A NASA Történelmi Bejelentése

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
ha nem találnak legalább egy megkövesedett bacit elindítunk egy facebook kampányt, hogy írjonak az amcsik a képviselõiknek hogy felezzék meg a NASA költségvetését? 😄 kezd ez is bulvár szar lenni miközben tudományos intézetnek kéne lennie
The Protector
😊XD.Igaz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Petka
Nem most lesz a NASA következõ évi költségvetésérõl valami szavazás? Általában akkor szoktak ilyeneket bedobni. 😄

tutituti
az itt a Földön is csoda😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

pxxl
Az is történelmi, ha találnak 2 egyforma követ a Marson. <#nemtudom>

All hail the double x!

tutituti
Na ezt kíváncsian várom!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

cataflam02
Át lehet nevezni a topicot.

One more story

Pluskast
Amennyiben baktériumot találtak az tényleg történelmi hiszen ez lesz az elsõ életforma amit a Földön kívül találtak. Szóval ilyen szempontból tényleg történelmi😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

tigeroo
de ha történelmi bejelentés, akkor lesz valamilyen neve is nem?

amerikára sem úgy hivatkozunk hogy "Kolumbusz történelmi felfedezése" vágod 😄DDDD szal akkor is új topik kell ha téleg nagy durr... deeee

amúgy szerintem csak szimpla médiafogás, kell a NASA-nak a hírverés.
cataflam02
A arzénes baktériumnak is volt saját topicja.
Ha nem lesz lényeges felfedezés, és nem forog pörögni a topic, majd töröltetem.

One more story

cataflam02
Hát az tényleg elég gáz volt 😄

One more story

Laza
Szerintem ez simán elfér az Ûrkutatás topicban, minek ehhez egy új, 20 hozzászólásos topic?

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1115979912

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

pxxl
ez is olyan nagy felfedezés lesz, mint az arzén alapú élet a Földön? ami késõbb kiderült, hogy mérési hiba volt... 😄

All hail the double x!

Pluskast
Ja és amúgy szerintem semmiben sem fogja befolyásolni az életünket. Egyrészt mindenki elfogadja azt a tényt - még ha nem is bizonyított - hogy ha mi létezünk akkor más bolygón is kell, hogy legyen élet. Másrészt pedig ez nem fejlett és komplex életforma szóval amíg nem jönnek a kis zöld emberkék addig ez semmilyen kihatással nem lesz a társadalmunkra.

Pluskast
Szerintem két dolgot találhatott. Vagy baktériumot, vagy annak egy megkövesedett változatát.

cataflam02
Úgy tûnik \"történelmi\" felfedezést tett a NASA Curiosity marsjárója, a bejelentésre azonban még heteket kell várnunk, állítja egy híradás.
A felfedezés a Curiosity Marsi Mintaelemzõ (SAM) mûszerétõl származik, számolt be kedden az amerikai NPR. A SAM a robotegység fedélzeti kémiai laboratóriuma, ami képes a szerves összetevõk, az általunk ismert élet széntartalmú építõelemeinek azonosítására. A mûszer a nyilatkozatok szerint valami érdekesre bukkant a talajmintákban. \"Ez be fog kerülni a történelemkönyvekbe\" -mondta a Curiosity vezetõ tudósa, John Grotzinger az amerikai NPR-nek adott interjújában. \"Nagyon ígéretesnek tûnik\"

Cikk

Ti mit gondoltok, mit talált a Curiosity ?
Ha élet nyomaira bukkant, miben befolyásolja mostani világunk ? Változik szerintetek valami ? Felgyorsul az ûrkutatás ?

One more story

← ElőzőOldal 3 / 3