78
A Google és a Niantic Labs új, Androidra kifejlesztett AR játéka
-
#38 Én is tegnap vagy tegnapelőtt kaptam meg, nem tudom hány hét várakozás után, de csalódnom kell, mert a telóm (samsung galaxy mini) túl kisképernyős és szerintem túl gyenge is hogy elfuttassa a programot. :( -
#37 Még nincs senkinek, zárt béta a játék.
Nekem 5 hét után ma jött meghívó, úgyhogy türelem, előbb-utóbb bekerültök. Persze ha kértek meghívót az oldalon:
http://www.nianticproject.com/
Portálokat lehet beküldeni, épületről, szoborról, jellegzetes dologról csinálsz képet és ha már fel van telepítve az ingress a telefonodra, akkor fel is ajánlja hogy megosztás az operátorral. Pár hete küldtem be képet és ma, mikor bejutottam, láttam hogy aktív a portál :D (és még 4 másik is van, pedig vidéki kisvárosról beszélünk!) -
#36 valakinek esetleg meghívója? -
#35 Mondandód első részével nem is lenne baj. Főleg ha nem tudjuk, hogy aki beszél hozzánk az egy ilyen nő.
Én "szerencsémre" ezt ugye most megtudtam, de ha amúgy a hangján ha nem érződik, akkor semmi gond sincs.
Sportjáték részével sincs baj. Ha szórakoztat, akkor én sokkal szívesebben rohangálok, mint csak úgy magában, szárazon.
Eddig hasonlót amúgy a SpecTrek alkalmazásban tapasztaltam. Ott pl kirakosgat a városodban szétszórva mindenfele szellemeket, aztán googlemaps + GPS + kamera segítségével kell őket összeszedegetni.
Azt például még mostanában is gyakran játszom: éjszaka kinézek a városba és futva hajkurászom a szellemeket általában olyan 8-10 km-es távokat bejárva egyszerre. -
#34 Én akkor temettem a zombies run-t amikor megnéztem a bemutatójukat és az aki mondja nekem hogy fuss jobbra meg menj ide oda,az egy túlsúlyos nő:D
ő lenne aki először meghalna tehát kicsit illúzióromboló volt nekem.
meg az inkább sportjáték ha jól tudom,tehát az edzést dobja fel. -
#33 Igen, olvastam már korábban erről a Zombies Run-ról, csak nagyon nem tudom hova tenni. :D
Igaz nem próbáltam még ki, elképzelni nem tudom, hogy élheti bele magát az ember abba a játékba. -
#32 van olyan játék is, ami hasonló, csak nem kellenek hozzá más játékosok. LINK
Btw annyira nem értem minek ennek külön topik, nem spanyol viasz, csak egy sima telefonos játék, jól felfújva. -
#31 Igen, viszont egy kisebb városban (ahol tegyük fel, rajtam kívül senki sem játszaná), nem lenne értelmetlen mégis az egész?
Úgy értem az addig oké, hogy kiépítesz idővel magadnak terület(ek)et, az(oka)t pátyolgatod, erősíted.
De ha senki sem kísérli meg támadni, nameg ugye te sem tudsz másokét támadni, nem lenne unalmas az egész?
Ez érdekelne most leginkább. Mert megtippelem, hogy Jászapátin tényleg csak én lennék az egyedüli játékos.
Persze örülnék, ha valaki ezt is ellenőrizné a kedvemért, hogy hátha mégis van valami aktivitás, de kétlem. -
#30 Ez még csak béta verzió. :)
Bőven van még mit fejleszteni rajta persze, én elég nagy potenciált látok benne, szerintem fasza kis játékot tudnának kihozni belőle, főleg ha engedik a felhasználóknak is, hogy beküldjék ötleteiket és mazsolázgatnak belőlük. -
#29 Elég üresnek tűnik sajna,de a 24-eshsz-ben linkeltem,hogy lehet portált létrehozni.
-
dregnarr1 #28 Meg lehet nézni olyan városok és helyek elfoglaltságát is, ami nem a közelben van? Például Győrből böngészhetem Hódmezővásárhelyet például?
Ha igen, meg tudnád nézni, Zalaegerszegen van-e valami? -
#27 Meghívós rendszer még nincs.
Csináljatok valami egyedi dolgot, ami kapcsolódhat az ingresshez. Linkeljétek Google+ on Brandon Badger-nek, ő küld meghívót a kreatív ötletekért...
Internet az kell neki folyamatosan,mivel akármit csinálsz,egyből szinkronizálja,írja is h "no data connection"
-
Blacktom #26 Meghívót tud valaki adni, szerezni? (jelentkeztem már, lájkoltam, megosztottam, feliratkoztam sok helyre, egyelőre eredménytelenül)
Reménykedem benne, hogy jó játék lesz, és el is terjed, hiányoltam már valami hasonló kezdeményezést. Eddig ezt próbálgattam, működésében hasonlít, csak senki se játszik vele.
Azt tudja valaki, hogy kell-e hozzá állandó net? Wifivel nem lehet megoldani? Jó lenne, ha mondjuk pár órára offline is működne, mert nem fizet mindenki mobil netet. -
dregnarr1 #25 Egy fokkal jobb, a leírtak alapján én akkor eddig másmire számítottam. Így sem rossz, de azért eléggé korlátozott. -
#24 Közben megtaláltam,lehet portált telepíteni is!
New Portal Submissions -
#23 Fogalmam sincs,de van olyan,hogy 1 szoborhoz 2 portál is tartozik. -
dregnarr1 #22 A portálokat ki építette? Google rendszere automatikusan végigfutatott egy programot a világtérképen, és a megfelelő helyeken ledobta a gép őket? -
#21 Nem,a portálok már megvannak... -
dregnarr1 #20 Lehet saját magad által választott helyszínre építeni?
Az lenne az igazán szuper. -
#19 Eléggé egyszerű.
Az elején eldöntöd,felvilágosult akarsz e lenni vagy ellenálló.
Ingress Enlightened Hungary
Ingress Resistance Hungary
Sétálgatsz a városban,gyűjtöd az XM-et,ahol találsz egy semleges portalt (köztéri szobor,műemlék,stb...),meghekkeled,majd rápakolod a rezonátorokat (amit hekkeléssel és passkódokkal lehet szerezni) + a pajzsokat,elsétálsz egy másikhoz is,azt is megcsinálod és így tovább...
A meghekkelt portálokat össze lehet linkelni,de csak kulcsokkal,és ha 3 portált linkelsz össze,akkor az ilyen lefedett terület lesz,amire pontokat kap a csapatod...
Röviden ennyi,ha szeretsz sétálni,akkor a te játékod. :) -
dregnarr1 #18 Ha esetleg valaki kapott kódot, de nem kívánja felhasználni, akkor szívesen fogadnám! -
Dobronski #17 Mégis milyen a játék, írhatnátok róla pár mondatot. -
#16 Még nincs közvetlen meghívás sajna,csak az elküldött emailcímek között válogatnak... -
dregnarr1 #15 Vam friendly-invite is, vagy csak random? -
#14 remélem lesz Iphonra is :| -
#13 Nocsak, tök jó, azt hittem csak a nagyobb városokban fog működni. Egerben és Budapesten én is az ellenállást fogom erősíteni :) Meg minden máshol is, de itt vagyok leggyakrabban. -
#12 Ha megkapom a kulcsot,megyek nádorváros,marcal között:)
De beléptem úgyis a g+ csoportba. -
#11 Győr,belváros,Batthyány park... -
#10 Látom szintén győri lakos vagy.
Itt volt ez vagy más város? -
#9 Igen,már kerültem 1et vele a közeli parkban,ahol 5 portál is található,abból 3 már az ellenállásé... :)
Aki az ellenálláshoz szeretne csatlakozni annak egy g+ csoport : Ingress Resistance Hungary -
#8 Zsír! Akkor mához két napra én is várom a kódot :D
Kipróbáltad már? -
#7 Én ma kaptam.
Nov.19-én este küldtem el az email-címet mindkét oldalon... -
#6 Én is nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem minél hamarabb kapok kódot. A Google Playben az app kommentjei között valaki írta hogy 2 nap alatt kapott, remélem szórják :D -
#5 ejha:) -
#4 Itt is lehet kódot igényelni : http://www.nianticproject.com/ -
#3 "fight them"
Előre látom, ahogy valaki agyonver valakit, mert kikapott :D -
#2 Már jelentkeztem is!
frankónak tűnik.Kicsit olyan deus ex IRL az egész.Fasza! -
#1 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom jó helyre nyitottam-e, mobil is, játék is - ha nem, kérem a moderátort, helyezze át a jó helyre.
A Google és a Niantic Labs egy új, Androidra kifejlesztett \"Augmented Reality\" (kiterjesztett valóság) játékot dobott piacra, ami az Ingress névre hallgat. A játék ingyenes (lesz), de még closed beta státuszban van - kulcsot itt lehet igényelni.
Cikkek:
http://www.telefonguru.hu/hir/Ingress_jatssz_a_valosagban_indulj!_2012-11-19
http://www.gamekapocs.hu/hir/31923/ingress_kiterjesztett_valosag_google_modra