18
-
idebudanemoda #18 én voltam kint a hétvégén a dunán pecázni, nem fogtam ilyet. de az nem jelenti azt, hogy más sem fogott!!
-
idebudanemoda #17 jaj, pücsagórász is megmonnta, fiam, nehogy te legyél az első derékszögű trollis, megaz autóbuzi. -
gforce9 #16 Tudom sok kárt csinál az ember és eléggé tesz arra, hogy kihalnak egész fajok, de konkrétan ebben az esetben, miért is mi irtottuk ki őket? Eddig látni sem láttak ilyet, nemhogy vadászták volna. -
kisemlős #15 A "Megpillantották a világ legritkább cetét" cím helyesen:
Megpillantották a világ legritkább cetjeinek tetemét, ismét sikerült valamit kiirtanunk! -
#14 már Arhimédesz is megmondta:
Minden vízbe mártott test a súllyából annyit veszt, amennyi az általa kiszorított víz súlllya
tehát fogni kell egy csomó nehéz gondolkodású Trollt akiket csak bele kell dobni Újzéland mellett az óceánba. a hatalmas hatásra ellenhatásként az összes víz átmenne innen Aftika felé az éhező gyerekek frlé és már láthatóvá válna az a sok élölény ami ott gubbaszt az óceán fenekén hisz nem bírt úszni az árral
aztán ott biztos lesznek olyan halak is amik meg ilyen cetek is
ha meg eleget tanulmányozták a feneket meg a halakat akkor mi Trollok csak úgy kijövünk a vízbül és az már ki is veheti a zoxigént ahogy jön vissza Afrikából ha le nem folyik közben a Földünk peremén.
és így nem kell megslgolnunk semmi égitestet mert akkor így tovább tudnak azok keringeni a Föld körül
-
idebudanemoda #13 pedig az afrikai éhező gyerekek hogy örültek volna neki... -
Archenemy #12 előtte bele kell tenni a marsot a jupiterbe
-
ADAMEX9 #11 De hova teszik azt a sok földet? -
mkfdd #10 "Viszlát és kössz a ha... VIGYÁZZ EGY BOEING!!!!" -
#9 ja a gőz jó lesz mert vissza lehet lőni a vizet meg a tengeri sót aztán olcsóság lesz és mindenki tengeri sóval fog sózni :D -
wolruf #8 Szerintem a napnak elég nagy ehhez a gravitációja. És így lenne rögtön egy jó kis gőzfürdő is, amíg mi keresgéljük azokat az állatokat, amik eddig éltek és addigra bőven kihalnak. Így biztosak lehetnek abban, hogy nem fedeznek fel olyan ismeretlen tengeri állatot, ami még nem halt ki. Win-win :) -
#7 de mars nem jó, olyan bolygó kéne ahol nagyobb a gravitáció mint a Földön és máris működne ha jól tévedek -
FL Zoli #6 felhúzunk a Marsra egy slagot egyik vége az óceánba, másikat kicsít megszívjuk, s várunk:) -
sanyicks #5 Vagy odahívják a bélákat és ásnak a víznek egy lyukat. -
wolruf #4 Nem vagy magadnál. Hova tennék azt a rengeteg vizet? Nincs annyi pet palack, most meg nem fognak nekiállni gyártani, senki sem venne sós vizet csomagolva... Báááár, ha elé rakunk egy "i" betűt és iWater... -
Balintos #3 Szerintem eresszék le az óceánokat és akkor szárazra kerülnek. -
alien47 #2 Ez nem rossz ötlet. Én kiegészíteném annyival, hogy a hálók mellet 500 KM ként robbantsanak atomot a víz alatt. Aztán csk össze kell szedni a feljött tetemeket és mehet a konzervbe :) -
lapaleves #1 "felderítésük gyakorlatilag lehetetlen feladat elé állítva a kutatókat."
kellene egy csomó marha nagy háló, aztán amit felderítenek egyből mehet a tonhalkonzervbe.