233
  • levente68
    Gondolom 3232-ig akart lenni, az kb. megfelel annak, amit a vehemenciád alapján tippelne az ember...
    Tuti volt, hogy akkora troll vagy, hogy a szépunokáid is azok lesznek.
  • M2 #232
    232-ig . :-)
  • levente68
    Meddig vagy kifizetve előre?
  • M2 #230
    Most jönne az, hogy én állítottam valamit, te pedig bizonyítékokkal megcáfolod.

Sajnos a tudásod kevés hozzá, de erről meg legkevésbé én tehetek... :-)
  • levente68
    Ahham, értem és én vagyok az, aki a seggéből ránt elő adatokat, ti meg a korrektek.

Meddig vagy kifizetve előre?
  • M2 #228
    "Na, lehet linket rakni, nem pedig linkelni..."

Sajnos ezt a listát csak valóban hozzáértők láthatják, de segítek neked: üres. :-)
  • M2 #227
    "Ahham, értem, kis trollok, továbbra sem ott és nekik ugatjátok meg a tutit, hanem nekem."

Talán ők linkelték be egy vitába, mint érv a Google óriási buglistája ellen, te nagyonegyszerű?

"Addig abban maradunk, hogy NAPI 50.000 vs. 29.000 2008 januárja óta."

Megint a szokásos korrektséged. Szerinted minden Android vásárló csak és kizárólag a Google buglistába posztol? Hány millió boltba mehetnek vissza Androidos telefont vásárlók a problémáikkal? Akkor a te primitív és idióta szinteden továbbszámolva:
    NAPI 50 000 vs napi 300 000
  • levente68
    Ja és érdemes beleolvasni a linkelt anyagba, hogy ne az legyen megint, hogy beégsz, mert szerinted hibajegyzék, de közben minden szaros ostoba panasz is benne van, ami kurvára nem hiba, csa a júzer sügérsége. Mert természetesen Android-os is lehet sügér, sőt, igen, kb. ugyanolyan arányban azok. Az Isten adta nép egyszerű gyermekei...

Van nagyképű buta Android-os haverom is, mondjuk annyiban különbözik tőletek, hogy csak ritkán kezdi hinni magáról, hogy ért hozzá, aztán beég, ellentétben veletek, akik most nagyon bebizonyítottátok, hogy semmit nem tudtok az Android-ról, csak a hibákra guglizás megy...

Persze, trolltól mit várjunk?
  • levente68
    Ahham, értem, kis trollok, továbbra sem ott és nekik ugatjátok meg a tutit, hanem nekem.

Nem érzitek szánalmasnak magatokat?

Még egyszer elmondom, én semmit nem állítottam, onnan idéztem. Semmit bizonyítanom nem kell, ha nem értesz egyet, akkor nem velem nem értesz egyet, hanem az ott közöltekkel.

De mindenképp itt trollkodtok valamiért és nem ott. Valószínűleg azért, mert kurvára tudjátok, hogy igazuk van...

De én megteszem, hogy a kedvetekért beírom ott, hogy ti ezekre bizonyítékot kértek, csak nem meritek ti magatok megkérdezni...

""a tanácsra szoruló vásárlók"
    Te analfabéta, még a tanács szó jelentését sem bírod megérteni? Általános iskolán hogy nyomtak át téged?"

Vagy téged, aki ennyire értetlen zombi, aki direkt nem hajlandó semmi olyat beismerni, ami a djágaszág ellen szól?

Érdekes amúgy, hogy van ez, az én linkem a szánalmas, a tiétek soha?

Hoztok egy PUBLIKUS Google 'hibajegyzéket', ahol amúgy pontosan ugyanaz folyik - nevetséges és oda nem illő kérdésekkel - , mint a Genius Bar-ban, hogy értsd végre, azok is tanácsra szoruló vásárlók, pontosan ugyanúgy, de nem hoztok hasonló adatot Apple-től, erre én hozok, de az szar.

Hát, maxitrollok vagytok, ez persze nem újdonság.

Mutassátok meg akkor, javítsatok ki egy linkkel, ami mutatja az Apple 'hibajegyzéket'!

Addig abban maradunk, hogy NAPI 50.000 vs. 29.000 2008 januárja óta.

Na, lehet linket rakni, nem pedig linkelni...
  • M2 #224
    "a tanácsra szoruló vásárlók"

Te analfabéta, még a tanács szó jelentését sem bírod megérteni? Általános iskolán hogy nyomtak át téged?
  • M2 #223
    De kis butus, azokat a kék pólós srácokat nem azért hívják "Genius"-nak, mert programozó zsenik. De nem is buglista gyűjtők, mint az általam linkelt Google oldal.

Simán csak segítenek használni a telefont. Tudod, mikor nagymama bemegy, hogy "De aranyoskám, nem látom a betűket, beállítaná nekem az ébresztést?".
    Persze itt is következtettél valami oltári nagy baromságot és mi vagyunk a rosszak, amiért nem nyaljuk be a hülyeségedet.

Az iphonehungary.hu linked is szánalmas, mert ott is csak leírt egy fanboy egy baromságot (napi újraindítás), te meg tovább költötted egy még nagyobb hülyeséggé. Már az is furcsa, hogy számodra ilyenkor egy Apple fanatikus minden szava szentírás. Kettős mérce?
  • Papichulo
    "Én annyit mondtam, igen, hogy ennek a tizede is rengeteg, ha annyinak van VALÓDI gondja."

Igen, de ennyi erovel 10 embernek is lehet gondja az 50k-bol... szovel ez egy non-issue, te pedig ezzel probaltad alatamasztani, hogy mennyire megbizhatatlan az iOS.

"Ott a cikk, ott követeld, engem meg hagyjál lógva!"

En a kovetkezo kijelentesedre kertem bizonyitekot: "Akik ébresztőnek is használják a készüléküket, azoknak is javasolt egy reggeli ki-bekapcsolás."
    Ezt meg vedd figyelembe a valasznal: "Azert mert NEKED kell bizonyitanod authority forrassal, nem pedig nekem keresni erre bizonyitekot. Ez egy fan-made site, ami nem hivatalos. Mutass hivatalos linket! Fel tudod fogni a szo jelenteset? Ha viszont nem hivatalos, akkor legalabb tobb helyrol alatamasztottnak kell lennie."

Amugy volt itt ezer mas dolog is szo amire kertem toled forrast, te meg keptelen voltal adni ilyet... szoval hiaba is porogsz most ezen a dolgon annyit, akkor is mindezen dologban seggedbol elohuzott kijelentesekkel operaltal.
  • levente68
    Te, mondd, teljesen elmentek nálad otthonról?

Kezdjük elölről akkor:

"Az Apple jelentése alapján ezeket a helyeket a világ 390 üzletében nagyjából 50 ezren látogatják nap mint nap, ezt ha leosztjuk 1 boltra, akkor megkapjuk, hogy durván 130-an néznek be naponta az emberek a problémáikkal egy Apple Store-ba."

http://iphonehungary.hu/2012/11/14/geniusbarinditsukujraaziphone/

Ott írják ők, nem én, hogy 50.000. Én annyit mondtam, igen, hogy ennek a tizede is rengeteg, ha annyinak van VALÓDI gondja. Mit nem lehet ezen érteni?

De akkor úgy idézek az ottani cikkből, hogy még te is értsd:

"létrehoztak egy Genius Bar nevű segélykérő helyet, ahol a tanácsra szoruló vásárlók, felhasználók bátran kérdezhetnek a személyzet tagjaitól a problémáik megoldása érdekében. Az Apple jelentése alapján ezeket a helyeket a világ 390 üzletében nagyjából 50 ezren látogatják nap mint nap"

Nem az Apple Store látogatóira, hanem a Genius Bar látogatóira állítják ezt a számot. Te meg TŐLEM követeled a bizonyítékot?! Teljesen megvadultál? Ott a cikk, ott követeld, engem meg hagyjál lógva!

Megalol, meddig elmegy egy fanatikus, csatolod már a bombát a testedre?
  • Papichulo
    "Egy napon ÖTVENEZER, bakker, az azért nem semmi, ha a tizedének van valódi gondja, az is durva!"

Ezt vetted te a seggedbol! Ez nincs sehol alatamasztva! Erre mondtam, hogy elkepzelheto, hogy csak 5 embernek van valodi gondja a tobbi meg csak tanacsot kerni megy. Ez az illogikus konzekvencia! Zero idezojellel!

"Rajtuk miért nem követeled a linket olyan Apple oldalhoz, ami ezeket állítja?"

Azert mert NEKED kell bizonyitanod authority forrassal, nem pedig nekem keresni erre bizonyitekot. Ez egy fan-made site, ami nem hivatalos. Mutass hivatalos linket! Fel tudod fogni a szo jelenteset? Ha viszont nem hivatalos, akkor legalabb tobb helyrol alatamasztottnak kell lennie. Ezt kertem toled. Arrol sajnos nem tehetek, hogy te nem vagy tisztaban a retorika alaptezeseivel.
  • levente68
    Ez egy vélemény, mégpedig a tiéd. Ami nem sokat számít. Tekintve, hogy én semmilyen következtetést nem vontam le, de te vitázol velem, mert idéztem onnan.
    Ne nekem tarts oktatást, hanem ott fejtsd ki a nagy okosságaidat.
    Tőlük követelj bizonyítékot, ne tőlem, én csak idéztem.
    Rajtuk miért nem követeled a linket olyan Apple oldalhoz, ami ezeket állítja?

Én vontam logikátlan konzekvenciát le? Hol, te agysérült?

Újra mondom: idéztem a cikkből, azért volt I-DÉ-ZŐ-JEL-BEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!

Tudod, mi az?
  • Papichulo
    "Ott kommentelj, nagyokos! nem én állítok olyanokat, ami sérti a vallásodat, hanem az a cikk..."

Nem! Te az ottani allitasokbol vonsz le teljesen logikatlan konzekvenciakat... nagyon a vegen lehetsz te mar szellemileg :)

"Ha pedig tagadod, hogy állítottad, hogy értesz Android-hoz"

En azt allitom, hogy minden objektiv kijelentesemet forrasokkal tudom alatamasztani. Reszedrol objektiv bizonyitekok csak az imbecilitasod alatamasztasara szulettek... ez viszont 100%-osan sikerult ;)
  • levente68
    Ó, jajj, elírtam véletlenül a neved, bocsika ;o)

Kollégádtól kedvet kaptam ma a genyóskodáshoz...
  • levente68
    Ennyire gyökér vagy, hogy velem vitatod ezt is?

Ott kommentelj, nagyokos! nem én állítok olyanokat, ami sérti a vallásodat, hanem az a cikk...

De hogy jókedvvel szopkodd az almát, itt van még egy édes hír:

http://www.technet.hu/hir/20121126/a_facebook_az_android_fele_huz/

Ezt se velem és itt vitasd, ha kérhetem, köszi!

Ha pedig tagadod, hogy állítottad, hogy értesz Android-hoz, avval csak te is a csapdámban vergődsz, hiszen akkor minek ugatsz bele? Ujjuj, pulikuki, bajban vagy...
  • Papichulo
    "Egy napon ÖTVENEZER, bakker, az azért nem semmi, ha a tizedének van valódi gondja, az is durva!"

Gondolom arrol is van valami zsenialis statisztikad, hogy ezek milyen szazelekban oszlanak meg, hanyan kernek vasarlasi tanacsot, hanyan szeretnenek migralni egy masik Mac-re es hany embernek van OS-hez kotheto gondja. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor ez megintcsak egy seggedbol elohuzott feltetelezes es ugyanogy lehet az otvenezerbol 10 is ez a szam... ;)
  • Papichulo
    "Hogy alap dolgot nem vágsz a kritizált területen, amin magadat tapasztaltnak hazudod"

Ha ebben a pillanatban nem tudsz idezni tolem, hogy en hol vallottam magam tapasztaltnak ebben a targykorben, akkor te tenyleg egy hazug diszno vagy :)
  • levente68
    No, rákukkantottam újra, nem szóltatok hozzá a cikkhez, hogy mekkora marhaságokat írnak:

http://iphonehungary.hu/2012/11/14/geniusbarinditsukujraaziphone/

Csak nekem és csak itt vagytok ekkora guruk?

Ott olvasható:

"Az Apple jelentése alapján ezeket a helyeket a világ 390 üzletében nagyjából 50 ezren látogatják nap mint nap, ezt ha leosztjuk 1 boltra, akkor megkapjuk, hogy durván 130-an néznek be naponta az emberek a problémáikkal egy Apple Store-ba."

50 EZERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR nyavalygó az nem több, mint a linkelt hibajegyzékben lévő? Egy napon ÖTVENEZER, bakker, az azért nem semmi, ha a tizedének van valódi gondja, az is durva!

Ne itt válaszoljatok, hanem oda tessék beírni a cáfolatokat, hadd pörögjön az az oldal is, trollok! Ja, lehet, hogy onnan kivágtak már titeket?

• levente68
    Te milyen mulatságos vagy...

Az én "off-topic nyomorom"??????
    A témához szintén segghülye kollégád terelte oda a témát, én meg csak egyetlen egyet emeltem ki a sok birka panaszából, ami kapásból megkérdőjelezi te kollégád igazát, persze csak akkor, ha végre valamelyikőtökről kiderülne, hogy egy hangyányit is konyít az ultraszarnak titulált Android-hoz.

De te se tudod a választ és csak engem támadsz. pedig annyira alapszintű, hogy az már vicc, de csak az bizonyosodik be, hogy - bár a Google is ellenségetek immáron - csak a guglizás megy és csak Andoid hibákra. Azt a szemcsit tényleg le kellene venni, pajti ;o)

Sose fogjátok, ez látszik. Akinek vallása van, az tényeket nem lát...

"Apple halaltusajat" mikor láttad itt emlegetni? Ne fordítsd ki a szavakat, bár, ha máshoz nem értesz, akkor nem is várhatunk mást.

"buta es szalmaszalakba kapaszkodo emberek csinalnak csak ilyet"

Milyet is? Hogy alap dolgot nem vágsz a kritizált területen, amin magadat tapasztaltnak hazudod, aztán mély vízbe hívod a másikat az általad preferált területen? Mondom, mulatságos vagy... Újra mondom, annyira alap a válasz rá, hogy kezdő Android-os is vágja, de nektek titánoknak mégis magas...

Amúgy, nincs egy harmadik nyelv, amin jól tudnánk értekezni, mert mind az angolt, mind a magyart töröd, gyalázod?
  • Papichulo
    "Én meg továbbra is ajánlok olyan platformot, ahol képes vagy ékezeteket használni."

Gratulalok, ez erdemi valasz volt!

"az neked bizonyíték az oprendszer szakmailag jobb voltára?"

Nem, ez arra volt bizonyitek, hogy mennyivel tobbet ernek az iOS felhasznalok a kereskedoknek es hogy miert hulyeseg arra hivatkozni, hogy de bezzeg az androidnak mennyivel nagyobb a piaci reszesedese, majd emiatt az Apple halaltusajat josolni...

"A #148-asra még mindig senki, okoskák?"

Most oszinten, az arbitralisan elohuzott off-topic nyomorod, miert kene, hogy engem erdekeljen? Keresd meg a neten ha annyira erdekel! Miert kene nekem azzal foglalkoznom? Kerdezek en toled olyat, hogy egy appdelegate-ben deklaralt NSString-et miert kell @synthetize-olni egy UIView class-ban? Majd ha esetleg nem tudod, akkor hulyenek kene neznem teged? Ez egy rohadt nagy red-herring... buta es szalmaszalakba kapaszkodo emberek csinalnak csak ilyet ;)
  • levente68
    Na, a főtroll is megjött. Apanázsodat utalták végre,, nagyon csendben voltál?
  • hurkaur
    "Persze kötheted az ebet a karóhoz csak nincs értelme, mert most már nagyon mélyen vagytok a fröccsögésbe én már ebbe nem másznék bele" hehe
  • levente68
    Én meg továbbra is ajánlok olyan platformot, ahol képes vagy ékezeteket használni.

Másrészről, most azért mert több birka béget Apple bolt előtt, az neked bizonyíték az oprendszer szakmailag jobb voltára?

Miért nem tudsz kilépni a bohóc szerepből?

A #148-asra még mindig senki, okoskák?

Ajjaj, csak az az almaszemcsi ne lenne...

Addig, amíg le nem veszitek, nem lesztek többek zombinál.
  • Papichulo
    Megint ugye bebizonyosodott, hogy "android is winning" mivel tovabb no a piaci reszesedese. Lassuk, hogy mire is eleg eleg az a piaci reszesedes es hogy miert is imadjak mindenhol az android felhasznalokat... vagy megis inkabb az iOS felhasznalokra vagynak? Tenyleg temetnunk kene az iOS platformat?

IBM tanulmany az online vasarlasi szokasokrol Black Friday alatt:

"US shoppers once again took advantage of early promotions this holiday season,
    driving a 17.4 percent increase in online sales Thanksgiving Day. This increase set the
    stage for 20.7 percent growth on Black Friday. "

"The iPad Factor: The iPad generated more traffic than any other tablet or smart
    phone, reaching nearly 10 percent of online shopping. This was followed by
    iPhone at 8.7 percent and Android 5.5 percent. The iPad dominated tablet traffic
    at 88.3 percent followed by the Barnes and Noble Nook at 3.1 percent, Amazon
    Kindle at 2.4 percent and the Samsung Galaxy at 1.8 percent."

http://www-01.ibm.com/software/marketing-solutions/benchmark-reports/benchmark-2012-black-friday.pdf

Ajanlom meg a negyedik oldal elso tablazatanak is a tanulmanyozasat!

ps: levente68, igy kell normalis idezetekkel es forrasokkal tamogatni az allaspontodat! ;)
  • levente68
    Tekintve, hogy kisiskolás korom óta komolyan veszem az igazságot és utálom az igazságtalanságot, valamit figyelembe véve, hogy ezt a tulajdonságot örököltem, ne is kérj ilyet, mert komolyan veszem.

Tudom, hogy jobb híján szórakoztál csak, emiatt viszont ne csodálkozz, ha azt mondják, hogy magadat minősítetted.
  • M2 #205
    Csak jót szórakoztam. Eddig. Köszönöm neked a szórakoztatást, de most már mennem kell.

"csak ne vedd magad komolyan"
    De aztán Te se! Nyugi! :-)
  • levente68
    Pont ez a baj, hogy szerintetek én mindig hazudok, ha teszek linket, ha nem. No de azt elvárjátok, hogy kulturált legyek.
  • levente68
    Szó nem volt arról, hogy minden iPhone ilyen.
    Viszont pont te kardoskodtál, hogy ez kizárt a sandbox miatt. Nos, íme, almaoldalon cáfolnak téged, nem én mondom, ami ott olvasható.

Android progik is sandbox-ban futnak, mégsem állítottam olyat soha, hogy képtelenség a fagyás és a hibák, amik egy progi miatt a rendszert ingatják meg.

Értesz már?

Ha nem, akkor téged is csak arra tudlak kérni, hogy a linkelt cikknél tégy helyreigazítást, mert nem engem cáfolsz, hanem őket.
  • levente68
    Inkább az bukott ki, amit nem is tagadsz, hogy csak egy buta senki troll vagy, aki azt hiszi, avval, hogy engem pörget, valamit is elér. Hát, nem.

Csak annyit bizonyítasz, ami régen kiderült, egy kis majom vagy, de nincs evvel baj, csak ne vedd magad komolyan ;o)
  • narumon
    "Arról ugattok évek óta, hogy ilyen nincs és nem is lehet. Mi jól kiröhögtünk és mondtuk, hogy dehogynem és nincs is baj vele, a gond az, hogy tagadjátok."

Az a gond, hogy te a körülményeket meg az arányokat nem látod. Most hirtelen szerinted minden iphonet újra kell indítani naponta, holott ez nem így van.
    Ha veszel egy Nike cipőt és az 2 hét múlva valamelyik varrásnál elszakad akkor szerinted az összes Nike cipő elszakad 2 hét múlva valamelyik varrásnál. No ez a gond a mostani irkálásoddal.
    Nekem még SOHA nem fagyott le az iphone-om. Lehet, hogy én vagyok ultra szerencsés nem tudom, de valahogy más haveroktól sem hallom ezt. Ha valamelyik arra panszkodik, hogy már megint lefagyott meg újra kell indítani, meg kiakad, meg valami történt az valamilyen csoda folytán mindig androidos. Persze kötheted az ebet a karóhoz csak nincs értelme, mert most már nagyon mélyen vagytok a fröccsögésbe én már ebbe nem másznék bele.
  • M2 #200
    Na látod, jól lebuktattál! Fogalmam sincs ki neked ez a Krisztián. :-)

(Ajjaj - nagy a baj!)
  • levente68
    Ismét látszik, mennyire figyelmesen olvasol, majom, ismét égsz...

#166 ...
  • M2 #198
    Na de térjünk vissza a telefonokhoz. Ma eddig hányszor restartoltál? Beszélgetni, sms-t fogadni sikerült? :-)
  • M2 #197
    "Krisztián, te vagy az?"

Igen, én vagyok! :-)

(Szegény - lehet a képzeletbeli barátját keresi.)
  • levente68
    Maradok.

Te már kezded érteni, mennyire beégtél megint?
  • levente68
    Tényleg nem érted?

Segítek:

- egy user panaszkodik valamire Google-nél.
    - operátor finoman elutasítja valamiért...

A válasz olyasmi, amivel rossz helyre fordult és alap dolog, csak még a user se vágja, gáz is neki.
    Neked is, mert a pofád nagy, de nem érted és még mindig ugatsz, holott nagyon égsz. Krisztián, te vagy az? :o)
  • M2 #194
    "Én még nagyon ostobától is tanultam és ezt nem is tagadom"

Én se tagadom, pont itt is tanultam Tőled. Például van egy sor linkem, ha megint jön egy Androidos fikázni az iOS-t és isteníteni az Androidot, csak beszúrogatom. Köszi! :-)

Csak nem ideges vagy?
    Esetleg ez a legértelmesebb stílusod?
    Akkor szépen kérlek maradj mindig az Android oldalon! :-)