78
A Google és a Niantic Labs új, Androidra kifejlesztett AR játéka
-
#78 akkor hajrá a 15 höz ) -
#77 Kék oldal. -
#76 kék vagy zöld ? -
#75 Nolifer :p
Grat :D Én hamarosan 15. -
#74 igen, most lettem L16
Utoljára szerkesztette: Picar77, 2015.09.13. 19:33:39 -
#73 Nyomnám, ha lenne Windows Phone-ra is :( -
#72 lassan 2 éves a játék. Nyomjátok még? -
#71 Topik lehalás miatt kiveszem ezt a kedvencek közül.
Javaslom a Prohardver Ingress részlegét, ahol jelentősen nagyobb az élet.
Inkább oda gyűljünk többen, ha már ott alapból nagyobb a mozgás. :) -
#70 Naná, sokan vagyunk, de jobbára a google+ on van a közösség.
Érdemes az Ingress hungary közösséget keresni, de van ingress resistance hungary is meg feltételezem az ellen oldal is. Nem is beszélve a nagyobb városok mindkét oldalának saját közösségeiről :D -
dregnarr1 #69 Na, végre tudok játszani, van valami, aki még műveli? -
#68 én a kékekkel vagyok, összeszedtem a környéken a sok kristályt hogy felmenjen a csík, most maxon van, de lvl1 vagyok még mindig , mit kell csinálni? van a környékünkkön egy tavacska, oda szerettem volna portalt nyitni de nem engedi mert valami szinkronizációt ír ki vagy mi a szöszt, mit hogykell akkor ? -
#67 Az intel mappot tudod vele nézni a mobilon,olyan nézetben,mint asztali gépen az IITC script használatával. -
#66 Mi ez? -
#65 IITC Mobile -
calmar #64 Lvl 7 Felvilágosult. :) -
#63 Lvl8 ellenálló... :) -
NH3CL #62 Ahhoz hogy meglehessen a váltás, 500 hozzászólásnak kell a topicban lenni.
Kezdjünk el aktivan beszélgetni! :)
Szóval, ki melyik oldalt erősíti? Én jelenleg lvl2 felvilágosult vagyok, aki küzd a maradiak ellen, hogy a Földet egy új és dicső korszakba segitse át. -
#61 Házigazda=Témaundító azaz plus604 -
BYpsilon #60 +1 -
#59 ne törődj ilyen apróságokkal, tessék támogatni NH3CL-t.
+1 -
#58 Nincs is házigazda ~.~ -
NH3CL #57 Beszéltem a topicgazdával, Ő már nem ér rá foglalkozni a topiccal, viszont én szivesen átvenném, ha nincs ellenvetés! -
NH3CL #56 Beregelsz az ingress.com oldalon és megvárod mig kapsz. Én január elején regeltem be és most kaptam meg pár napja. tehát kb 2 hónap. -
#55 Be kell regisztrálnod és vagy kapsz vagy nem. -
#54 Annyira nehéz meghívóhoz jutni? -
#53 Biztos fel fog kicsit pörögni ha kiadják a végleges, free to play verziót, addig csak egy viszonylag szűk réteg tud vele játszani :( -
NH3CL #52 Élesszük fel ezt a fórumot. Megy a játék keményen. Angyalföldrőlv an valaki esetleg? -
kisspepe #51 Sziasztok!
Én is kértem már kb 1 hónapja meghívót, de még nem kaptam. Ha valakinek van, akkor előre is köszönöm. -
#50 Ha valaki betudna venni a játékba nagyon hálás lennék. Feliratkoztam offi oldalon, de szerintem egy jó darabig nem írnak. :) -
Newfronter #49 Azért van így felfújva, mert végül is egy Real-Life MMO. Igaz még nem sok mindent tud, de egyelőre elég a két tábor közötti portal-os harc.
Persze itt Budapesten pörgős a játék, kis városokban, falvakban elég uncsi lehet. Bár még zárt beta ha jól tudom.
Nem hinném hogy a lelkesedés csökkenne idővel, mert eléggé motiváló így is. -
#48 magyar facebook group -
#47 Sajnos már el kelt :( -
#46 Ha senki sem jelentkezik érte, én örülnék neki, egy barátom már türelmetlenül várja hogy elkezdhessen játszani. :) -
#45 Az újabb verzió módosított változatai : https://plus.google.com/114990662146047046928/posts/1hphG2Hp1pu -
#44 Üdv emberek! van egy meghívó key-em oda adom szívesen valakinek ha kell:D ingyen :D -
#43 Kedvcsináló
Én jól elszórakozom vele, már amennyire a vizsgaidőszakom engedi - Egerben is láttam aktivitást mindkét frakció részéről, kíváncsi leszek mi fog kisülni belőle ha megnyitják a nagyközönség számára. -
#42 egész jó. a 240p-s verzióval ráfér az egész a képernyőre, nem lóg le (bár update gombot azóta se találtam), és egész jól működik. nem mondom hogy simán fut, néha belaggol, de használható. :) -
#41 Wow, köszönöm, kipróbálom! -
#40 Van megoldás gyengébb gépekre:
Hello.
I just made an #ingress optimization for devices with small resolution like Wildfire S. I fixed fonts, i fixed overlapping, i fixed portal info and much more.
Regular version
Version with ARMv6 support:
240p test build:
users, who complained about unreachable "upgrade" button, please, download and test it:
Egy user módosította : Eugene Kartashov -
#39 Nekem meg csak simán lefagy és összeomlik. El se indul. (Samsung GT-i9001)