13
-
#13 Szerintem meg Seagal egy vicc lenne.. az elhízott faarcú nagypapi...
Aki látta a Machete c. filmben.. tudja hogy miről beszélek.. én filmes lennék többet nem lenne munkája..
Cage azért odatette magát... NEXT, Varácslótanonc, Féktelen harag, Szellemlovas, Nemzet aranya 1-2., Szikla, ÁL-ARC, CONAIR..STOLEN, Bosszú jogán..és ezek csak az ütősebbek.. -
bmw #12 Cage-nek is ott a helye.
Itt jon az, hogy izlesek es pofonok.... -
tomboy013 #11 Nem nagyon érdekel mennyi filmben szerepel, a lényeg hogy ebben ne legyen benne és eddig szerencsére úgy néz ki nem is lesz. -
AZUL #10 nic több akciófilmben szerepelt mint nem akciófilmben.... akkormeg? -
#9 Jobban illik mint Steve Austin és Terry Crews... igenis lenne helye. -
tomboy013 #8 Szerintem szar színész. Inkább legyen benne Seagal neki legalább van régi akciófilmes fílingje. Cage nagyon nem illene a szereposztásba. -
#7 Remélem belerakják, jó színész és ő is ilyen akciófilmes veterán. -
AZUL #6 én szívesen látnám pl shou koshugi, jeff wincott, bolo young, steven seagal, matthias hughes, de még tom cruise nevét is a felsorolásban niccage neve mellett, igaz tom-nál egy olyan cameo-t viselnék el legjobban, hoyg berontanak egy előadásra az egyesületénél, lökegy miafasztképzelteket, azt kao egy homloklövést, mire sly: ezt. :D -
zetortraktor #5 Egy csomó mindent nem vállal el. Csak erről nem tudsz. -
#4 Ha végül felajánlják biztos, hogy benne lesz. Minden szart elvállal, majd pont az Exp3-at nem. -
tomboy013 #3 Cage-t inkább ne is rakják bele... -
xido #2 Vannak még legendák,lehet nyugodtan csemegézni..még Seagal is várat magára,de tudnék még olyat,aki megérdemelne egy kis reflektorfényt annyi éve után:) -
Mister #1 Családregény lesz ez is, de nem baj, ilyenek mindig jöhetnek. :)