Internetszolgáltató-váltásra buzdít Neelie Kroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A T-Home (ADSL) viszont itt annyira megbízhatatlan, plusz ugye ár/érték arányban lófasz a másik kettõhöz képest, hogy csak olyanoknál láttam mostanában kivétel nélkül, akiket a jobb szolgáltatók tartozás miatt kitessékeltek 😄
Ezek szerint csak ez a város olyan, hogy a kábeltévé olyan természetes, mint a levegõ? Mert én eddig abban a hitben éltem, hogy minden városban az.
(Mondjuk pont az egykori híres TV gyár városa ez, nem merném kizárni ezek után, hogy csak ez áll a háttérben<#idiota>#idiota>)
UPC van, más nem és k.ss.
Most jövöget a digi, be is sz.rt a jóú(sz.r)pc, mert tömeges az elvándorlás.
Hja, se hûség, se korlátozás, stabil nagy sávszél. Hát lehet ezt így is.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Emellett meg olyan piszkosul magas büntetéseket kifizettetni azokkal a szolgáltatókkal, akik a képedbe hazudnak a reklámjaikban, hogy vegye el a kedvüket végleg tõle - kacag a májam, mikor olyan nagy cégeket pár millió forintra büntetnek, mint a Vodafone...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Semmilyen alternatíva nincs ADSL 8Mb/s/0,5Mb/s 7900.-Ft a legolcsóbban "megvette a MonorNET-et a UPC papíron változott de szolgáltatásban maradt a régi, ezzel monopol helyzetet teremtett Magyarország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkezõ MonorNET felvásárlásárlása jó üzlet volt a UPC-nek de lehúzás a fogyasztóknak, és nem lehet büntetni azt tesz a rengeteg ügyféllel amit akar ja és ez a MAX amit szolgáltatni tud persze rossz minõségben P2P automata korlátozással!<#taps>#taps>
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Inkább törvényt kéne hozni hogy UPC és társai ne fejjék a jóembert feleslegessen.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Váltanék én fiberre, de nincs, mivel a rettegett 29-es körzetben lakom (a upc oldalán külön oldala van a 29-eseknek, röhej).
Váltanék én szolgáltatót, de itt UPC monopólium van.
ON
Ha a csúnya gonosz állambácsi egyszer a sötét jövõben kötelezõvé teszi a korlátozásokat, akkor mégis milyen szolgáltatóhoz menjen az ember gyermeke?
Röhejes, de az ország egyik ledinamikusabban fejlõdõ városában is nekem az a lehetõségem volt 2004 táján, hogy lassú és drága Invitel, vagy bizonytalan és emiatt ott is hagyott mikrós netem lesz. 2004-es árfolyamon havi 8 ropi volt a mikrós net 512/256-os sávszélell emlékeim szerint és két éves hûségnyilatkozattal... Mikor két hónapig nem volt rendesen upload, akkor a még le nem járt hûségnyilatkozat mellett befenyítettem, hogy vagy hagynak elmenni ingyért, vagy fogyasztóvédelem. Nem pattogtak. Azonban egészen mostanáig az Invitel havi 10 ropiért adott 8M/512kbps sávszélt. Kicsit vicces ez mikor egyes szolgáltatók havi 3-4k-ért 25/25Mbitet adnak... Már, ha van nálad hálózat. Nekünk nincs...
Azért csak el jutott az Invitel 2007 óta oda, 8k-ért ad IP TV-t és 25/2 megás netet ugyanazon a kábelen, mint régen. Érdekes, hogy 4 éve meg azt mondták, hogy a kábel a korlát és azért nem lehet gyorsabb a net. Csak nem hazudni tetszettek...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM