43
-
M2 #43 Simán nem értem, mit akarsz leírni. Nyugi, pihend ki magad és fuss neki újra.
Hogy Androidon sok a trójai? De ezzel jár a nagy szabadság és a sok user. -
#42 H A Z U D SZ! -
Papichulo #41 Mert ugye a FOSS vilagban elkepzelhetetlen a trojan? El kell, hogy keseritselek... -
#39 Ez lehet hogy összefügg a növekcő piaci részesedéssel?
-
hurkaur #38 na csak ne mond, hogy ez 2012-ben ujdonsag szamodra :) -
M2 #37 A trendeket elnézve egyre több Androdos trollra számíthatunk az iOS és Win cikkek alatt.
-
#36 Nekem a windows8 metro felülete tűnik butának a droid mellett, ott vannak a csempék, amik egy kicsit sem interaktívak, alig érnek többet mint az ikonok, amivel nem sokat lehet kezdeni, a felhasználó csak passzívan nézheti, míg el nem indítja a programokat, míg droidon gyakorlatilag appként lehet használni a widgeteket is.
pl a gmail widgetnél a magában a widgetben lehet görgetni a leveleket aztán akkor indítja az appot ha az egyiket el akarom olvasni, az időjárás widgetben hozzáérek, aztán azonnal bejön a következő napok időjárása a főképernyőn a progi indítása nélkül, a térkép app widgetjét meg ... képzelheted -> ilyenek nélkül már el sem tudnék képzelni egy okostelefont, w8on ehhez várni kell míg lesz szíves a csempe megmutatni (ha mutatja) -
#35 ha az androidnak gagyi a kezelőfelülete az csak téged minősít, mivel azt te szabod személyre. Ha az ízlésed gagyi, az androidod is az lesz. -
Gauge #34 Android probléma példa:
A akad a nevek scrollozása, ha bekerül tisztes mennyiség 100+ -
Gauge #33 OFF:
Szerinten teljesen feleslegesen ez sok személyeskedő vita. Mindenkinek más az ízlése. Inkább próbáljunk meg a tényekhez ragaszkodni, kevesebbel hévvel mázolva.
ON:
Nekem nagyon rossz tapasztalataim voltak androiddal (közepes kategóriájú telefonon 2.2.2). Váltottam wp 7.5-re, ugyancsak közepes kategória. Vannak hibái, de meg így is nagyon elégedett vagyok vele. Meleg szívvel tudom bárkinek ajánlani, aki megbizhatóságot keres. Mindez nem jelenti az, hogy a 4.x rossz OS lenne, de valahogy nem érzem a motivációt arra vonatkozóan, hogy újabb lehetőséget adjak Androidnak a bizonyításra. -
#32 Ez azért jóval kisebb hiba, inkább vicces mint súlyos ráadásul egy maréknyi embert érint. 4.2-es android csak a legújabb Nexus-on van és ott is javítva lesz decemberig. Ez azért nem teszi használhatatlanná a telefont úgy mint a random reboot probléma ami az összes WP 8-as telót érinti.
Mondjuk ettől még nem akarom úgy szidni a WP-t mint Vakvarjúcska, hiba csak ott nincs ahol nem dolgoznak, de a 2 hiba között azért van különbség user szemszögből. -
hurkaur #31 Felveti a kerdest, hogy kit akarsz errol meggyozni? arrakistort ugysem fogod tudni, mert egy defektes nulla, aki meg ertelmes, az szvsz ugyis el tudja magatol donteni mit akar. -
tomboy013 #30 1.: az Androidnak nagyon gagyi a kezelőfelülete, inkább az az ízléstelen és gagyi...
2.: az hogy téged ki figyel meg sosem tudhatod...
3.: közel másfél éve van Omnia 7-em és még egyszer sem indult újra vagy fagyott meg, az éppenhogy a droid...
4.: Brutálisan nagy a gépigénye? =D Érdekes módon az S2-őn is megakad a droid, nálam meg 1 magnál meg sem rezzen a WP...
5.: alkalmazások terén ami van legalább használható, nem úgy mint a marketen a nagy része a progiknak...
6.: egy baromi nagy tájékozatlan debil vagy akinek csak a szája jár de Wp-t csak képen látott Egy fos X8-al nem beszélném itt a baromságokat egy WP-s hírnél. Bár ebből is látszik hogy neked annyi eszed van mint egy döglött hintalónak. -
#29 http://www.youtube.com/watch?v=rIB3efP7ZjY
Prémium telefon. Nem is értem hogy fikázhatják az androidot hogy ez stabil legalább. -
hurkaur #28 felesleges, ms hater gnu fanboy.. -
#27 "10ezer Forintos X8-ason is... de ha csak egy dolgot mond itt valaki amiben nem veri SZÉNNÉ az X8 Android 2.3.x ezt az okádékot isten az atyám, hogy vásárolok eggyet 200 ezerért !!!"
H A Z U D SZ ! -
hurkaur #26 epp aktualis :) :
http://gizmodo.com/5961558/android-42-is-missing-a-very-important-feature-december -
#23 A WP8-at? Aligha. -
#22 Úgy tűnik, ezt kicsit elsiették. Bár ilyet sajnos minden platformról lehet hallani (mondjuk iOS-en még nem tapasztaltam). (Nokiás akku-problémán meg már csak röhögni tudok.) -
#19 Nem kell sietni a WP 8-cal: Link -
Papichulo #18 Van errol valami forras? Mivel ha ez tenyleg igy van es a regi hardware tudja is kielegitoen futtatni az ujabb OS-t, akkor hajlando vagyok par tizezret raaldozni, hogy kiprobaljam a rendszert. Arra viszont nem vagyok hajlando, hogy a zsakutca 7.x vonalba, akar egy fillert is fektessek, mivel sajnos egyre biztosabb, hogy olyan lenyeges funkciok, mint a turn-by-turn navigacio vagy a hatterben futo Skype nem fug megvalosulni ezeken.
Tudjak hova rakjak az mp3 szerkesztest meg a kinezeti semakat? Ja, egy 7.5.1-be, ne pedig egy sok honapja vart "major release"-be!
-
SlayR #17 Nem kell minden dologra elsőre ráugrani ez volna a fő téma meg még egy újabb dolog:http://mynokiablog.com/2012/11/19/wp-7-8-supposedly-rtm/ -
Major #16 Bármelyik régi készülékre fel lehet lehet tenni fűzött rom-ként. -
Major #15 Linket nem nagyon szerette, talán így:
Windows Phone 8 telefonok -
Major #14 Már lehet kapni őket: http://www.expansys.hu/mobile-phones/?filter=2%7C3233%7CWindows%20Phone%208 -
Gauge #13 Azt tudja vki, hogy itthon mikor lesznek forgalomban (nem csak szolgáltatóknál) kapható WP8-as telefonok? -
#12 ...ha neked a 7.8 "fő update", akkor oké.
Amúgy lehet itt írni vicceskedve, hogy "NFC-t vagy +1 magot növesszen-e a telefonba a 7.8", de azért a megváltozott Start menü elrendezésnél komolyabb újdonságok is áthozhatók lennének, pl Kid's corner, screenshot, Bluetooth átvitel (elvileg csak Nokiára jön), és talán IE-t sem lenne lehetetlen portolni (de legalábbis visszahozni az in-page search-öt). Persze ettől még a natív fejlesztés hiánya miatt mindenképp halálra van ítélve a WP7-es vonal. Kommunikációs szempontból nagyon nem értem az MS-t, nem tudom, miért tartózkodnak attól, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, és bemutassák, mi is jön pontosan a 7.8-cal, és hogy mikor. -
tomboy013 #11 "Tényleg azért vegyek meg egy 200 ezres telefont, hogy utána ne kapjak rá több fő update-et? " Ez itt mi? De úgy látom a helyesírással is akadnak gondok nemcsak a szövegértéssel -
#10 Pont te emlegeted a szovegertest? Akkor mire is valaszoltal az elozo posztodban? Ugyanis senkit nem erdeelt epp a 7.8, es az azt koveto sem, epp arrol beszelgettunk, hogy nem lesz WP8. -
tomboy013 #9 Ki mondta hogy lesz WP8 a régi készülékekre? Mondom lesz még rájuk frissítés nem csak a 7.8-as. Látom nagyon megy a szövegértés -
SlayR #8 és részemről továbbra is szar a droid :D -
SlayR #7 és továbbra se reagáljátok túl... -
SlayR #6 Ez a hír nem aktuális már asszem... :) Infók .....és már idén várható a frissítés sok helyen... -
#5 Lesz WP8 lumia 800, 900-ra? Nem. Mit is kellene tajekozodni?
Kicsit unalmas a M$ fanboisag olyankor amikor ez nyilvanvaloan szenny lepes volt. Pedig elotte mekkora arcuk volt a WP-seknek, hogy deszar a droid, bezzeg mi megkapunk minden fasza frissitest idoben. Hat nesztek. -
tomboy013 #4 Tavaly nyáron vettem 50 ezerért egy Omnia 7-et és képzeld én is várom a 7.8-at. Ilyen buta kérdést.... Arról meg ne is beszéljünk, hogy lesz még frissítés a 7.8 után is. Talán tájékozódni kellene mielőtt butaságokat írtok. Ez is már egy 4-5 napos hír... Amúgy melyik WP7-es telefon kerül 200-ba? A Lumia 900 is majdnem fele annyiba kerül a T-mobile-nál, és az csúcs WP7-es. -
Ferrer #3 Ja, most olvasom - "a WP8 kizárólag az új fejlesztésekre jelenik meg"
Ez elég genya húzás az MS-től. Tényleg azért vegyek meg egy 200 ezres telefont, hogy utána ne kapjak rá több fő update-et? Ilyen azért nincs se az Apple-nél, sem az Androidos készülékek egy részénél. -
#2 Azt aki megvette a meregdraga WP7-es telefont fel eve es soha a budos eletben nem kap ra 8-at :D -
Ferrer #1 Kit érdekel a WP 7.8, ha már itt a 8 is??