15
-
mortep #15 Mégis mit mondott volna? Azt hogy nagyon jó, megbízható az Ariane rkétacsalád, csak drága? -
fszrtkvltzttni #14 Azért óvatjával, me végleges megoldás nincs. Ez is eléggé ki volt számolva, és ha a gazdasági válság súlyosbodik, és nem jön össze a következő évi költségvetés, akkor könnyen végünk lehet! -
#13 Tuttam, tuttam, tuttam!
Köszönöm Istenem!
-
Vol Jin #12 Ez jó. :-) -
fszrtkvltzttni #11 Ez marketing, meg biznisz szemléletű kutatás-fejlesztés:
Elmondják, hogy mi az amit megtudnak csinálni*. Ugyanis csak így lehet megfelelő forrásokhoz jutni. A megfelelő méretű források pedig elengedhetetlenek ahhoz, hogy a kutatás/fejlesztés a megfelelő ütemben haladjon, így folyamatosan az élvonalban legyenek. Nem értem, hogy ezzel most mi a problémátok...
(*Feltéve, hogy a dolgok úgy alakulnak ahogyan várják.) -
fszrtkvltzttni #10 Nyugalom van, me a tudósok egy csoportja megcsinálta a 2013-as maja naptárat!
-
Tau Tang Wou #9 Eléggé életszerűtlen, hogy valaki a konkurenciát figyelmezteti, hogy vigyázzon különben alul marad.
Hát nem ez lenne a cél? -
Vol Jin #8 Gombabácsi%
Ezek csak a műholdakat állítják pályára, és nem a Béta-Retikülre juttatnak el telepeseket.
Elképzellek augusztus 20-án, amint a tűzijáték rakétáit bámuló embereknek morgod, hogy nemhódíccsákmegazűrt. -
inkvisitor #7 Amúgy van olyan rakéta, amit először kilőnek, és csak utána kapcsolja be a hajtóművet. De azok ritkán célozzák a földkörüli pályát :) -
inkvisitor #6 Szerintem csak fordítási hiba. Angol "launch" magyarban indítás, kilövés vízrebocsátás. ebből a másodikat vette :) -
T0nk #5 "kilövő eszközök"
Indító eszközök. Plíz.
A csúzli meg a puska lő ki golyókat, a rakétákat indítják. -
#4 Köszi!
Már vártam, ez nagyon hiányzott!
Amúgy meg mingyárt itt van dec 21, nem igaz?
;) -
gombabácsi #3 ürmeghodiccsa -
#2 Ahogy tudom még egyetlen 100%-os kilövésük sem volt. Pl az első fokozatokat újra akarják hasznosítani, de ezek is elvesztek.
A Falcon-9 gyakorlatilag nem egy kész tetmék, hanem most is jelentős fejlesztés alatt áll.
Ha viszont ezt elfogadja a piac, az előbbiek ellenére viszonylag kevésszer fordul elő, hogy elvesztik a fellövendő terhet, akkor az ő stratégiájuk a helyes. -
#1 Egészen az első balesetig.