Belekóstolt a talajba a marsi minilabor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is ebben reménykedem. legalább baktérium, aztán szépen sorba fedeznének fel más bolygókon érdekes életformákat. De kezdve a kicsitõl szépen haladva az izgalmasabb, mintha egybõl alienekre vagy D9-es ürgére bukkannánk, az hirtelen nagy változásokat jelentene, bár végül is ha baktériumot fedeznének fel más bolygón már az is eléggé megváltoztatná a gondolkodásmódot. Szerintem, há' vagy nem 😄 Mindenesetre a szkeptikusokat elcsendesítené 😊
Alien odafingik, aztán jót röhög magában XD
Ja, de mint mondtam abban bízom, hogy igen!<#alien>#alien>
De hát a cikk is azt írja, hogy gáz a kromatográf, gáz kromatográffal nem lehet elválasztani. 😄
A viccet félretéve, kíváncsi vagyok, hogy találnak-e valamit.
A viccet félretéve, kíváncsi vagyok, hogy találnak-e valamit.
A remény hal meg útóljára.
2-3 milliárd év nincs ott szinte semmi.
csimmasz :
" lesz egyértelmû bizonyíték az élet jelenlétére más égitesteken, akár bakteriális szinten."
Vagy igen ,vagy nem
2-3 milliárd év nincs ott szinte semmi.
csimmasz :
" lesz egyértelmû bizonyíték az élet jelenlétére más égitesteken, akár bakteriális szinten."
Vagy igen ,vagy nem
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Szerintem egyszerûbb lett volna leszálni az egyik marslakó kertjében és megkérdezni tõlük van e metán ottan! <#bohoc>#bohoc>
Amugy én abban reménykedem, hogy valami fordulat történik végre ebben a volt élet nem volt élet a Marson játékban.
Remélem, még az én életemben lesz egyértelmû bizonyíték az élet jelenlétére más égitesteken, akár bakteriális szinten.<#alien2>#alien2>
Amugy én abban reménykedem, hogy valami fordulat történik végre ebben a volt élet nem volt élet a Marson játékban.
Remélem, még az én életemben lesz egyértelmû bizonyíték az élet jelenlétére más égitesteken, akár bakteriális szinten.<#alien2>#alien2>