Szekeres Viktor

Az ötödik résszel folytatódik a Torrente

Spanyolország egyik legnagyobb filmes exportcikke a Torrente-sorozat, melyet 1998 óta nagyon sok helyen ismertek meg, így a tervezett 5. részt már látatlanban el lehet adni sok országba.

Santiago Seagura Torrente-sorozat most már nem csak Spanyolország egyik legnagyobb belföldi sikerének számít, hanem nemzetközileg is komoly tényezővé vált. Éppen ezért, bár a negyedik rész elég gyengén sikerült és Spanyolországban is cseppet az elvárások alatt szerepelt, a folytatás nem lehetett kétséges, hiszen a filmet sikerült eladni a legnagyobb európai piacokra (Franciaország, Németország), Japánba, Ausztráliába és Dél-Amerikába is. Sőt, az előző három résszel ellentétben itthon is meg lehetett nézni mozikban, igaz nálunk eléggé csalódást keltő eredménnyel debütált a mozikban a Torrente 4.

A 40 piacot érintő nemzetközi eladásokat a FilmSharks Intl. kezelte, s a cég foglalkozik a Torrente 5-tel is, melyet már most elkezdtek értékesíteni. A film forgatókönyvét természetesen a rendező és főszereplő Segura írja, a forgatásra pedig a tervek szerint nyáron kerülne sor. (A sztoriról természetesen még semmit sem tudni.) A Torrente 5-öt 2014-ben mutathatják be a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    "Az ötödik résszel FOLYTATÓDIK a...."
    Kaptam magyar oktatást, te erdei szőröstalpú troll, lehet, hogy még többet is, mint te. A Zsolnay-módszer sok dologra jó ám.
  • netrunner #5
    Akkor ebben kap majd szerepet Csuja Imre is?
    Ha jól emlékszem maga Santiago Segura kérte fel egy vendégszereplésre az 5. epizódban.
  • Dynamic #4
    Ebben mondjuk egyetértek. Ez a cím tényleg idétlen így.
    Ha már ezeket a szavakat használja, lehetett volna "Folytatódik a Torrente az ötödik résszel", egyszerűbb a "Folytatódik a Torrente" de a legjobb a "Jön a Torrente ötödik része".
  • csuszi #3
    ha lenne nyelvérzéked - vagy kaptál volna kis magyar oktatást, tudnád hogy a hangsúly a mondat elején van.
    AZ ÖTÖDIK résszel folytatódik... tehát a mondat fő jelentése az első rész. hanyadik résszel folytatódik?
    helyesen
    folytatódik a torrente immáron az ötödik rész jön.
    kis barátod meg a google, nem én :) attól hogy kicsinyíted a megszólításom, nem lesz igazad. se nem leszek nálad kisebb, erőlködj tovább. nagy barátom.
  • Zombee #2
    Kivételesen megvédeném SzV-t, a cikk címe ezúttal tartalmaz információt azoknak is, akik nem tudták, hogy a Torrentének volt már 4. része is, kis barátom, ez most trollkodás volt részedről. A hangsúly azon van, hogy folytatódik.
  • csuszi #1
    "Az ötödik résszel folytatódik a Torrente"
    megnyugodtam, hogy a 4 után az 5 jön. nem a 6. vagy a 7. vagy nem tudom, 3 esetleg? :)