Jön a The Expendables 3 - de nem Nicolas Cage-dzsel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

george71
Szerintem meg Seagal egy vicc lenne.. az elhízott faarcú nagypapi...

Aki látta a Machete c. filmben.. tudja hogy mirõl beszélek.. én filmes lennék többet nem lenne munkája..

Cage azért odatette magát... NEXT, Varácslótanonc, Féktelen harag, Szellemlovas, Nemzet aranya 1-2., Szikla, ÁL-ARC, CONAIR..STOLEN, Bosszú jogán..és ezek csak az ütõsebbek..

Cage-nek is ott a helye.
Itt jon az, hogy izlesek es pofonok....
Nem nagyon érdekel mennyi filmben szerepel, a lényeg hogy ebben ne legyen benne és eddig szerencsére úgy néz ki nem is lesz.

nic több akciófilmben szerepelt mint nem akciófilmben.... akkormeg?
Zombee
Jobban illik mint Steve Austin és Terry Crews... igenis lenne helye.

Szerintem szar színész. Inkább legyen benne Seagal neki legalább van régi akciófilmes fílingje. Cage nagyon nem illene a szereposztásba.

Narxis
Remélem belerakják, jó színész és õ is ilyen akciófilmes veterán.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

én szívesen látnám pl shou koshugi, jeff wincott, bolo young, steven seagal, matthias hughes, de még tom cruise nevét is a felsorolásban niccage neve mellett, igaz tom-nál egy olyan cameo-t viselnék el legjobban, hoyg berontanak egy elõadásra az egyesületénél, lökegy miafasztképzelteket, azt kao egy homloklövést, mire sly: ezt. 😄
Egy csomó mindent nem vállal el. Csak errõl nem tudsz.
Dynamic
Ha végül felajánlják biztos, hogy benne lesz. Minden szart elvállal, majd pont az Exp3-at nem.
Cage-t inkább ne is rakják bele...

Vannak még legendák,lehet nyugodtan csemegézni..még Seagal is várat magára,de tudnék még olyat,aki megérdemelne egy kis reflektorfényt annyi éve után😊
Családregény lesz ez is, de nem baj, ilyenek mindig jöhetnek. 😊