6
  • igazamvanvagyig
    #6
    Mert az egyetlen amit nem lehet lehallagtni,sajat protokollt használnak aminek a forráskodját nem adták ki senkinek (cia,stb) Be is tiltották szaud arábiában ez miatt,nem lehetett kapni.Üzletemberek szeretik.Illetve jelenleg nem tudom ,mert a skype is beadta a derekát ha jól tudom.
  • csimmasz
    #5
    Lehet benne valami, de legalább lenne mihez hozzászólni, nagyon nincs mozgás mostanában az SG-n.
    Úgy kell vadászni a működő topikokat

  • Major
    #4
    Szeptemberi hír:

    A Yahoo! új vezérigazgatója, Marissa Mayer levélben tájékoztatta a cég dolgozóit arról, hogy a vállalat a "Yahoo! Smart Phones, Smart Fun!" program keretében 22 országban okostelefonokra cseréli a céges Blackberry telefonjait. A cég szeretné, ha dolgozói olyan készülékekkel rendelkeznének, mint amilyenekkel a felhasználóik, hogy úgy gondolkodhassanak és dolgozhassanak, ahogy azt a felhasználóik teszik. A telefoncsere eredménye: jól informált és motivált munkaerők. A telefoncsere program keretében a dolgozók az alábbi készülékek közül választhatnak:
    Apple iPhone 5
    Android:
    Samsung Galaxy S3
    HTC One X
    HTC EVO 4G LTE
    Windows Phone 8:
    Nokia Lumia 920
  • NEXUS6
    #3
    Addig örülj, úgy is Andro - iOS hitvitává fajulna.
  • Vol Jin
    #2
    Van olyan cég, ahol csak blackberryt engednek a mailkliensre csatlakozni, tehát a levelezni más telefonnal nem lehet, mert van valami biztonsági protokolja, és a symbian, ios, android kizárva.
  • csimmasz
    #1
    Enyire érdektelen lenne a BlackBerry?
    Egyetlen hsz sincs?