546
 • blitzkrieg1
  #546
  Latom te is nagy Csillagkapu rajongo vagy. Most epp Danielt idezted. :)
 • gothmog
  #545
  ez a #543-ra volt válasz.
 • gothmog
  #544
  Vue 7 infinite demó. Figyeld a pálmafákat. Ha nem világos, utána elmagyarázom.
 • Magyar Betyár
  #543
  http://youtu.be/up5jmbSjWkw

  Erről mi a véleményetek??? Nekem baromira élethűnek tűnik. Itt nincsenek modell helikopterek, a dolog lényegében elég halkan halad és nem látok rajta forgó rotorokat meg stb. Lehet hogy nem ufó de akkor elég jó dolgot alkottak
 • Vol Jin
  #542
  Nem, vagy 10 éve volt talán a három közül az egyiken (Natgeo, Spektrum, Discovery).
  Röhögtem, mint az állat.
 • MitsuMishi
  #541
  Véletlen nem tudod a cimét? :D Érdekelne ez az egész. :D
 • Vol Jin
  #540
  A sötét középkorral elvesztegetett az emberiség úgy 7-800 évet. Már rég csillagközi utazásokra lennénk képesek, ha a tudományt nem nyilvánítják eretnekségnek.
 • Vol Jin
  #539
  Az emberek 99,99%-a hisz a földön kívüli életben. Ha egyáltalán van fogalma arról, hogy mi a Föld, meg a csillagok, bolygók, galaxis, stb. Csak azért, hogy zárjuk ki a lándzsás benszülöttet.
  A szkepticizmus abban nyilvánul meg, hogy nem hiszi el az ember, hogy Marika nénit egy este elrabolták az UFO-k.

  Mondok is egy példát, hogy miért vagyok én is hívő és szkeptikus egyben. Élet az tuti nem csak itt van, de nincs is akkora átjáróforgalom, ahány UFO-t "láttak" már az emberek.

  Na a példa: Egy dokumentum filmben lemodellezték az UFO észleléseket. Mégpedig úgy, hogy csináltak egyet. Olyan gagyit, hogy egy ZS-kategóriás filmben sem állta volna meg a helyét, még is működött. Fogtak pár elektromos modellező helikoptert, a rotort bevonták tükröződő anyaggal, és megvilágították a modellre szerelt lámpákkal. Az eredmény, egy repülő fénykorong látványa. Raktak még rá pár villogó LED-et, hangszórót, ami klisés hangokat ad és kész is az égi látvány. Egy ezüstszínű fénylő, tükröződő selymes overál, meg egy maszk, rajta egy üvegbúraszerű sisak, ez a földi kellék. Kicsit megröptették éjszaka a modellt, villogott, fénylett, vibráló hangokat adott, majd a bokorból kisettenkedett az overálos, maszkos statiszta, majd eltűnt a bokorban. Természetesen a stáb úgy csinált, mintha riporterek lennének, véletlenül jártak volna arra, és kikérdezték a szemtanúkat. Hát ott minden volt. Óriási volt az úrjármű, csápok lógtak az idegen fejéből, állítólag felfalt egy gyereket, meg amit eltudsz képzelni. Mindenki mindenféle baromságot hordott össze arról, hogy mit látott.
 • csimmasz
  #538
  Nézd én tizenéves koromban olvastam ezeket a könyveket mint ami a halál utáni életről megreikarnálódott emberekről, ufó elrablásokról szólt, stb.
  Teljesen igaznak tűnt mert történetek, nevekkel, évszámokkal, hyelyekkel voltak dokumentálva.
  A gond az, hogy ezt én is írhatom, neveket, időt, helyet kitalálni nem nehéz, de akkoriban futótűzként terjedtek ezek a nagyon érdekes könyvek.

  Aztán ahogy a világot tapasztalja az ember tisztába lesz az egésszel, ezeket azért csinálják, hogy pénzt keressenek vele mert érdekesnek nagyon érdekesek, csak egy szó sem igaz belőlük, legalább is esetleg apróbb részletek.

  Ez ugyan az mint hogy nem nyitok meg olyan emailt amiben ismeretlen emberek hatalmas nyereményről beszélnek amit átvehetek, stb.

  Ha mindíg a csodára várva élünk minden baromsággal átfognak verni, ha elfogadjuk, hogy minden mögött racionális okok vannak sokkal kevesebbet tévedünk majd.
 • dyra
  #537
  Elnézve a fogyasztói társadalmat beleértve magamat is az emberek 99,9 % simán bedől egy csomó baromságnak. Logikus gondolkodás nem túlságosan jellemző.
 • csimmasz
  #536
  Ismét kapható a legszinvonalasabb tudományos folyóirat az ujságosoknál, meglepő és meghökkentő eredményeivel a modern kori kutatásoknak.UFO Magazin

  Szalagcím!
  Az LHC térkaput nyitott egy másik dimenzióba, egy kutató eltűnését jelezték, a személyleírása magas vékony testaélkatú szemüveges és sugárzásvédő ruhát viselt eltünésekor.
 • csimmasz
  #535
  Számomra megfejthetetlenek ezek az emberek.
  Tényleg elhiszik amiket az áltudósok meg a bulvár, abból is a legalja elénjük tár?
  Nincs anyi józan paraszti ész az emberekben, hogy ne dóljenek be minden baromságnak és próbáljanak logikusan elgondolkozni azon, hogy némely általuk képzelt dolog mekkora képtelenség?
 • Vol Jin
  #534
  "Percival Lowell haláltól ( 1916 ) fokozatosan egy halott, élettelen világegyetem képét hamisítják be, hogy az ember továbbra is kozmikusan magányosnak érezze magát, és így az állandó belső félelempszichózisát fenntartva a teste elvesztésétől, társadalmi szinten is korlátlanul manipulálható maradjon!"

  Ezt épp eszű ember hogy vezeti le fejben?
  Ha lenne élet a Vénuszon, az mit változtatna a sör árán, meg a villanyszámlán? Miért szűnne meg az emberek halálfélelme, és ez mit is változtatna a gazdasági berendezkedésen?
 • Vol Jin
  #533
  A reneszánsz előtt az egyház hatalma megkérdőjelezhetetlen volt. Meg is lett az eredménye. Úgy 700 éves hanyatlás. Semmi nem történt azon kívül, hogy ami élelmet megtermeltek, abból eléldegéltek, és közben hadakoztak. A reneszánsz beköszöntével elkezdődött egy hatalmi harc az erősödő polgárság megjelenésével. A harc közben az egyház keményen lépett fel, de évszázadok alatt visszaszorult. Ez a felvilágosodásban teljesedett ki. Ekkor a tudomány és a kultúra már nem abban merült ki, hogy kódexeket másolgattak a kolostorokban. Kialakult a tudomány, beindult az ipari forradalom, és megjelentek az abszolutisztikus uralkodók, akik már nem a pápa kegyétől függtek. Nyomtatás, az írásbeliség terjedése, a hűbéri rendszer helyett a közkatonákra és a polgárságra támaszkodó uralkodók gyakorta szembeszálltak az egyházzal. A tudomány, az ipari forradalom abban az Angliában kezdődött, ahol a a király teljesen elszakadt a katolikus egyháztól, elkobozta az egyház birtokait, és egy új egyházat alapított. A tudomány nyelve az angol lett. Angliából csempészték a könyveket a kontinensre.
 • mizar1
  #532
  Jó humorú emberke lehetsz.
  Kár, hogy minket nem tudsz megtréfálni. :-)
 • frensys
  #531
  Ez csak porhintés. A NASA tudósai sokkal többet tudnak a Marsról, mint amit nekünk elárulnak. Már a korábbi mars-roverek fotóinak jelentős része igazolja, hogy a Marson mesterséges objektumok vannak, nem beszélve azokról a fotókról, amelyeken egyértelműen látszanak a retusálás nyomai.
 • frensys
  #530
 • frensys
  #529
  http://www.youtube.com/watch?v=dgJt_dXwWZo
 • frensys
  #528
  Hogy a Vénuszon, Holdon, Marson stb-n még 3D-s körülmények között is van magasabb szintű élet, ezt a hivatalos csillagászat több, mint 130 éve észleli, épp úgy a hivatalos kamu-űrkutatás is több, mint 50 éve. Viszont ezeket az észleléseket nem adják ki a nyilvánosságnak, hanem az ortodox tudományos intézeteken, meg az ezeket képviselő, hivatalosan futtatott csillagászokon és más tudósokon, mint fellebbezhetetlen tekintélyeken keresztül az emberiségnek nagyjából Percival Lowell haláltól ( 1916 ) fokozatosan egy halott, élettelen világegyetem képét hamisítják be, hogy az ember továbbra is kozmikusan magányosnak érezze magát, és így az állandó belső félelempszichózisát fenntartva a teste elvesztésétől, társadalmi szinten is korlátlanul manipulálható maradjon!
 • Archenemy
  #527
  "A földre is azt mondták lapos."

  Nem, nem mondták, ez is egy 20. században elterjedt tévképzet, hogy az ó- és a középkorban laposnak hitték a földet.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Myth_of_the_Flat_Earth

 • Archenemy
  #526
  ugye még annyi eszembe jutott (hiába, éjjel volt, nem figyeltem), hogy visszatérő elem az érvelésedben, hogy a reneszánsz korban azért tudtak elkezdeni fejlődni a tudományok, mert az egyház visszaszorult (ami szerintem nem igaz, de ragaszkodsz ehhez)

  a reneszánsz az 1300-as évektől kb. az 1600-as évekig tartott
  http://en.wikipedia.org/wiki/Renaissance

  az általad hozott példák egy része, amivel azt bizonyítod, hogy mennyire nem tudott a világ fejlődni, míg el nem jött a reneszánsz (galileo, bruno, inkvizíció) viszont baromira nem a reneszánsz előtt volt, hanem közben/utána

  döntsük már el akkor, hogy a reneszánszban most vissza volt szorulva az egyház, vagy éppen teljhatalma volt :)
 • wraithLord
  #525
  Igazad van, azzal etetnek az iskolában, hogy a víz folyékony, ha kiállok az autópálya közepére, akkor elbasz a kamion, ha kiugrok az ablakon, leesek, és még sorolhatnám... Nem tudom, honnan szedik ezeket a marhaságokat. Hát még a többit, ami ráadásul ilyen a hülyeségeken alapszik.
 • csimmasz
  #524
  Nem mondta az orvos, hogy ne hagyd abba a gyógyszered szedését?

  Holdbázis meg minden, nácik is vannak?
 • blitzkrieg1
  #523
  Miert szerinted hogyan alakult ki a Fold es az emberiseg? :)
 • frensys
  #522
  Erről beszéltem, jók van okoska, éld csak a tudatlan életed tovább! A földre is azt mondták lapos..aztán jéé..további jó iskolapadban tankönyvből tanult agymosási életet kívánok, figyelj oda, mert minden úgy van ahogy azt a matek/történelem/fizika könyben megírták neked, a tudósok már csak tudják hány milliárd vagy millió év alatt alakult kik a föld, ahogy nap mint nap tévednek és változtatgatják a dátumjait az emberiség kialakulásának is, vagy egy régészeti leletnek, hát nem érted? Ezek csak találgaqtások, amit MI emberek tudósaink találtak ki és nektek beadagolnak az iskolapadban és még csak segről végről se igaza! Ahogy a föld is totál máshogy alakult ki és az emberiség is ahogy azt benyomják nektek, a holdon való életről már ne is beszélek, nem véletlenül nem látjuk soha a másik oldalát mert sötét..na de megyek is nem érek rá az oktatásra, további jó begyepesedett agymosott életet mindenkinek
 • blitzkrieg1
  #521
  Bocs, hogy kicsit durva voltam, de ennyi hulyeseget osszehordani egy hozzaszolasban.
 • blitzkrieg1
  #520
  Latom te vagy az elso, akin orvosi kiserleteket vegeztek, agyeltavolitast. :D
 • frensys
  #519
  A sok tudatlan buta...miközben mi éljük a mindennapi begyepesedett életünket, ezer dolog történik amire csak legyintetek! Ez is bizonyítja hogy a nagyhatalmak akik kordába tartják az emberiséget jól végzik a munkájukat, a tudatlanság, a média butítása, az igazság elhallgatása, mert csak röhögünk azon ami létező és igaz, csak nekünk nevetséges az egész nem hisszük el, mert földhöz ragadtak vagyunk, és éljük a mindennapi beszűkült napjainkat! Igenis léteznek idegen fajok, csak nem képzelitek hogy a röhej köbén alapuló darwin elmélet alapján alakult ki az embeiség..jéézusom..rengeteg bizonyíték van barlangrajzokon piramisokon és sok fenmaradt írásos kőtáblán is, amin idegen űrhajókat és lényeket ábrázoltak, már az őskortól kezdve..mi ide lettünk teremtve erre a bolygóra, rabszolgáknak használtak minket, ez ma is így van csak a társadalom változott, lehet röhögni meg minden, de az UFO-k létezőek és a földönkívüli fajok is! A Marson meg hiába keresik az életet, mert nem a felszínen van hanem alatta. Butítják az embert, mikor a NASA tutdtában van az UFO-k létezésével pl., nap mint nap több százat rögzítenek ahogy berepül a föld légkörébe és elhagyja a földet, jól titkolják. Az idegen fajok is egyezséget kötöttek az 50-es évektől kezdve az amerikaiakkal, emberi kísérletezésekért cserébe tudást technikát adtak a kezünkbe, miért mit gondoltok miért fejlődött hírtelen akkorát az elektronika a mikrochip és a lézer akkortól, és addíg meg évszázadokik semmi fejlődés szinte? Gondolkozzatok inkább, és ne dőljetek be a buta médiának amikkel tömik a fejeteket és kordába tartanak nap mint nap, miközben a földön az igazságot és az "érdekes" dolgokat elhallgatják, kik vagyunk hogy lettünk stb. ...
 • dyra
  #518
  Sajnálom. Sajnos rengeteg a hozzászólás, volt. Több helyen is leírtam miért hiszek én magam Istenben. Egyszerűen elfogyott a mondanivalóm.

  De ha érdekel Isten akkor kutass, keress, tanulj, figyelj. Könnyen lehet, hogy megleled.

  Olyan receptet, hogy ezért és ezért létezik szerintem nem lehet adni. De ez is csak egy vélemény és könnyen lehet, hogy tévedek :D
 • blitzkrieg1
  #517
  Ezekben neked nincs igazad. Az egyhaz a legtobb teruleten nagyon is segitette a tudomany fejlodeset. A multkor mar itt az sg-n kitargyaltak eleg jol.
  Pl. a sotet kozepkortol kezdve az 1600-1700-as evekig a legtobb iskolat es egyetemet az egyhaz mukodtette. Szinte az osszes talalmany az egyhaznak koszonheto. Pl. szerzetes talalta fel Europaban a puskaport, a porcelant, stb.
  Az egyhaznak koszonheto a konyvnyomtatas elterjedese.
  Talan mi magyarok orulhetunk a legjobban a keresztes haboruknak, mert ha azok nincsenek, akkor valoszinuleg sokkal hamarabb lett volna a Mohacsi vesz.
  Meg merem kockaztatni, ha az 1400-as 1500-as evekben is lett volna 2-3 nagy keresztes hadjarat, akkor a torok soha be nem teszi a labat Magyarorszag teruletere. Szoval volt azoknak ertelmuk.
  Brunot meg nem azert egettek meg, mert feltalalta, hogy a Fold kering a Nap korul. Sot megcsak nem is o talalta ezt ki, hanem mar elotte is kideritette jopar szerzetes. Brunot az egyhaz ellenes kritikai miatt egettek meg.
 • fszrtkvltzttni
  #516
  Azt a betyár mindenit, ti betegek vagytok...
 • Archenemy
  #515
  ezt egy afféle végső kísérletnek szánom, hogy értelmesen kommunikáljunk, gondoltam beleadok apait-anyait :)

 • keembo
  #514
  Látom idő az van. Ezért fizetnek, ugye? :)
 • Archenemy
  #513
  azt állítottad, hogy dyna lehülyézte keembot

  kértünk mindketten, hogy hát akkor idézd be, hogy hol történt ez meg

  ezt azóta nem sikerült megtenni, annyit tudtál, hogy rámutattál arra, hogy hol nem értenek egyet, ezt próbálod lehülyézésnek beállítani

  és a legszebb, hogy közben engem cseszegetsz, hogy "hamisan vádolok" :)

  öregem, ez tényleg kész :)
 • Archenemy
  #512
  "Miután én rólatok, mint hívőkről beszéltem, HOZZÁM szóltál egy olyat, hogy az ateistáknak meg kevés a gyerekük. Ezt teljes joggal vettem ateistázásnak. Innentől nyasgem."

  azt írtam, hogy hívőnek lenni evolúciósan előnyös, ateistának lenni meg hátrányos, mivel akkor pont a vallások előnyeiről volt szó

  alá is támasztottam linkkel, ami ugyan nem akadályoz meg téged abban, hogy folyamatosan azzal támadj, hogy nem támasztom alá amit írok, de hátha más okul belőle :)

  itt van:
  http://www.scilogs.eu/en/blog/biology-of-religion/2011-01-06/atheists-a-dying-breed-as-nature-favours-faithful-sunday-times-jan-02-2011-jonathan-leake-full-draft-version

  azt nem írtam, hogy ateista vagy, mivel tisztában vagyok az ateista és az agnoszticista közti különbséggel

  ennyit nem tudsz belátni régóta

  "Igen, amit le is csaptam rögtön, hogy nem a tudósok vallásosak, hanem az átlag paraszt."

  és megint: te fogsz egy légbőlkapott kijelentést, és tényként kezeled, miközben engem azzal vádolsz, hogy nem támasztom alá, amit írok

  tessék, megcáfolom:
  http://epiphenom.fieldofscience.com/2011/09/are-educated-people-really-just-as.html

  rövid rezüméje: a tanult emberek kevésbé vallásosak, abban az értelemben, hogy kevésbé tartják a saját vallásukat az egyetlen igazságnak.
  viszont vallásosabbak, abban az értelemben, hogy gyakrabban imádkoznak, és járnak templomba.

  tehát nem, nem igaz, amit erőltetsz, hogy "a parasztok vallásosak, az okosak meg nem"

  persze hiába írok én akármit és támasztom alá linkekkel, megint az lesz, hogy fű de nem indoklom meg az álláspontomat :) Egy kijelentés, hogy "a parasztok vallásosak csak", az meg aztán az indoklás magasiskolája :)

  A reneszánszot sokadszor hozod fel, mint az ókor felé visszanyúlást, na de hogy lehetséges, hogy az ókorban olyan fejlettek voltak az emberek? Biztos nekik nem volt vallásuk, azért volt ez lehetséges
  .
  .
  .
  oh wait. Ja de, mégis volt vallásuk :) Akkor mondhatjuk, hogy az ókori emberek (itt a görögökre, rómaiakra gondolok) viszonylagos technológiai fejlettsége és a szerteágazó, gazdag vallásuk mégis együtt tudott élni?

  akkor most a görögöknél a vallás mégsem zárta ki a tudományt? :)

  "galilei, inkvizíció"

  Ezek valóban az egyház sötét múltjához tartoznak. De ennyire leredukálni az egyház tevékenységét nagy hiba. Igen, nem jó, ha az egyház teljhatalmat kap, bár én sosem állítottam, hogy ez jó.

  ez olyan, mintha azt mondanád, hogy "a víz nagyon ártalmas az emberekre, mert bele tudnak fulladni". sok olyan dolog van, ami bár alapból hasznos, túlzott adagban káros, nyilván a vallás is ilyen

  "post hoc érvelés"

  jobb, ha írok egy analógiát:
  - minél jobban elterjedt a mikrohullámú sütő egy országban, annál hosszabb lett az átlagos élettartam (igaz)
  - tehát a mikrohullámú sütő hosszú életet okoz (nem igaz)

  ezt követed el sokadjára. A reneszánsz elterjedését elsősorban az okozta, hogy lehetett már nyomtatni könyveket, nem a szerzetesek másolták egyesével, kézzel. lásd pl. az általad idézett wiki oldalt is. nem pedig az, hogy "Aztán az embereknek elegük lett az ájtatoskodásból", amit te írsz, természetesen kijelentésként, hiszen neked szabad csak úgy légbőlkapott kijelentéseket tenni:)

  ha meg kéne fognom egy pillanatot, amikor azt mondhatjuk, hogy "Aztán az embereknek elegük lett az ájtatoskodásból", az inkább mondjuk a francia forradalom lenne. A reneszánszban masszívan és vastagon benne volt az egyház, nem szorult vissza sehova.

  ami meg a tudományellenességet illeti: komolyan úgy gondolod, hogy egy középkori ágyúöntő, hajóács vagy mérnök munkáját befolyásolta az, hogy a nap kering a föld körül, vagy fordítva? milyen konkrét tudományos fejlődést hátráltatott?

  "Lol, 'nem volt egyház egyáltalán'... Olyan példákat hoztál csak, ahol éppen a _Római Katolikus Egyház_ nem volt ott"

  nem, az előtt felhoztam pl. afrikát is, valamint te felvetetted észak-amerikát is

  másrészt döntsd el akkor lassan, hogy a maják most fejlettek voltak vagy sem :)

  "Szóval már megint hazudsz."

  nem, te hazudsz, bár szerintem inkább csak tévedsz

  "(Pl robotika, amiben a szintén nem keresztény Koreával együtt a legfejlettebb)
  "

  Koreával egy kicsit mellélőttél, mert a legnagyobb vallás ott a kereszténység (ha egybeszámoljuk a protit és a katkót) :)
  http://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_South_Korea

  "Protestant missionaries entered Korea during the 1880s and, along with Catholic priests, converted a remarkable number of Koreans. Methodist and Presbyterian missionaries were especially successful. They established schools, universities, hospitals, and orphanages and played a significant role in the modernization of the country. "

  felhívom a figyelmedet, hogy megint alátámasztottam, amit írok, te meg megint nem, de mégis valahogy az a meggyőződésed, hogy én nem teszem ezt, te meg igen

  "Na most már baszd meg a kurva anyád, de tényleg. HÁROMSZOR kijavítottam már a tévedésem, de rugózz még rajta te faszarcú."

  egyrészt: stílus.

  másrészt azt állítottad, hogy a tévedésed mindössze annyi volt, hogy összekeverted a "felvilágosodás" és a "reneszánsz" szavakat.

  ugye eredetileg azt írtad, hogy a puskapor (katedrális, stb) a felvilágosodás után terjedt el, itt helyesbítetted később a "felvilágosodás" szót "reneszánszra"

  a fenti helyesbítésedet figyelembe véve ezt úgy kell érteni, hogy a puskapor a reneszánsz után terjedt el, ami szintén butaság, mert előtte.

  de ugyanez igaz a katedrálisokra is pl, amik már a reneszánsz előtt is épültek, holott ott is azt állítottad, hogy csak utána.

  ne haragudj, de ezek annyira egyszerűen ellenőrithető tények, tényleg kínosnak érzem, hogy ilyeneket kell bizonygatni, nem lehet, hogy kicsit elfogult vagy?
 • Magyar Betyár
  #511
  Engem kicsit sem hatna meg, ha azt mondanák találtak mikroba vagy valami hasonló kezdetleges formában életet a marson. Bár nincsen rá bizonyítékom és hiszek abban, hogy technikailag fejlettebb idegen fajok már nagyon régóta itt vannak és figyelnek minket ahogy mi tennénk azt a marsi élettel ha volna olyan.
  A mi jelenlegi technikai tudásunk ahhoz elég, hogy a naprendszeren belül végezhessünk megfigyeléseket. Elméletileg tudnánk meszebb is menni ha akarnánk de a földi társadalmi élet úgy alakult ki, hogy igazából nem képes nagyobb faji összefogásra egy komolyabb expedíció létrehozásához.

  Gondoljatok bele ha a föld nem lenne olyan megosztott amilyen akkor a jelenlegi technikai tudásunk is elég lenne ahhoz hogy eljussunk a legközelebbi csillagrendszerbe ami 8.4 fényévre van. Ha lenne nagy összefogás és ennek a célnak szentelné a föld a legnagyobb figyelmet akkor simán építhetnénk egy óriási űrhajót amivel a kiválasztott önkéntesek igaz nagyon nagyon sokára de eljuthatnának oda. Persze ez egyirányú út lenne és soha nem jöhetnének vissza, még azt is megkockáztatom, hogy többgenerációs utazás lenne, tehát az elindultaknak csak az unokáik érnének oda de mit számítana. És ha odaértek akkor ott leparkolva tanulmányozhatnák az a csillagrendszert és létrehozhatnának egy sajátos kolóniát. A földről pedig lehetne nekik folyamatosan küldözgetni utánpótlást autómatikus teherűrhajókkal.


  Persze ez írgalmatlan mennyiségű pénzbe kerülne de hát tulajdonképpen kit érdekel????? Számít a pénz valamit is az emberiség jövőjében? Nem lehet megenni nem lehet meginni max fűteni vele igen rövid ideig. Mégis a pénz az ami irányítja a földet és leginkább akadájozza a techinkai fejlődésünket
 • tmisi
  #510
  Több mint 500 hsz? Tán csak nem a hoaxerek alkottak? xD
 • Magyar Betyár
  #509
  Ez a földönkívüli élet bizonygatása elég érdekes dolog. Ha megkérdeznénk azt a rengeteg sok csillagászt és tudóst aki lottózik, hogy ugyan már mondja el miért csinálja amikor csak 1:9999999999999999999999999999999-hoz esélye van nyerni, akkor azt fogja mondani, hogy már nagyon sokan nyertek tehát neki is van esélye ezért lottózik.
  Ha ugyanezt az embert megkérdeznéd, hisz e földönkívüli életbe azt mondja nem mert nincs rá bizonyíték. Az cseppet sem érdekli, hogy az a sok sok ezer milliárd csillag amik körül sok sok ezer milliárd bolygó van matematikailag sokkal több eséllyel tartalmaz életet minthogy ő nyerni fog valaha a lottón.

  Mégsem hisznek benne.
 • keembo
  #508
  Még ilyet nem tudni...hallottál már a hóemberről?!
 • Oliwaw
  #507
  Kis bohó , a vizes szén nehezen gyullad , de ha egyszer megteszi ...