Jól sikerült az Alkonyat 5. része?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy unalmas fos volt. Eladludtam rajtam. Teljesen felesleges volt szétszedni kétfilmre a könyvet. Egy filmbõl kellett volna egy ütös-pörgös filmet alkotni.

Hál' istennek vége ennek a szenvedésnek.
Zombee
A Skyfall 256 bejegyzett kritika után még mindig 92%-on áll, szemben azzal, hogy az Alkonyat már most 51-en.
Persze ennek ellenére ez is sok pénzt szed majd össze, sok millió légy nem tévedhet.

Valóban tévedsz. A RT nem azt nézi, hogy az xy kritikus 40%-ot adott rá, az yx meg 60%-ot, és akkor 50% az átlag, hanem azt hogy az xy negatívan értékelte, az yx pozitívan, tehát 50% az átlag.
Teljesen helytálló a cikk.
A bugyirózsaszín színvilágára gondolsz? Fotósként inkább nézd meg a Skyfallt. Na az tényleg gyönyörûen fényképezett.
Kérlek a kettõt ne hasonlítsd össze.
Még mindig nem néztél utána a Rotten Tomatoes értékelési módszerének. Ez eléggé arra a vadászra emlékeztet a medvés viccben.

Tinman
Elolvastad a cikket?
Jártál az említett oldalon?

Akkor meg mirõl beszélsz?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Persze, hogy nem.
Zombee
Eszerint a kritikák 55%-a volt pozitív. Az nem annyira jó.

Nem hiszem el ,hogy érted megnéztem az elsõ részét esküszöm fotós ként nagyon jók a színek ,de ennyi volta film értékelhetõ része és ebbõl csinálnak 5 részt? Hatodik részbe mik lesznek varázslók? game of thrones ezerszer értelmesebb ennél!
Szerinted mirõl volt szó eddig? Egyébként a Rotten nem értékel semmit. Illetve értékel - a kritikákat, hogy pozitívak vagy negatívak.
már hogy lenne jó film? szarból nem lehet várat építeni. illetve lehet, de az pont olyan lesz, mint ezek a filmek.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Ki értékel százalékosan?

Rotten Tomatoes, például.

Mik ezek a százalékok? Ki értékel százalékosan? Mondom, nézz utána, mielõtt harmadjára is leégetnéd magad.
Tinman
Tegyük fel a köv. értékelések születtek:

1. 45%
2. 46%
3. 47%
4. 48%
5. 49%

6. 50%
7. 51%
8. 52%
9. 53%
10. 54%

Figyelek, melyik is a pozitív kritika ezek közül?

A Reischtagot nem te gyújtottad fel véletlenül az elméd "erejével"?<#taps><#taps>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szerintem nézz utána, mielõtt égetnéd magad <#taps><#taps>
A "Warm Bodies" -ra gondolsz. Pár napja jött a trailer, ajánlom figyelmedbe. Más mint amire sokan számítottak 😄
Tinman
"49%-os értékelést kapott, vagyis ugyanannyi volt a negatív kritika, mint a pozitív"

Naaaa... azért ilyen marhaságot ne. A matek egy picit másképp mûködik. Arról már nem is beszélve, hogy egy mondjuk 55%-os kritika nem éppen számít túl pozitívnak.

Majd lecserélik valami zombisra f@szsága;nehogy a tinik ideál nélkül maradjanak a jövõben.... volt is itt egy cikk róla SG-n. Nem emlékszem a címére>kb ennyire hagyott mély nyomokat. De már a szlogenje is horrorisztikusan nyálas volt: hideg test, forró szív....
Zombee
Kezd már rohadni... 😊