Ingress

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
akkor hajrá a 15 höz )

()() (^^)

Teppik Amon
Kék oldal.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Picar77
kék vagy zöld ?

()() (^^)

Teppik Amon
Nolifer :p
Grat 😄 Én hamarosan 15.

Picar77
igen, most lettem L16 <#beka2>
Utoljára szerkesztette: Picar77, 2015.09.13. 19:33:39

()() (^^)

plu604
Nyomnám, ha lenne Windows Phone-ra is 😞

Teppik Amon
lassan 2 éves a játék. Nyomjátok még?

fery02
Topik lehalás miatt kiveszem ezt a kedvencek közül.

Javaslom a Prohardver Ingress részlegét, ahol jelentõsen nagyobb az élet.
Inkább oda gyûljünk többen, ha már ott alapból nagyobb a mozgás. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Teppik Amon
Naná, sokan vagyunk, de jobbára a google+ on van a közösség.
Érdemes az Ingress hungary közösséget keresni, de van ingress resistance hungary is meg feltételezem az ellen oldal is. Nem is beszélve a nagyobb városok mindkét oldalának saját közösségeirõl 😄

Na, végre tudok játszani, van valami, aki még mûveli?

datango
én a kékekkel vagyok, összeszedtem a környéken a sok kristályt hogy felmenjen a csík, most maxon van, de lvl1 vagyok még mindig , mit kell csinálni? van a környékünkkön egy tavacska, oda szerettem volna portalt nyitni de nem engedi mert valami szinkronizációt ír ki vagy mi a szöszt, mit hogykell akkor ?

zozyk
Az intel mappot tudod vele nézni a mobilon,olyan nézetben,mint asztali gépen az IITC script használatával.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

plu604
Mi ez?

zozyk

Lvl 7 Felvilágosult. 😊
zozyk
Lvl8 ellenálló... 😊

Ahhoz hogy meglehessen a váltás, 500 hozzászólásnak kell a topicban lenni.

Kezdjünk el aktivan beszélgetni! 😊

Szóval, ki melyik oldalt erõsíti? Én jelenleg lvl2 felvilágosult vagyok, aki küzd a maradiak ellen, hogy a Földet egy új és dicsõ korszakba segitse át.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

cody1994
Házigazda=Témaundító azaz plus604

+1

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

plu604
ne törõdj ilyen apróságokkal, tessék támogatni NH3CL-t.
+1

SzirmosSzisza
Nincs is házigazda ~.~

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Beszéltem a topicgazdával, Õ már nem ér rá foglalkozni a topiccal, viszont én szivesen átvenném, ha nincs ellenvetés!

Beregelsz az ingress.com oldalon és megvárod mig kapsz. Én január elején regeltem be és most kaptam meg pár napja. tehát kb 2 hónap.

slime001
Be kell regisztrálnod és vagy kapsz vagy nem.

AVIRA - \"More than security.\"

SzirmosSzisza
Annyira nehéz meghívóhoz jutni?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

plu604
Biztos fel fog kicsit pörögni ha kiadják a végleges, free to play verziót, addig csak egy viszonylag szûk réteg tud vele játszani 😞

Élesszük fel ezt a fórumot. Megy a játék keményen. Angyalföldrõlv an valaki esetleg?

Sziasztok!

Én is kértem már kb 1 hónapja meghívót, de még nem kaptam. Ha valakinek van, akkor elõre is köszönöm.
Terawatt
Ha valaki betudna venni a játékba nagyon hálás lennék. Feliratkoztam offi oldalon, de szerintem egy jó darabig nem írnak. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Azért van így felfújva, mert végül is egy Real-Life MMO. Igaz még nem sok mindent tud, de egyelõre elég a két tábor közötti portal-os harc.
Persze itt Budapesten pörgõs a játék, kis városokban, falvakban elég uncsi lehet. Bár még zárt beta ha jól tudom.
Nem hinném hogy a lelkesedés csökkenne idõvel, mert eléggé motiváló így is.
REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

cody1994
Sajnos már el kelt 😞

plu604
Ha senki sem jelentkezik érte, én örülnék neki, egy barátom már türelmetlenül várja hogy elkezdhessen játszani. 😊

zozyk
Az újabb verzió módosított változatai : https://plus.google.com/114990662146047046928/posts/1hphG2Hp1pu

cody1994
Üdv emberek! van egy meghívó key-em oda adom szívesen valakinek ha kell😄 ingyen 😄

plu604
Kedvcsináló
Én jól elszórakozom vele, már amennyire a vizsgaidõszakom engedi - Egerben is láttam aktivitást mindkét frakció részérõl, kíváncsi leszek mi fog kisülni belõle ha megnyitják a nagyközönség számára.

plu604
egész jó. a 240p-s verzióval ráfér az egész a képernyõre, nem lóg le (bár update gombot azóta se találtam), és egész jól mûködik. nem mondom hogy simán fut, néha belaggol, de használható. 😊

plu604
Wow, köszönöm, kipróbálom!

zozyk
Van megoldás gyengébb gépekre:

Hello.
I just made an #ingress optimization for devices with small resolution like Wildfire S. I fixed fonts, i fixed overlapping, i fixed portal info and much more.

Regular version
https://dl.dropbox.com/u/43692746/ingress/signedIngress_v1_12_5.apk
Version with ARMv6 support:
https://dl.dropbox.com/u/43692746/ingress/signedIngress_v1_12_5_ARMv6.apk

240p test build:
users, who complained about unreachable "upgrade" button, please, download and test it: https://dl.dropbox.com/u/43692746/ingress/signedIngress_v1_12_5_240p.apk

Egy user módosította : Eugene Kartashov

zsolt9999
Nekem meg csak simán lefagy és összeomlik. El se indul. (Samsung GT-i9001)

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

plu604
Én is tegnap vagy tegnapelõtt kaptam meg, nem tudom hány hét várakozás után, de csalódnom kell, mert a telóm (samsung galaxy mini) túl kisképernyõs és szerintem túl gyenge is hogy elfuttassa a programot. 😞

Teppik Amon
Még nincs senkinek, zárt béta a játék.

Nekem 5 hét után ma jött meghívó, úgyhogy türelem, elõbb-utóbb bekerültök. Persze ha kértek meghívót az oldalon:
http://www.nianticproject.com/

Portálokat lehet beküldeni, épületrõl, szoborról, jellegzetes dologról csinálsz képet és ha már fel van telepítve az ingress a telefonodra, akkor fel is ajánlja hogy megosztás az operátorral. Pár hete küldtem be képet és ma, mikor bejutottam, láttam hogy aktív a portál 😄 (és még 4 másik is van, pedig vidéki kisvárosról beszélünk!)

qetuol
valakinek esetleg meghívója?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

fery02
Mondandód elsõ részével nem is lenne baj. Fõleg ha nem tudjuk, hogy aki beszél hozzánk az egy ilyen nõ.
Én "szerencsémre" ezt ugye most megtudtam, de ha amúgy a hangján ha nem érzõdik, akkor semmi gond sincs.

Sportjáték részével sincs baj. Ha szórakoztat, akkor én sokkal szívesebben rohangálok, mint csak úgy magában, szárazon.

Eddig hasonlót amúgy a SpecTrek alkalmazásban tapasztaltam. Ott pl kirakosgat a városodban szétszórva mindenfele szellemeket, aztán googlemaps + GPS + kamera segítségével kell õket összeszedegetni.
Azt például még mostanában is gyakran játszom: éjszaka kinézek a városba és futva hajkurászom a szellemeket általában olyan 8-10 km-es távokat bejárva egyszerre.

tutituti
Én akkor temettem a zombies run-t amikor megnéztem a bemutatójukat és az aki mondja nekem hogy fuss jobbra meg menj ide oda,az egy túlsúlyos nõ😄
õ lenne aki elõször meghalna tehát kicsit illúzióromboló volt nekem.

meg az inkább sportjáték ha jól tudom,tehát az edzést dobja fel.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

fery02
Igen, olvastam már korábban errõl a Zombies Run-ról, csak nagyon nem tudom hova tenni. 😄
Igaz nem próbáltam még ki, elképzelni nem tudom, hogy élheti bele magát az ember abba a játékba.

kifli
van olyan játék is, ami hasonló, csak nem kellenek hozzá más játékosok. LINK

Btw annyira nem értem minek ennek külön topik, nem spanyol viasz, csak egy sima telefonos játék, jól felfújva.
fery02
Igen, viszont egy kisebb városban (ahol tegyük fel, rajtam kívül senki sem játszaná), nem lenne értelmetlen mégis az egész?

Úgy értem az addig oké, hogy kiépítesz idõvel magadnak terület(ek)et, az(oka)t pátyolgatod, erõsíted.
De ha senki sem kísérli meg támadni, nameg ugye te sem tudsz másokét támadni, nem lenne unalmas az egész?

Ez érdekelne most leginkább. Mert megtippelem, hogy Jászapátin tényleg csak én lennék az egyedüli játékos.
Persze örülnék, ha valaki ezt is ellenõrizné a kedvemért, hogy hátha mégis van valami aktivitás, de kétlem.

plu604
Ez még csak béta verzió. 😊
Bõven van még mit fejleszteni rajta persze, én elég nagy potenciált látok benne, szerintem fasza kis játékot tudnának kihozni belõle, fõleg ha engedik a felhasználóknak is, hogy beküldjék ötleteiket és mazsolázgatnak belõlük.

zozyk
Elég üresnek tûnik sajna,de a 24-eshsz-ben linkeltem,hogy lehet portált létrehozni.

Oldal 1 / 2Következő →