14
-
sanyicks #14 nem akad be 2.3.7-en sem, néztem, használom :) fagyni meg főleg nem. igaz, nincs is szar samsung/htc bugUI-vel "megspékelve" (szétcseszve) az android, hanem olyan van rajta amilyennek a gugli csinálta ;) -
hkoDAVID #13 Azaz, 9999999 magos procik. Nem ártana programnyelv is hozzájuk. Közeleg az újabb szoftverkrízis. -
Blacktom #12
Bárcsak mindenki ilyen objektíven fogná fel a fórumozást és kerülné a személyeskedést. Az csak hab a tortán, hogy a mondandó tartalmával is egyetértek. -
kvp #11 "galaxy s3at a telenornál 2 perc alatt 5x kiakasztottam utoljára ki is kapcsolt"
Probalj ki egyszer egy gyarto es szolgaltato altal nem modositott android-ot, amit elotte nem raktak tele mindenfele programmal es/vagy nem tortek fol a korabbi 'tesztelok'. Alapvetoen stabil rendszerrol van szo. Szaggatni meg nem szokott csak ha valami megeszi a processzort a hatterben. Ezt a valamit erdemes agyoncsapni (uninstall) es akkor megjvul. Mondjuk az iphone-nak annyi elonye van, hogy ott sok dolog tiltott, tehat meg szaggatva sem fog mukodni, mert tilos. Sok embernek fontosabb, hogy ne tudjak hibas beallitasokkal es programokkal tonkretenni a telefonjukat, mint hogy mindent tudjon. Ezert is van manapsag a legtobb autonak gyarilag lecsavarozva a motorhazteteje es ezert ragasztjak az uj iphone-okat. Az android tipikusan nem ilyen, ott barmit szet lehet szedni es ossze is lehet rakni, csak erteni kell hozza. Na ez szokott hianyozni az atlag felhasznalok eseten. -
beakad az 4en is, tudom néztem. :) akárhogy optimizálják.. lehet neki ujat mutatni, én galaxy s3at a telenornál 2 perc alatt 5x kiakasztottam utoljára ki is kapcsolt. :DDDD -
hurkaur #9 kukadroid mindenen szaggatna -
sanyicks #8 tévedés, 1 magon sem teszi ;) -
android ezen is szagatna.. -
gkalcso #6 Akkor lehet gyúrni a fejlesztőknek, ez jó ösztönzés lesz nekik. A teljes kapacitás töredékét kapja egy-egy process/folyamat(az sem kevés, de...). Flash meg kap még egy fricskát. Így se szép, hogy egy reklám az egyik magot akár teljesen kitekeri. Talán igazítanak rajta.
A fogyasztás gondolom akkor a megadott, ha az összes mag ki van tekerve... -
sanyicks #5 szerveren de. Viszont oda meg vannak jobb cpuk... -
Gyuszopapa #4 A mostani többmagos processzorokra sem tudják megírni rendesen a programokat,nemhogy 10-szer annyi magra. -
kvp #3 Mar a 25 watt is sok. Nekem a forrasztopalkam ekkora, szoval kis feluleten meg ez is tul nagy homennyiseg. A fenti sokmagos proci csak szerverekbe jo, ott viszont nem baj ha egy kis chip helyett sok nagy kerul be, mert ugy konnyebb huteni oket. Az intelnek le kell mennie a magonkenti 1 watt-ra vagy az ala, ha mobilokba is eladhato chipeket akar. -
Höhöhö, 125 watt!
Az igen!
:D
Belegondolok, hogy félórát Krájziszolok egy teherautó akksi társaságában és el kell dobni a táblát mert süt mint egy 100-as égő.
;D -
csak akkor venék ilyen készüléket ilyen processzorral, ha az 1000 magos proci, minimum magonként 2 szálas...