233
-
levente68 #193 Én mindig tanulok, nyitott vagyok rá. Nincs lehegesztve az agyam, mint neked, belül meg nem rohad, mint a tied...
Én még nagyon ostobától is tanultam és ezt nem is tagadom, a baj ott van, hogy te még azt a szintet se éred el, tőled max trollkodást lehet tanulni, az meg nem nagy dolog.
Áll az ajánlatom, ha a héten kideríted, mi a megoldás - ami annyira egyszerű, hogy a nem tudása a legnagyobb bizonyíték a hozzá nem értésedre - , jár a piros pont. Apu megdicsér otthon majd érte és az is lehet, hogy aznap nem piszkálja ánuszkádat... -
M2 #192 Amúgy ha több eszed lenne, átolvasnád amiket eddig írtam, abból jutnál egy következtetésre ami elvezetne egy másikhoz, akkor már majdnem megtalálnád amit keresel.
Szerintem nem fog menni. Neked nem. :-) -
M2 #191 Nem, csak tudod: semmi sincs ingyen. Megint későn tanultál! :-) -
M2 #190 Hát ez egy egyszerű dolog, vásárláskor el kell dönteni az embereknek, hogy ezt a szörnyű procedúrát szeretnék elvégezni évente egyszer, amikor kiakad az iOS, vagy vesznek inkább Androidot, ami elvégzi helyettük naponta kétszer, akár beszélgetés közben is. :-) -
Papichulo #189 "Kár okoskodnod, te se tudod a választ rá"
Allitottam en barhol is, hogy tudom? Link? :) -
levente68 #188 Persze, csak nem mondod meg...
Ne játssz ovisat, már késő, beégtél. -
Papichulo #187 "Te hülye, ez az én állításom? Nem."
Nem en hoztam fel eloszor. Te beszeltel itt hivatalos Apple oldalrol. En onnan varok erre a kijelentesre bizonyitekot. -
levente68 #186 Kár okoskodnod, te se tudod a választ rá, ne égesd magad, ennyiből lejön, mennyit értesz a témához. -
M2 #185 "Ha tudnád a választ, már kussolnál."
(pedig tudom - hehehe) -
Papichulo #184 Mindenkinek a sajat allitasat kell bizonyitania (burden of proof)! Azt nem varhatod el tole, hogy a te allitasaidra keressen bizonyitekot... agyrem elkepzeleseid vannak. -
levente68 #183 Itt bukik ki, narumon mennyivel értelmesebb nálad... -
levente68 #182 Te hülye, ez az én állításom? Nem. -
Papichulo #181 Ez milyen kijelentesemet cafolja es miben tamasztja ala ezt az allitasodat: "Akik ébresztőnek is használják a készüléküket, azoknak is javasolt egy reggeli ki-bekapcsolás." ??? -
levente68 #180 Na végre, hogy belesétáltál a csapdába:
"Van amit neked kell megkeresned, ha nagyon-nagyon szépen megkérsz, akkor persze talán segíthetek. :-)"
Ha tudnád a választ, már kussolnál. -
Papichulo #179 "Nekem, te hazug troll?"
Miben hazudtam?
"Allitas - cafolat - forras" alakban kerem felsorolni! -
levente68 #178 First, try this simple step.
You can resolve many software issues simply by restarting your iPhone. It’s quick and easy. Just press and hold the Sleep/Wake button for a few seconds, then drag the slider to power off. Turn on your iPhone by pressing and holding the Sleep/Wake button until the Apple logo appears.
Apple.com-on van, valószínűleg nem létező problémáról beszélnek, ugye? -
M2 #177 Van amit neked kell megkeresned, ha nagyon-nagyon szépen megkérsz, akkor persze talán segíthetek. :-)
Addig is szemezgessünk tovább, ismét egy zseniális Android 'feature', ami iOS-ből hiányzik:
Phone reboots during an active call
A telefon vigyáz a tulajdonosok mobilszámlájára, beszarás miket tud! :-)))
Asszonyod fél órákat beszélget az anyóssal telefonon?
Vegyél neki egy Androidos 'okostelefont'!
Már értem miért fogy belőle sok száz millió! :-))) -
Papichulo #176 Appeal to authority fallacy -
levente68 #175 Nekem, te hazug troll? A szektáddal ellenkezik a véleményed, miért velem okoskodsz? -
levente68 #174 Mondom, ne velem vitázz, adtam linket, ott légy okos. -
Papichulo #173 "Ha nincs link, hazudok, ha van link, akkor is hazudok, több lehetőség nincs?"
Dehogynem, a sajat tanacsodat kene megfogadnod: "aki hülye hozzá, az maradjon csendben, ne okoskodjon." ;) -
levente68 #172 Pont erről ismerszik meg az applezombi, ha az Apple mondaná, hogy jól átkúrtunk titeket, azt se hinnétek el.... -
Papichulo #171 "Akkor itt reklamálj, paraszt, itt a link, amiért mindig nyafogsz:"
A szinvonal meg csak folyton no, novekszi... ;)
"http://iphonehungary.hu/2012/11/14/geniusbarinditsukujraaziphone/"
Meg mindig nem fogod fel, hogy ez nem hivatalos Apple oldal? Te pedig arrol beszeltel: ("ott van az Apple oldal, amiről írnak")! -
levente68 #170 Ha nincs link, hazudok, ha van link, akkor is hazudok, több lehetőség nincs? -
levente68 #169 Akkor itt reklamálj, paraszt, itt a link, amiért mindig nyafogsz:
http://iphonehungary.hu/2012/11/14/geniusbarinditsukujraaziphone/ -
levente68 #168 Majd, ha 148-asra tudod a választ, akkor okoskodj. -
Papichulo #167 "Te sötét állat,"
Latom elojott az igazi szemelyiseged... ;)
"de betettem neked a szifonosat is"
Mit tettel be? Mutass nekem egy hivatalos Apple oldalt ("ott van az Apple oldal, amiről írnak") ahol errol lehet olvasni: "Akik ébresztőnek is használják a készüléküket, azoknak is javasolt egy reggeli ki-bekapcsolás." !!! -
levente68 #166 Szédületesek vagytok, csak Zámbó Krisztián tud eszembe jutni rólatok, mindenki hibás, csak ő nem, lol. -
M2 #165 Vannak itt még szuper dolgok, hogy ez a rendszer tényleg milyen profi!
Droid deleting all Messaging/SMS conversation threads at random or triple sending
...és az elégedett felhasználók:
"Just happened to me for the fifth freaking time. This phone is getting shot when I get a new one next month."
:-))) -
levente68 #164 Te sötét állat, lejjebb a link, a magyar cikkről, de betettem neked a szifonosat is, takarodj aludni, ha ennyire gyök vagy már! -
levente68 #163 Na, ebben is segítek, mert nem megy:
http://concierge.apple.com/geniusbar/R266/iphone-support -
Papichulo #162 "Na, tehát a szintemre süllyedtél..."
Ez inkabb a karikaturizalasod volt ;)
"A link pedig itt van, kicsit lejjebb, vakvarjú..."
Hol? En sehol sem lattam olyan linket toled ami "apple.com"-mal kezdodott volna... -
M2 #161 Te, ez most bug vagy feature? :-)
Can not receive SMS when internal memory is low.
Nem friss hiba, 2009 óta dolgoznak a javításán. Talán már csak pár év és megbízhatóan lehet fogadni sms-t a legújabb Androidon? Wow! :-) -
levente68 #160 Na, tehát a szintemre süllyedtél...
De akkor kussolj, ahogy tőlem várod, te troll!
A link pedig itt van, kicsit lejjebb, vakvarjú...
Kéne olvasni? -
levente68 #159 Nem olvastál ilyet? Az gond. Neked...
Amúgy, van egy függő ajánlatom a 148-asban, te is kaphatsz piros pontot, ha még a héten megfejted a nagy talányt, guru...
Vagy csak trollkodás megy? Mint mindig... -
Papichulo #158 "Ha meg megnézed a cikket, ott van az Apple oldal, amiről írnak."
Link?
"De én vagyok hülye, mi?"
Engem kerdezel? Inkabb a primitiv szot hasznalnam... -
Papichulo #157 "iOS hibalista van?"
levente68 szinten: "en mar olvastam valahol es amugy is tudom, hogy az iOS hibalistan osszesen 1db tetel van de azt is javitjak a jovo heten..." ;) -
levente68 #156 Ja, már az almaoldalak is hazudnak, ha hibáról beszélnek, ajjaj, ez a vég, kedves szektatag.
Ha meg megnézed a cikket, ott van az Apple oldal, amiről írnak.
De én vagyok hülye, mi? -
M2 #155 "ne akard itt játszani az IT szakit, mert én nem szorulok rá, hidd el"
"Próbálta már kikapcsolni-bekapcsolni?"
Legalább ennek a lépésnek a megtanulásáig azért el kellett volna jutnod. Szerintem. :-) -
levente68 #154 Látom, Android-ból felkészült vagy, ja nem, csak a trollkodásból.
iOS hibalista van?