Windows Phone 7.8 részletek a Nokiától
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy Androidon sok a trójai? De ezzel jár a nagy szabadság és a sok user.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
killall imagent
<#phone>#phone><#email>#email>
pl a gmail widgetnél a magában a widgetben lehet görgetni a leveleket aztán akkor indítja az appot ha az egyiket el akarom olvasni, az idõjárás widgetben hozzáérek, aztán azonnal bejön a következõ napok idõjárása a fõképernyõn a progi indítása nélkül, a térkép app widgetjét meg ... képzelheted -> ilyenek nélkül már el sem tudnék képzelni egy okostelefont, w8on ehhez várni kell míg lesz szíves a csempe megmutatni (ha mutatja)
A
One Vision. One Purpose.
A akad a nevek scrollozása, ha bekerül tisztes mennyiség 100+
Szerinten teljesen feleslegesen ez sok személyeskedõ vita. Mindenkinek más az ízlése. Inkább próbáljunk meg a tényekhez ragaszkodni, kevesebbel hévvel mázolva.
ON:
Nekem nagyon rossz tapasztalataim voltak androiddal (közepes kategóriájú telefonon 2.2.2). Váltottam wp 7.5-re, ugyancsak közepes kategória. Vannak hibái, de meg így is nagyon elégedett vagyok vele. Meleg szívvel tudom bárkinek ajánlani, aki megbizhatóságot keres. Mindez nem jelenti az, hogy a 4.x rossz OS lenne, de valahogy nem érzem a motivációt arra vonatkozóan, hogy újabb lehetõséget adjak Androidnak a bizonyításra.
Mondjuk ettõl még nem akarom úgy szidni a WP-t mint Vakvarjúcska, hiba csak ott nincs ahol nem dolgoznak, de a 2 hiba között azért van különbség user szemszögbõl.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
killall imagent
2.: az hogy téged ki figyel meg sosem tudhatod...
3.: közel másfél éve van Omnia 7-em és még egyszer sem indult újra vagy fagyott meg, az éppenhogy a droid...
4.: Brutálisan nagy a gépigénye? =D Érdekes módon az S2-õn is megakad a droid, nálam meg 1 magnál meg sem rezzen a WP...
5.: alkalmazások terén ami van legalább használható, nem úgy mint a marketen a nagy része a progiknak...
6.: egy baromi nagy tájékozatlan debil vagy akinek csak a szája jár de Wp-t csak képen látott <#mf1>#mf1><#hawaii>#hawaii> Egy fos X8-al nem beszélném itt a baromságokat egy WP-s hírnél. Bár ebbõl is látszik hogy neked annyi eszed van mint egy döglött hintalónak.
Prémium telefon. Nem is értem hogy fikázhatják az androidot hogy ez stabil legalább. <#hehe>#hehe>
www.icewebhu
killall imagent
H A Z U D SZ !
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
http://gizmodo.com/5961558/android-42-is-missing-a-very-important-feature-december
killall imagent
/*WTF?!*/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tudjak hova rakjak az mp3 szerkesztest meg a kinezeti semakat? Ja, egy 7.5.1-be, ne pedig egy sok honapja vart "major release"-be!
Amúgy lehet itt írni vicceskedve, hogy "NFC-t vagy +1 magot növesszen-e a telefonba a 7.8", de azért a megváltozott Start menü elrendezésnél komolyabb újdonságok is áthozhatók lennének, pl Kid's corner, screenshot, Bluetooth átvitel (elvileg csak Nokiára jön), és talán IE-t sem lenne lehetetlen portolni (de legalábbis visszahozni az in-page search-öt). Persze ettõl még a natív fejlesztés hiánya miatt mindenképp halálra van ítélve a WP7-es vonal. Kommunikációs szempontból nagyon nem értem az MS-t, nem tudom, miért tartózkodnak attól, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, és bemutassák, mi is jön pontosan a 7.8-cal, és hogy mikor.
/*WTF?!*/
One Vision. One Purpose.
Kicsit unalmas a M$ fanboisag olyankor amikor ez nyilvanvaloan szenny lepes volt. Pedig elotte mekkora arcuk volt a WP-seknek, hogy deszar a droid, bezzeg mi megkapunk minden fasza frissitest idoben. Hat nesztek.
One Vision. One Purpose.
Ez elég genya húzás az MS-tõl. Tényleg azért vegyek meg egy 200 ezres telefont, hogy utána ne kapjak rá több fõ update-et? Ilyen azért nincs se az Apple-nél, sem az Androidos készülékek egy részénél.
LZ forever
One Vision. One Purpose.
LZ forever