20
  • wraithLord
    Szerintem a I-III. epizódoknak Jar Jar Binks volt a legkisebb baja. A többi részben meg C-3PO és R2D2 ökörködik, szerencsétlenkedik állandóan. Ugyanaz... Ráadásul a IV-V. epizódokban sokkal több poénkodás van. Igaz, jobbak...

Inkább főleg az a baja az ep I-III-nak (a IV-VI-hoz képest), hogy nagyon üresek. Egyedül a párbajok voltak lényegesen jobbak koreografálva, az tetszett (és persze a történet miatt is néztem). A régi trilógiában nem is volt párbaj-koreográfia, lényegében csak egymás fénykardját paskolták, azt is rövid ideig.

Logikus, amit mondasz, de remélem, olyan emberekre bízzák a filmeket, akik nem szarják le az egészet, és nem akarják hazavágni a Star Warst...
  • Zoliz
    Szerintem összecsapott film lesz, hamar meg kell térülnie a 4 milliárd dollárnak amit a Disney átpasszolt Lucas nyugdijkasszájába. Nem kell, hogy film jó legyen, mert a név már eladja. A lényeg legyen benne néhány új kütyü, hogy meglódítsák a játékpiacot, bábok, legók, a mozi és BlueRay/DVD bevételek mellett. Csak gondolkozni kell. Kérek visszajelzést ha igazam van.

Az új Star Wars rosszabb lesz mint Jar Jar Binkses és gyerekeknek fog szólni..
  • wraithLord
    Szerintem jó ez így, és nem feltétlenül kell a filmben is úgy kinézniük, mint a valóságban, hagyományos trükkökkel és egy kis digitális technikával simán fel tudják tupírozni a színészeket olyanra, amilyenre akarják (mint ahogy eddig is volt rá számtalan példa).

Amúgy én nem ragaszkodom az eredeti színészekhez, csak olyan színészeket válasszanak ki, akik jól el tudják játszani ezeket a karaktereket... De ha az eredeti színészek jönnek, őket is szívesen "fogadom". Pláne, ha a koruknak megfelelő szerepet kell eljátszaniuk, mert akkor keresve sem találhatnának jobb színészeket a feladatra... :D
  • MerlinW
    Az 1976-os Ballantine által kiadott kötet az első kiadás. A magyar Kozmosz féle egy fillért sem ér.

• MerlinW
    Monica Belucci is 49 éves...
  • Kferro
    "Legalább akkora romlást várok attól hogy Lucasnak nem lesz köze a a következő filmhez mint ami a könyveknél volt."
    Hidd el, még jobb filmek is lesznek ezek az új részek, mint ha Lucas írta, rendezte volna.
  • Gater
    Nekem Kozmosz Fantasztikus Könyvek sorozatba van meg. A Csillagok háborújába csak Lucas van feltüntetve.

George Lucas - Csillagok Háborúja
    Donald F. Glut - A Birodalom visszavág
    James Khan - A Jedi visszatér
  • Karez
    Mert azt a könyvet valójában Alan D. Foster írta közösen Lucas-al. Ám végül az ő nevét tette ki. (de társírónak szerencsére be van jegyezve Alan is)
    Ha jól tudom 2005 környékén a második epizód környékén újra elővette a könyvet, és teljesen kiherélte. Nincsenek plusz monológok, információk, csak annyi, amennyit a special edition-ben is láthattunk. Belső monológok is egy kaptafára íródtak, így mindenkinek azt tudom ajánlani hogy az eredeti verziót szerezze be.
    (Galaktika könyvek, Móra kiadó 2-es nyomása, és a Valhalla Páholy verziók az érintetlenek)
  • Gater
    Nekem van egy első kiadásos Star Wars könyvem ami még a film előtt jelent meg és Lucas írta kicsit eltérő mint a film(+helyszínek +párbeszédek, rendkívül jó leírások). Szó szerint rongyosra olvastam, majd nagyon megörültem amikor megtaláltam a folytatásokat is első kiadásba.Olvasás közben rögtön föltűnt hogy valami nem stimmel. Megnéztem és láttam hogy a folytatás könyvet nem Lucas hanem az ő megbízásából egy másik író írta a "film" alapján. A végeredmény meg se közelíti az első könyv színvonalát. Legalább akkora romlást várok attól hogy Lucasnak nem lesz köze a a következő filmhez mint ami a könyveknél volt.
  • NEXUS6
    Úgy hallottam végül sem Spielberg, sem JJ. Abrams nem vállalta, hogy megrendezze.

Most Michael Moore-t keresik meg:
  • NEXUS6
    Gondolom azért nem bikinis szerepet kap a Carrie Fisher, hanem valami idős szenátort vagy mi van ott.
    Luke megkapja kb az idős Obi van karakterével megegyező nagy dzsedi bölcs szerepét. Bár ugyan ez egy lecsúszott alkeszként talán még életszagúbb lenne.

Han Solo karaktere viszont gáz. A kivénhedt nőcsábász nem egy szimpi dolog. Bár végül is miután egymáséi lettek Leiával a Dzsedi visszatér után, akár a csajszi be is vezethette a nagypolitika rejtelmeibe. És lehet belőle is valami komoly emberke, aki meg nosztalgiából visszatér a kalandokhoz, olyan Indy 4 filing szerint.

Ezek után már csak néhány nagy mangaszemű kissrácot, meg cuki űrlényt, illetve seggreesős robotot kell berakni az ifjú generáció kedvéért és már is kész a kasszasiker!
  • NovaTerra
    Lecserélik olyanra, amilyenre akarják. Miért ne? Miért ne játszhatná el bármelyiküket egy 40-50 éves színész? SW fiktív világába bárkit be lehet illeszteni. Ha már klónok, meg mesterséges szervek vannak, akkor a 80 éves Han Solo is kinézhet negyvennek. Sean Connery és Daniel Craig se hasonlít még stílusban sem, mégis mindkettő jól eljátszotta Bondot.
    Nyugodt lehetsz az új trilógia után is lesz még SW. Disney nem fogja kihasználatlanul hagyni. Attól még a régi karakterek maradhatnak, hogy a régi színészek már nem alkalmasak vagy nincs kedvük azokat eljátszani.
  • zetortraktor
    Lecserélik őket más 70 éves színészre? Teljesen logikus lenne. Vagy te azt hitted, hogy az SW korában fognak játszódni az új filmek?
  • wedge31
    Monica Belluci szerepeltetését teljes merevedésel, ill mellszéleséggel támogatom.
  • NovaTerra
    Miért gondolja mindenki, hogy ugyanazok a színészek játszanák el most is őket?

Carrie Fishert is le lehet cserélni. Akár Monica Bellucci vagy bárki eljátszhatná Leia hercegnőt. Nem kötelező visszahozni a régi színészeket.
  • jarlaxxe
    Én öregen csak luke-ot tudom elképzelni ilyen kenobis szerepben.
    A többiek totál gázak lesznek, szvsz.
  • Szefmester
    Az öreg Han még oké, na de a "kivénhedt" Leia már más kategória.

• bmw
    Igy lesz ez jo folytatni a regit es nem uj tortenetet csinalni...
    Szerintem.
  • wedge31
    Luke az öreg jedi mester szerepében tökéletes lesz. A másik kettö szerintem elég necces.
  • Fresh Duke
    Alkotóm...