Higgs: a jól nevelt bozon

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tau-meg kvark, meg skvark, meg kutyafasza, meg minden....
Minél mélyebbre ásnak, annál jobban belebonyolódnak, amit keresnek, meg nem találják.

Régen azt hitték, hogy a világ anyagi és ha meglesz az abs. anyagi részecske, akkor  majd mindenre meglesz a válasz, aztán jöttek a kétrés-kísérletek és azt mondták, a világ anyagi, ami néha hullám-tulajdonságot mutat, most meg gyakorlatilag azt sem tudják, hogy az univerzum hullám-e, ami néha anyag, vagy anyag, ami néha hullám... Gyökeresen ragaszkodnak a dogmáikhoz és aki szembe megy velük, az evolúciójukkal,meg a sok legalább annyira hiten alapuló dolgaikkal mint a vallás, akkor azt kiközösítik.
A mérés-megfigyelõ esete sincs teljesen tisztázva.

Én már azt várom, amikor bejelentik majd, hogy nincs is higgs, de találtak helyette 86-féle más részecskét 😄 😄

NonsenS
Jó, így már alakul, de én a honlapra gondoltam 😊

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

NonsenS
Hát hallod nagyon remélem, hogy ezt viccbõl csináltad, már ha a te oldalad (bár még viccnek is rossz) <#wow1>
Ha lehetne javaslatom, legyen még színesebb és használj néhol nagyobb betûméretet, aláhúzást, mint az MLM meg egyéb gyors-pénzkeresetet ígérõ honlapokon szokás. Akkor tuti csak a siker!<#eljen>

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Úgy érzem, ez az Arakistor túl sokat iszik gyógyszerre...
Tökéletesen igaz megállapítások. Egyet értek.
azért elég rossz lehet ezeknek a mai tudósoknak hogy ilyen brutál gépekkel és brutál pénzekbõl, na meg ilyen sokan se tudnak olyan nagyságrendû dolgokat feltalálni mint az elõttük élt generáció :X

persze nem rossz nekik, hiszen jó nagy jólétben élnek, és semmi felelõsségük nincs ha nem teljesítenek 😄

← ElőzőOldal 2 / 2