13
-
#13 Azok alapján amit az indexen olvastam erről a Thrawn trilógiáról, remélem, hogy nem filmesítik meg. -
bmw #12 Ha a tortenetet folytatjak akkor csak a regi szineszekel tudnam elkepzelni/elfogadni. Eltelt pl 40es es kesz, nagy ugy..
1-3. kozott is eltelt kb20... -
Jagdgeschwader #11 Tök jó lenne, ha megcsinálnák a Jedi Knight vagy a Crimson Empire történeteket! -
TomecK #10
Én részemről egy ilyen szintű CGI-vel megelégszek, az agyam úgyis odaképzeli a többit meg javítja emlékezetből :). -
xido #9 Zahn trilógiát cáfolták sajnos erősen..
cgi arc meg ne..inkább legyenek kézzel foghatóbbak,az újaknak is már a sterilitásukkal volt a baj..teljen el 40 év,legyen Jedi akadémia meg Solo "gyerekek" a maguk cirka 30 évükkel és varrják össze a szálakat így.. -
Grodt #8 Én nagyon remélem, hogy a Zhan féle Thrawn-trilógiát filmesítik meg. Ez a hivatalos 7-8-9 könyvben. Az egyik kedvencem. Még lehet az sem érdekelne, hogyha más színészek játszanák. Egyébként ezt a CGI arcok nem i rossz 5let :D -
culas25hc #7 Ha a Jedi Visszatér után folytatják a történetet, nem biztos, hogy baj lenne Han Solo kerekesszékével :D -
Archenemy #6 Simán játszhat egy öreg karaktert is, Han Solo megöregedett oszt jó, majd adja a bölcs tanácsokat meg néha villant, hogy azért még mindig tud lőni -
Szefmester #5 Attól a járókeret még el fog kelleni neki. :D -
AZUL #4 jah, pedig már azsem volt rossz. -
xido #3 Olyanra gondolsz,mint a Tron:Legacy-ban Jeff Bridges,csak még finomabb technikával? -
Svlad Cjelli #2 Addigra kesz lesz a MIMEE tehnologia. A szinesz az ugyanaz, az arca lesz csak agyon CGI-zve.
Siman lehet, hogy az egesz bagazs benne lesz a 6-odik reszbol. -
#1 Járókeretes Han Solo...