Hol lehet a marsi metán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol lehet a marsi metán?
fingom sincsen. <#wow3>
Gondolom te is a marsról jöttél, arra fele kevés az iskola, pótold itt a földön.
Gondolkozz micimackó! Több kamera -> az egyik le tudja fényképezni a másikat?
Ezt akartam én is kérdezni. Valószínû direkt így vágták össze a képeket. Ami még bosszantó hogy az 55 nagyfelbontású képbõl készült kép helyett kiszúrják a szemünket egy 500x542-es JPEG-el. a telefonkijelzõmnek kicsi ez a kép, pedig jó lett volna háttérnek 😛
Ha ez a Curiosity 55 nagyfelbontású képbõl készült "önarcképe", akkor hogy csinálta magáról? mikor tisztán látszanak a robotkarjai amiken a kamerák vannak....
Ezen kívül per pillanat éppen csak a metán alkalmankénti megléte/eltünése a kérdéses, illetve annak oka(i), nem az, hogy a marslakók vannak-e, és ha igen, akkor hol...

Molnibalage
Mivel jelenleg más fajta életformát nem ismerünk, ezért csak ezt tudjuk értelmezni és ezért ezt keresik...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ha te ilyen okos vagy es mindent tudsz, akkor miert nem te dolgozol a NASA-nal helyettuk?
Nevetséges az egész! A földi viszonyokat keresik a beszûkült begyeesedett elméleteik alapján, víz meg metán meg egyéb baromság..mikor totál teljesen máshogy is kialakulhatott élet és van is..! Idegen fajok vannak a marson is, de kurvára semmit nem fognak ezek az idióták találni, hiszen azok a felszín alatt vannak...de ne is menjünk bele.
Az ott a hegy lábánál a 66os út? 😊

Zenszkij
Nem érzed át, jelenleg ez az emberiség legnagyobb ûrkutatási programja, ha ezek nincsenek akkor itt fogunk ezen a bolygón elpusztulni. Így is 99%, hogy itt maradunk bezárva.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

mrzed001
Most kaptam:

Ezt a poént nem tudtam kihagyni 😄

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

eddig a legérdekesebb amit lefotózott a marsjáró az saját maga.
Ezekszerint ostanában keveset szellentenek a Marslakók. <#wow1>