20
  • TomaSirco
    Már elnézést, de John Rhys-Davies mindig ilyen szar filmekben, sorozatokban játszott, a Gyűrűk urát kivéve persze.Nem baj nem egy nagy színész...
  • Sippie
    De hisz a jégkorszak az egy animációs film

egyébként stohl buci elvállalhatna egy részeg autósofőrt, jól állna neki a szerep
  • Sith
    Nagyon sok nézhető filmje van pld nekem megvan eredeti "díszdobozos" verzióban a sci fi kalszikusok vagy mi (alien vs hunter és társai)
    Haverokkal elkezdtük nézni az más kérdés hogy az 5 filmet "végignéztük" kb 3 óra alatt viszont a végén sírtunk a röhögéstől
  • lammaer
    Ne mellébeszélj, hozz fel egy Asylum produktumot ami NÉZHETŐ.
  • Renegade
    igazad van, lírára és epikára gondoltam
  • czyi
    ej, ember: a próza csak egy forma, az epika műnem egy formája!!!
    a különbség
  • Renegade
    akkor te egy egyéniség vagy
    persze izlés nehezen lehet vita tárgya, ja de, abban az esetben ha művészetről van szó és egyértelműen értelmezhető a stílus és mondanivaló. Bármennyire is fura a filmművészet (bármennyire is elsekélyesedett ág) az. Vagy nem állt össze nálad a kép, vagy csak simán nem tetszhetett, de hogy szar lenne? hááát.

Ez egy picit olyan SZERINTEM, mintha valaki azért szarozná le a prózát vagy epikát mert nem érti :-)
  • Ender Wiggin #13
    szar dumával a drága filmek is tele vannak. én tegnap néztem a dark knight rises-t. úristen, életem második legszarabb akciófilmje. BÁRMELYIK asylum film inkább, mint ez a túlhypolt, legenda-mészáros szar.
  • lammaer
    Igazad van, most nézem 2011-ben "csak" 8at csináltak, úgy látszik akkor mindíg azokba a nagy nevekbe trafálnak bele ami engem is érdekel.

"Vannak nagyon sokan, akik kifejezetten gyűjtik az Asylum filmeket." - igen, de ezek sztem mazochisták, a youtubeon is van sok review a filmjeikről, amiben ezek a rajongók szénné "gyalázzák" az adott gyűjtött filmet.

"És tényleg van néhány olyan alkotásuk, ami kifejezetten szórakoztató, és nézhető. "

Én eddig 3-al találkoztam, 2 esetben nem is tudtam hogy ez Asylum, de kb 10 perc után leesett az irdatlan gagyi szövegekből meg kiritikán aluli színészi játékból, hogy itt vmi nem stimmel :D

Az egyik a Zombie Apocalypse volt, a másik meg a Battle of Los Angeles. Utóbbinál pl az asszony a konyhában főzött és csak a párbeszédeket hallotta, de bejött a nappaliba hogy mi ez a szar duma?

Szóval, melyik az élvezhető? Erre befizetek :)
  • syn7h37ic
    Vannak nagyon sokan, akik kifejezetten gyűjtik az Asylum filmeket. Az Asylum-ra jellemző, hogy egy témát tized annyiból forgatnak, mint a naaagy hálivúd. Eleve nem is moziba szánt filmek ezek, és a kitűzött célt bőven teljesíti az összes: a nyereséget. Sok színész ezért is vállal Asylum filmeket, mert sima megélhetést ad. Nem mindenki lesz hiperszuperszár. De, gyanítom, hogy aki szerepelt már vagy 5 Asylum filmben, az nem járt rosszul.
    És tényleg van néhány olyan alkotásuk, ami kifejezetten szórakoztató, és nézhető.
  • oritomi
    Ez a cég 1 filmje se volt jobb mint az "eredeti".vagy ha igen akkor példálózzál vadul!
  • kalapos01
    Minden debütáló filmből? El vagy tájolva. Évi 3-4-et csinálnak, talán 5-öt, idén se volt sok. Példát nem hiszem, hogy fogsz kapni, legalábbis nem hiszem, hogy sokan néznének ilyesmit, de némelyik hollywoodi szemétnél röhögve csinálnak jobbat.
  • lammaer
    "mindössze a "nagy film" koncepciója és plakátja alapján képzelik el saját változatukat, mely előfordult, hogy jobban sült el, mint a befürdő "nagy film"."

Csak egyetlen példát ha vki tudna... :)
  • lammaer
    Hihetetlen hogy ezeket nem tudja a filmipar leállítani :)

Gyakorlatilag minden debütáló filmől csinálnak egy saját verziót -majdnem beszívtam, amikor az Abraham Lincoln: a zombivadászt találtammeg előbb, ai szintén az ő termékük :)
  • cateran
    Ennyire nem lehetsz hulye...... Szimbolikus kifejezes, a "hihetetlenul igenytelen szar" szinonimaja. Meg szajbaragosabban: Az A kategoria tokeletes ellentete, az abc alapjan keszult filmbesorolas hasznalataval.
  • Aldo Moro
    Az miaz, hogy ZS kategória? Akkor milyen a D, vagy az M? Ekkora marhaságot, már megint.
  • kalapos01
    Mi ez a meglepődés? Mintha nem játszott volna már eddig is sok szemétben - sőt, inkább olyanokban játszott, a neve ezt a színvonalat jelenti. Játszott egyáltalán mozifilmben a GYU óta? Az Uwe Boll-filmen kívül.

Nem mintha lenne arról valami fogalma, hogy miket csinál az Asylum, de aki kap egy munkát, az azért el szokta vállalni, főleg, ha színész. Ha ő jó, akkor megtette a dolgát.

Inkább a rendező NEEEE.
  • Evoluti0N
    Gimli!!! NEEEE!!!!
  • blessyou
    John Rhys-Davies, hát hová jutottál?
  • KRTuning