Az ötödik résszel folytatódik a Torrente
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az ötödik résszel FOLYTATÓDIK a...."
Kaptam magyar oktatást, te erdei szõröstalpú troll, lehet, hogy még többet is, mint te. A Zsolnay-módszer sok dologra jó ám.
Kaptam magyar oktatást, te erdei szõröstalpú troll, lehet, hogy még többet is, mint te. A Zsolnay-módszer sok dologra jó ám.
Akkor ebben kap majd szerepet Csuja Imre is?
Ha jól emlékszem maga Santiago Segura kérte fel egy vendégszereplésre az 5. epizódban.
Ha jól emlékszem maga Santiago Segura kérte fel egy vendégszereplésre az 5. epizódban.
a balettpatkány
Ebben mondjuk egyetértek. Ez a cím tényleg idétlen így.
Ha már ezeket a szavakat használja, lehetett volna "Folytatódik a Torrente az ötödik résszel", egyszerûbb a "Folytatódik a Torrente" de a legjobb a "Jön a Torrente ötödik része".
Ha már ezeket a szavakat használja, lehetett volna "Folytatódik a Torrente az ötödik résszel", egyszerûbb a "Folytatódik a Torrente" de a legjobb a "Jön a Torrente ötödik része".
ha lenne nyelvérzéked - vagy kaptál volna kis magyar oktatást, tudnád hogy a hangsúly a mondat elején van.
AZ ÖTÖDIK résszel folytatódik... tehát a mondat fõ jelentése az elsõ rész. hanyadik résszel folytatódik?
helyesen
folytatódik a torrente immáron az ötödik rész jön.
kis barátod meg a google, nem én 😊 attól hogy kicsinyíted a megszólításom, nem lesz igazad. se nem leszek nálad kisebb, erõlködj tovább. nagy barátom.
AZ ÖTÖDIK résszel folytatódik... tehát a mondat fõ jelentése az elsõ rész. hanyadik résszel folytatódik?
helyesen
folytatódik a torrente immáron az ötödik rész jön.
kis barátod meg a google, nem én 😊 attól hogy kicsinyíted a megszólításom, nem lesz igazad. se nem leszek nálad kisebb, erõlködj tovább. nagy barátom.
MJ rulz Pink Team The Only One
Kivételesen megvédeném SzV-t, a cikk címe ezúttal tartalmaz információt azoknak is, akik nem tudták, hogy a Torrentének volt már 4. része is, kis barátom, ez most trollkodás volt részedrõl. A hangsúly azon van, hogy folytatódik.