17
  • lacyb
    #17
    Konkrétan csak annyit írtam zetortraktor hozzámszólására, hogy
    Én vagyok a hülye hogy leállok egy traktorral vitatkozni
    És még annyit, hogy nem az én szintem, én nem tudok olyan mélyre sűllyedni
    Hol itt a szexuális vegzálás? :)
  • nlght
    #16
    ha még nem vetted volna észre, a moderátorok szexuális beállítottsága ezen a site-on a legszéleskörűbb
  • lacyb
    #15
    Érdekesen tűnnek el a hozzászólásaim...
    Cenzúra szagot érzek a levegőben... vagy csak valakik nem bírják a kritikát..
    mindenesetre érdekes ez a hozzáállás, meg a szólás nélküli törölgetés, oké ha valami valakinek nem tetsző, de akkor szóljon és ne sunyiban töröljön.
  • Ender Wiggin #14
    az utolsó évad szörnyű volt. nem csodálom, hogy a kutya sem nézte.
  • zetortraktor
    #13
    Hülyeséget írsz, valaki ráír egy hülyeséget és ezzel igazolva érzed a saját hülyeségedet? Csak nekem nem százas ez?

    Amit te írsz, az előfordult, arra én is emlékszem, egy finálét később adtak, de azon kívül minden normálisan ment. Az egyetlen bénázás és a rapszodikus meg összevissza adás között van különbség. De ha ügyesen visszaolvasol, hogy mire reagáltam, akkor meglátod, hogy éppen magadat cáfolod azzal, hogy említed, hiszen amikor ez volt 3-4 éve, akkor volt a legmagasabb a nézettség. Alacsony most lett, amikor 10-es IQ-val is követni lehetett, hogy mikor van új rész.

    Lehet, hogy neked nehéz volt átlátnod a rendszert, de hidd el, a többségnek baromi könnyű volt. Tél végén jöttek a promók, írták az újságok, hogy új évad, aztán egy idő után jöttek az ismétlések. (Amikről ír egyébként Vanek úr, de azokról fogalmam sincs, hogy milyen sorrendben mentek.) Aztán ősz közeledtével, megint jöttek az új részek.

    A többit is teljesen félreérted ahogy látom. Az 1. évad 1. részét kétszer vagy háromszor ismételték. Ha csak 10-12 részt tudnak ismételni két évad között, akkor nem fogják mindig elővenni az 1/1-es részt. So kell keríteni a többire is, nem?

    Ha kíváncsi vagy egy lehetséges okra, akkor az lehet mondjuk az, hogy az AXN és a VIASAT kábé minden nap ad Doktor House-t. Az nem a TV2 bűne, de kábé a csapból is folyt. Bár lehet, hogy ez sem ok. Az nem jutott eszedbe, hogy azért nem nézték, mert szar volt?
  • zetortraktor
    #12
    Akkor te a gagyi felirattal és eredeti hanggal nézted? Ha nem nézted a szinkront, akkor meg nyilván nem sok fogalmad van arról, hogy milyen volt, de melyik világban élsz, hogy azt hiszed, hogy egy sorozatot többen néznek a neten, mint a tévében?
  • lacyb
    #11
    Ahogy Vanek úr is mondá..
    Te meg jobb ha maradsz a mezőn (mint traktor) parasztkodni nem itt egy fórumban kéne :)

    Azért azt a produkciót amit a moslék kettő elkövetett valamelyik éved utolsó részével, amit valami valóságosnak tűnő só vagy a fene tudja már mi miatt konkrétan jó 2 hónappal később a következő évben adták le?
    Kedves traktor kolléga? az a szép folyamatos évadsugárzásnak nálad megfelel? mert nekem nem.
    Arról az apró tényről nem is szólva, hogy leülök és egyszer csak az 5-ik évad helyett a 3-ik első része kezdődik.
    Konkrétan már az is méretes f@szság, hogy mért nem az első évad első részével kezdik az ismétléseket.
    Hát kb ilyenek miatt egy trágya a tv2 bár a tarktornak a trágya nem büdös :)
  • nlght
    #10
    OFF

    Homeland-et én is nézem, de sztem a "The Killing" (gyilkossági ügy), "Oz" (börtönkrimi), "The Wire" (maffiakrimi) valahogy jobb volt, szal ha igényes krimi/dráma sorozatra vágysz, akkor ezeket ajánlom, mert elég jók a karakterek és a story is. De ha szereted az animét is, akkor sztem story szempontjából minden idők legjobb sorozata a "Death Note" (krimi/fantasy) és a "Code Geass" (akció/sci-fi/krimi), szal imho a japók lekörözik az amcsikat ezzel a 2 sorozattal annak ellenére, hogy rajzolt
  • nlght
    #9
    nem mondjátok komolyan, hogy az sg-s userek többsége szinkronosan nézte? ezt nem tudom elhinni, botrány szar a szinkron minősége, most nagyot csalódtam
  • rudymester
    #8
    A lezárás remek volt, pont jól találták el a hangulatot. Nem kellett látnunk, hogy Wilson meghalt, olyan kellemes volt a vége, ahogy elmotoroztak. Az utolsó évad sokkal erősebb és sötétebb volt a hetedik évadnál, sokan feladták ott és nem tértek vissza a nézők közé. Így jártak és nagyon élveztem és meg is találtam helyette az új néznivalót, mert a Bones mellé még kell valami! Ez lett a Homeland.
  • cstommy
    #7
    Mindenki hazudik - Mindenki meghal, ez az élet rendje :-)
    Nekem hiányozni fog a sorozat.
  • Vanek úr
    #6
    A 'normális' évadokat igen. A kezdetüket is nagy beharangozóval indították, tehát tudhatta az ember, hogy mikor kezdődnek. Na de a végek, és utána az ismétlések...
    Nézem, nézem, aztán egyszercsak már ismétlés megy. Nem szólnak, nem jelzik külön; hanem átváltanak szó nélkül. Az ismétléseknél meg össze-vissza adták a részeket (de ez igaz szinte minden más sorozatukra is - pl.: NCIS, NCIS:LA, Született feleségek). Volt, hogy egyik héten még valami 3-4. évados ismétlés volt, a másik héten meg már 6. évados. De volt olyan is, hogy leadtak vagy 3-4 részt egy adott évadból, majd újrakezdték az egész adott évadot. Ez pedig -ahogy lacyb is említette- tényleg egy össze-vissza leadás érzéssel párosult az egyszeri tévénézőben.
  • Vol Jin
    #5
    Én bírtam a sorozatot, de egy idő után elveszti az ember az érdeklődést. Mindenki lupusz gyanús, de senki sem az, hanem, és ebben térnek el egymástól a részek. AT ember egy idő után úgy áll hozzá, hogy na ezt a részt kihagyhatom, majd a következőt biztos nem nézem, és azt veszi észre, hogy már nem nézi, de szereti a sorozatot.

    Az utolsókból néhányat megnéztem, mert az ember tudja, hogy nem lesz több, de ez az utolsó tutin lett lezárva.
  • IMYke2.0.0.0
    #4
    Így van, abszolúte követhető rendszerben adták a sorozatot. Nem volt hiba benne.
  • zetortraktor
    #3
    Nem volt semmi rapszodikus benne. Nyáron és télen ismételtek, tavasszal és ősszel új részeket adtak, mint a többi féltucat sorozatuk esetében. És szép sorban adták a részeket. Ez meghaladta a tudásodat?
  • lacyb
    #2
    ehhez a mélyponthoz itthon nagyon sokat tett hozzá a dilettáns barmokat felvonultató tv2 is, az évadok rapszodikus ismétléseivel az össze-vissza sugárzott részekkel, és úgy eészbe véve azzal ahogy hozzáállt ehhez a sorozathoz (amúgy mint bármi más műsorához, tehát szarul)
  • zord
    #1
    Jó volt ez. Egytől nyolcig. Elég is, most jöhet más...