6
  • krisz777
    #6
    Kicsit off, de azt sosem értettem, hogy amikor mutatnak a TV-ben egy nyomorgó afrikai közösséget ahol tényleg az éhhalál kerülgeti az embereket és fel vannak puffadva a fehérjehiányos étkezéstől, ott mindig sok a gyerek. Ilyenkor mindig arra gondolok (lehet fikázni érte), hogy bezzeg gyereket csinálni tudnak a nagy bizonytalanságba, pedig még kajájuk sincs. Vajon miért nem gondolnak arra (a sok évtizedes, vagy fene tudja milyen hosszú tapasztalataik alapján), hogy az a gyerek bizony szenvedni fog, ugyanis kaja az nincs. Ha már éheznek, hogyan jut erejük egyáltalán szexelni? Most a "szociálisan érzékeny és elfogult" emberek biztosan felháborodnak, de érdemes egyszer objektíven elgondolkodni ezen.
  • item
    #5
    A gyerekkori résszel egyetértek,én sem ültem otthon,hanem a haverokkal lógtunk állandóan. Ettől függetlenül,a kommunikáció ezen formája régen a "mi időnkben" (bátorkodtam így írni,remélem nem haragszol érte,gondolom hasonló korúak lehetünk) is sokszor jól jött volna. Természetesen nem nélkülözhetetlen,de mindenképpen előnyökkel jár.
  • szombi
    #4
    Nem értek egyet veled. Én valóban napi 25 órát ülök gép előtt, de sajnos rá vagyok szorulva a kocka létre. Őszintén irigylem azokat a népeket akik boldogan megvannak nélküle!
    Én még emlékszem a gyerekkoromra amikor az internet egy megfoghatatlan valami volt. Elmondom hogy akkor is volt élet és nem is akármilyen! Nem volt rosszabb, de jobb sem. Ha lett volna internet, akkor sem lett volna boldogabb gyerekkorom,
    legfeljebb csavargás helyett otthon ütöttük volna el az időt.
  • item
    #3
    Válasz 'krisz777' és flashpointer üzenetére ( #1 #2)

    Az ott élő embereknek ez óriási segítség. Nektek és még sok embernek ez természetes,de rengeteg olyan vidék van a világon,ahol ez olyan mint a csoda. Lehet itt viccelődni és fikázódni,de ott legalább valaki tesz valamit a lakosokért. Nem fontosabb nekik a net,mint a kaja,aki ilyet állít az inkább gondolkozzon előtte mielőtt marhaságokat kommentel.
  • flashpointer
    #2
    Úgy látszik ott laknak a legkockább emberek a világon, nem az a függő aki napi 25 órát játszik, hanem akinek fontosabb a net mint a kaja :)
  • krisz777
    #1
    Ahogy látom éppen csak az internet hiányzott az életükből, minden más rendben van... -.-