zalaegerszegen van-e valami?

zozyk
Meghívós rendszer még nincs.

Csináljatok valami egyedi dolgot, ami kapcsolódhat az ingresshez. Linkeljétek Google+ on Brandon Badger-nek, õ küld meghívót a kreatív ötletekért...

Internet az kell neki folyamatosan,mivel akármit csinálsz,egybõl szinkronizálja,írja is h "no data connection"

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Meghívót tud valaki adni, szerezni? (jelentkeztem már, lájkoltam, megosztottam, feliratkoztam sok helyre, egyelõre eredménytelenül)
Reménykedem benne, hogy jó játék lesz, és el is terjed, hiányoltam már valami hasonló kezdeményezést. Eddig ezt próbálgattam, mûködésében hasonlít, csak senki se játszik vele.
Azt tudja valaki, hogy kell-e hozzá állandó net? Wifivel nem lehet megoldani? Jó lenne, ha mondjuk pár órára offline is mûködne, mert nem fizet mindenki mobil netet.

Egy fokkal jobb, a leírtak alapján én akkor eddig másmire számítottam. Így sem rossz, de azért eléggé korlátozott.

zozyk
Közben megtaláltam,lehet portált telepíteni is!

New Portal Submissions

zozyk
Fogalmam sincs,de van olyan,hogy 1 szoborhoz 2 portál is tartozik.

A portálokat ki építette? Google rendszere automatikusan végigfutatott egy programot a világtérképen, és a megfelelõ helyeken ledobta a gép õket?

zozyk
Nem,a portálok már megvannak...

Lehet saját magad által választott helyszínre építeni?
Az lenne az igazán szuper.

zozyk
Eléggé egyszerû.
Az elején eldöntöd,felvilágosult akarsz e lenni vagy ellenálló.
Ingress Enlightened Hungary
Ingress Resistance Hungary

Sétálgatsz a városban,gyûjtöd az XM-et,ahol találsz egy semleges portalt (köztéri szobor,mûemlék,stb...),meghekkeled,majd rápakolod a rezonátorokat (amit hekkeléssel és passkódokkal lehet szerezni) + a pajzsokat,elsétálsz egy másikhoz is,azt is megcsinálod és így tovább...

A meghekkelt portálokat össze lehet linkelni,de csak kulcsokkal,és ha 3 portált linkelsz össze,akkor az ilyen lefedett terület lesz,amire pontokat kap a csapatod...

Röviden ennyi,ha szeretsz sétálni,akkor a te játékod. 😊

Ha esetleg valaki kapott kódot, de nem kívánja felhasználni, akkor szívesen fogadnám!

Mégis milyen a játék, írhatnátok róla pár mondatot.
zozyk
Még nincs közvetlen meghívás sajna,csak az elküldött emailcímek között válogatnak...

Vam friendly-invite is, vagy csak random?

Picar77
remélem lesz Iphonra is :|

()() (^^)

plu604
Nocsak, tök jó, azt hittem csak a nagyobb városokban fog mûködni. Egerben és Budapesten én is az ellenállást fogom erõsíteni 😊 Meg minden máshol is, de itt vagyok leggyakrabban.

tutituti
Ha megkapom a kulcsot,megyek nádorváros,marcal között😊

De beléptem úgyis a g+ csoportba.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

zozyk
Gyõr,belváros,Batthyány park...

tutituti
Látom szintén gyõri lakos vagy.
Itt volt ez vagy más város?

zozyk
Igen,már kerültem 1et vele a közeli parkban,ahol 5 portál is található,abból 3 már az ellenállásé... 😊

Aki az ellenálláshoz szeretne csatlakozni annak egy g+ csoport : Ingress Resistance Hungary

plu604
Zsír! Akkor mához két napra én is várom a kódot 😄
Kipróbáltad már?

zozyk
Én ma kaptam.
Nov.19-én este küldtem el az email-címet mindkét oldalon...

plu604
Én is nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem minél hamarabb kapok kódot. A Google Playben az app kommentjei között valaki írta hogy 2 nap alatt kapott, remélem szórják 😄

tigeroo
ejha😊
zozyk
Itt is lehet kódot igényelni : http://www.nianticproject.com/

SzirmosSzisza
"fight them"

Elõre látom, ahogy valaki agyonver valakit, mert kikapott 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti
Már jelentkeztem is!
frankónak tûnik.Kicsit olyan deus ex IRL az egész.Fasza!

plu604
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tudom jó helyre nyitottam-e, mobil is, játék is - ha nem, kérem a moderátort, helyezze át a jó helyre.

A Google és a Niantic Labs egy új, Androidra kifejlesztett \"Augmented Reality\" (kiterjesztett valóság) játékot dobott piacra, ami az Ingress névre hallgat. A játék ingyenes (lesz), de még closed beta státuszban van - kulcsot itt lehet igényelni.

Cikkek:
http://www.telefonguru.hu/hir/Ingress_jatssz_a_valosagban_indulj!_2012-11-19
http://www.gamekapocs.hu/hir/31923/ingress_kiterjesztett_valosag_google_modra

← ElőzőOldal 2 / 2