1412
-
#852 Ne zavarjon, hogy egyben megy ki a sugar, hiába is probálsz kamuzni. Mutatják egyértelműen elöbb a kilövőnyílást közelről, majd a bolygótávolságról is, az egybefüggő sugárnyalábbal. És még valami, ha kismilliárd fényév távolságról elinditanak több sugárnyalábot, az a megtett út fügvényében válik szét és nem az utolsó pillanatban.
Ez olyan ótvar kamu, mint amit kivágtál Rey pisztolyos jeleneténél, hogy bénázik, miközben csak az első lövése nem talál a katonáknál, miután nem tudja hirtelen, hogyan kell kibiztosítani, majd az első lövése mellémegy, de az összes utána jövő lövés a katonákra talál. -
Pares #851 Ja, meg az is milyen dolog már, hogy minden bolygón csak egyfajta klíma van, erdőbolygó, vízbolygó, sivatagbolygó, városbolygó, bezzeg a Föld... -
MrAndree #850 Ugye tudod hogy a korhatár besorolása ugyanaz a hetedik résznek mint az 1-2-3nak. Az egyetlen durvább jelenet a prequelekben anakin megégése volt. Itt meg átszúrtak embereket fénykarddal. A jogos kritika egy dolog, de baromságokat ne beszéljünk már... -
Pares #849 Ja, hogy te már láttad a következő két epizódot is? -
gombabácsi #848 "Elképzelem, ahogy a legközelebbi kiadásnál a dizni fogja, és kivágja a birodalomból han+leia jeleneteit szexuális zaklatás fennállása címszóra hivatkozva."
most néztem újra az ep1-2-3-at, apuci feje levágva, kisfia búslakodik (boba és jango fett), anakin két lába levágva, élve elég :) és még sorolhatnám.
köszi dizney, ilyenek helyett kapunk majd üres áltökösséget, lásd szuperhősfilmek. -
Pares #847 "Még egyszer mondom, a film nem Emiatt lett siralmas, hanem a sztori és a sötét oldal degradálása miatt, valamint a valóban pénzéhes mozi mivolta miatt."
A film egyáltalán nem lett siralmas, a sötét oldalt meg nem degradálták... Bemutattak egy egydimenziós gonosznál kissé komplexebb, nem kiforrott karaktert. Gondolom ha megint elővettek volna a semmiből egy Darth Maul vagy Darth Vader kaliberű karakterfejlődésre képtelen, kész gonoszt, akkor meg az lett volna a baj. Ha lemásolnak valamit az a baj, ha nem másolnak le valamit, az a baj. -
Pares #846 "Kihúzol egy cérnaszálat mi ? :)))
A sugár meg elkanyarodik. :) Na hagyjál a hülyeségeiddel."
Ha abból indulok ki, hogy még egy ilyen triviális dolgot sem vagy képes felfogni, akkor mi értelme a magadfajtákkal bonyolultabb dolgokról "vitázni"? Vegyél elő egy A4-es papírlapot, egy tollat meg egy legalább 20cm hosszú vonalzót, rajzolj fel két pontot egy miliméterre egymástól, meg egy harmadikat 20cm-re ettől a kettőtől, és kösd össze őket. -
#845 Hat kiszurtak...:)
En ugy vagyok vele h ez a film :
"Nem olyan mint amire vagytunk,hanem amilyenre szuksegunk volt ..."
:)
Kovetkezo resznek szuperul megagyazott sszerintem , ott mar valoszinuen kretivabbak lesznek...
Itt most a nosztalgiara mentek ra elsosorban,illetve az latszik szerintem h visszafordultak inkabb az eredeti reszekre hangulatban...sokunknak mukodott is...
-
AlucardHuN #844 Fejlődhet, de ne szúrják már ki az ember szemét ilyen starkiller dolgokkal... Ott vannak a páncélok, destroyerek, x-wing, tie (mondjuk még mindig gyengék x-wing ellen hiába van mozgatható lövege... vagy csak a plot miatt), electro baton stb.
Mondjuk lehettek volna kreatívabbak hogy nem csak egyféle Tie-t látunk. -
#843 :) mondjuk a Luke Leia csók csodálom h nem maradtz ki Lucas felújított változatából:)
egyébként ugyanilyen kommentek azok amiket itt olvashatunk kyloval kapcsolatban...itt is a kommentelő akarja megmondani h egy karakternek máshogy kell ene viselkedni , meg szerinte nem logikus h Kylo egy tébolyult elme , rossz döntésekkel...(mondjuk szerintem ezért félelmetesebb , mert elég kiszámíthatatlan )
szerintem egyébként úgy logikus h a star wars univerzumban is fejlődhet a technika....továbbra sem értem miért ne fejlődhetne ott... -
Bandicoot #842 Nem úgy volt 2-3 napja hogy itt végeztél semmi értelme ide írni, kaptunk sok felsőséges nyomatékosító röhögőjelet jó trollszokás szerint a saját kis meglátásaid mögé majd elköszöntél? Nem tartott sokáig a hattyú halála.:)
Nagyjából annyira hiteles amiket irogatsz mint az elköszönésed.
Apropó sugár,nem nincs egyben már amikor Kylo elött megy el ott lászik hogy több sugár van és nem egybefüggő az egész. Nem baj.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.01. 20:37:59 -
Wootan #841 "A "Piszkos a kezem" "Az enyém is" romantikusnak titulált röhejes párbeszédig, Han egyfolytában zaklatta Leiát, aki világosan megmondta neki, hogy hagyja őt békén. És ne, ne gyertek azzal a baromsággal, hogy "Á Leia önmaga előtt is tagadott!" Egyrészt, lehet, hogy ez volt a szándék, de Fisher alakítása kurvára nem ezt tükrözte! Fisher alakítása eddig a jelenetig egy dolgot tükrözött, még pedig azt, hogy Leia 100%-ig őszintén ki nem állhatja Han próbálkozásait. Másrészt tudjátok kik használják azt a kifogást, hogy "Nem gondolta komolyan azt, hogy nem"? Az erőszaktevők! A fenébe is Han egyenesen letapperolta Leiát az egyik korábbi jelenetben! Ezek után jön ez a jelenet: Han sarokba szorítja Leiát a Falcon egyik sötét sarkában, miközben mindenki más a hajót próbálja megjavítani. Leia továbbra is mondja neki, hogy kopjon le, de Han csak azért is ráerőlteti magát. A jelenetet kontextusba helyezve teljesen hiteltelen, hogy Leia viszonozta a csókot, ahelyett, hogy tökön rúgta volna Hant, az meg pláne, hogy ezután a jelenet után tényleg szerelmesként viselkedik vele szemben!"
Találtam egy remek kommentet, az egyik youtube kritika alatt. Ezen totál kiégtem.
Elképzelem, ahogy a legközelebbi kiadásnál a dizni fogja, és kivágja a birodalomból han+leia jeleneteit szexuális zaklatás fennállása címszóra hivatkozva.
Ezek után már meg sem lep, hogy ezredjére lett leírva, hogy a film a star wars univerzumot pisálja oldalba, nem a mi világunkat, mégis jönnek a "ez mese, ne keress benne logikát" kommentek... -
#840 mivel ez a film időben később játszódik így nem is értem mi a probléma...új jobb erősebb fegyver... ez már csak így megy még a valóságban is nemhogy egy űrmesében:) atombombát is igen gyorsan kifejlesztették annak idején....előtte még csak hasonló pusztítrást se tudtunk elképzelni...
amúgy lehet én is rosszul emlékszem , de nekem is úgy tűnt amúgy h több sugarat lőnek ki amelyek fokokozatosan távpolodnak egymástól..eleinte még szinte egynek látszik....
de amúgy tök mindegy:) -
#839 Sztem kár belemenni technikai, vagy haditechnikai részletekbe, ugyanis itt aztán van baki dögivel, de általában az összes sci-fi filmben! (nem csak itt)
Sőt sztem abba sem, hogy beprogramozták a lézersugarat, meg miért tudott a fénysebesség 1000000X-ével menni ott. Ez ebből a szempontból tényleg értelmetlen vita lenne, hisz valóban egy űrmese, azt kell megenni, amit ott tálalnak.
Még egyszer mondom, a film nem Emiatt lett siralmas, hanem a sztori és a sötét oldal degradálása miatt, valamint a valóban pénzéhes mozi mivolta miatt.
-
#838 Ezt az elfordításokat én a Klónok háborúja (az animációs sorozat) esetében is észrevettem már - lehet érdemes lenne még egyszer megnézni a filmet, de már angol nyelven. -
AlucardHuN #837 Arról nem is beszélve hogy a Hosnian rendszer bolygó milyen közel álltak egymáshoz és a pusztulásukat lehetett látni a Starkillerről. -
Stockbauer33 #836 835 hsz
Miről volt itt szó h ennyi hsz van?
Még mindig magyarázni kell a semmit?
Mi a bajja ennek a sok egyszerű embernek? -
#835 Kihúzol egy cérnaszálat mi ? :)))
A sugár meg elkanyarodik. :) Na hagyjál a hülyeségeiddel. De azért nagyon jó, hogy 30 év alatt a bukás után volt idejük bújkálni majd, kikisérletezni egy napot szivó bolygót, aminek a sugara leválik, mint a robbanófejek,meg is építeni, amit védenek -1 Tie vadásszal,mert stratégiailag ugye nem fontos.
De az is érdekes, hogy Ken barátunk maga megy a mindennél fontosabb térkép után, még az elején, de utána 2 perc múlva meg nem is érdekli a robot, amiben van, hanem rábizza másra.
A Finn barátunkkal való szemezgetése is vicces, majd mikor Hux tábornok azt mondja, hogy valaki belülről segitette a pilótát a szökésben, de még most néznek utána ki volt, a szemezgetős Ren kivágja a számát fejből hogy ki segitette.
Ez valami vicc? Ilyen és efféle unlogikus bakikkal van tele a film.Persze bandika majd megmagyarázza, mint Rey lövöldözését, hogy ott bénázott a csaj, csak két rohamosztagost lött le. Pedig még ez is kamu, mert Rey az első lövésén kivül az összes lövésével eltalálta a katonákat. Az a kettő eleve 5 látható hulla. -
#834 Hiába is magyarázod neki, egyszerűen nem érti, vagy meg sem akarja érteni, hogy egy jól felépített világot kefélnek meg, egyik pillanatról a másikra. -
Wootan #833 "A technológiai részletekbe, a valósághűségbe, praktikusságba és a hihetősgébe kár belemenni, mert abban az összes SW epizód elbukik, meg nyilván nem is az a cél, hogy ezek bármelyikének megfeleljen. Ugyan akkor semmivel sem tartom hihetőbbnek a Halálcsillagokat, amik saját maguk állítják elő a szükséges energiát egy bolygó megsemmisítéséhez, mint egy hasonló funkcióra átalakított bolygót, ami meg egy csillag leszívásával tölti fel magát hasonló célból. Ugyan olyan valóságtól elrugaszkodott mind a kettő."
Ezzel csak az a gond, és ezt kellene sokaknak megérteni, hogy NEM a valósághoz (a mi világunkhoz) van hasonlítva, hanem a felépített star wars univerzumhoz. A régi filmek teljesen beleillenek a star wars univerzumba, nem lógnak ki onnan. Az új film viszont több helyen igen.
- Ilyen a percek alatt több száz fényévet megtevő sugár.
- Ilyen a magától több részre váló sugár.
- Ilyen a napot leszívó bázis, ami méretre kb. 100x akkora mint a régi halálcsillag. És akkor abba még bele sem mentünk, hogy mi történik egy olyan naprendszerrel, aminek a csillaga elveszti az energiáját, vagy hogy hol tárolják egy csillag energiáját.
Ezek csak azért kerültek bele a filmbe, mert nem tudtak értelmesebbet kitalálni, és kellett valami nagyobb, jobb, faszább, amitől a gyerekeknek tátva marad a szája.
Ezért butaság, mikor azzal jönnek emberek, hogy akkor köss bele a csillagrombolókba (stb.) is, mert azok sem léteznek.
+
Javaslom, nézd meg a filmet újból. A sugár teljesen egyben van, amikor eléri a hosian rendszert, ott válik szét, mintha átmenne valami prizmán, vagy szűrőn. Nem kell ám mindent görcsösen kimagyarázni :)
És ha tényleg nagyon kötözködni akarnék, akkor még azt is felvetném, hogy a sugár hogy nem ütközik bele semmibe a jó pár fényévnyi távolság alatt, amit megtesz? ÉS nem kell jönni a hipertérrel, mert nem a hipertérben megy, hisz Finn látja, ahogy elhúz a sugár a bolygó felett amin éppen tartózkodik. -
Pares #832 "mi késöbb külön sugarakra bomlott :DDDDD, biztos beprogramozták a sugarat, hogy leválasztható sugarakra bomlik és különböző célpontokba kell vennie az irányt. Kész voltam ekkora oltári baromság láttán."
Hamarabb az az oltári baromság, amit leírtál. Nincs szükség semmilyen "beprogramozásra" vagy "leválasztható" sugarakra, csupán elképzelhetetlenül pontos célzásra. A sugár a fél Galaxison keresztülrepült, egy csillagrendszer bolygói meg ennél összehasonlíthatatlanul közelebb vannak egymáshoz. Képzeld el, hogy kihúzol négy darab cérnát ugyan abból az egy pontból 1000 kilométeres távolságba úgy, hogy a végeik 1-1 milliméter távolságra vannak egymástól... Vicces, hogy pont ebbe kötsz bele, mert talán ez az egész koncepció valósághoz legközelebb álló része, ami egyszerű paraszti ésszel is belátható... -
Pares #831 Nem térek ki részletesebben az egészre, mert már többször megtörtént, csak néhány dologra reagálnék:
-Snoke teljesen emberinek nézett ki, a sérülések torzították el az arcát.
-Nem volt részletezve, de az Ellenállás Leia magánhadserege, lehet, hogy ezért vannak csak X-Wingjeik? (költői kérdés)
-A Birodalom feloszlott (egy évvel Endor után), de attól még a technológia és az eszme nem szűnt meg létezni. Snoke-nak (aki saját elmondása szerint ott volt a Birodalom felemelkedésénél és bukásánál is) és a régi birodalmi tiszteknek volt harminc évük újraszerveződni és továbbfejlszteni a Birodalom szuperfegyverét. Ugyan azért építették meg, amiért a Birodalom is megépítette kétszer is...
-A technológiai részletekbe, a valósághűségbe, praktikusságba és a hihetősgébe kár belemenni, mert abban az összes SW epizód elbukik, meg nyilván nem is az a cél, hogy ezek bármelyikének megfeleljen. Ugyan akkor semmivel sem tartom hihetőbbnek a Halálcsillagokat, amik saját maguk állítják elő a szükséges energiát egy bolygó megsemmisítéséhez, mint egy hasonló funkcióra átalakított bolygót, ami meg egy csillag leszívásával tölti fel magát hasonló célból. Ugyan olyan valóságtól elrugaszkodott mind a kettő.
-Ez a film egy új trilógia bevezető része. Az eredeti Star Wars-t meg nem úgy készítették, hogy biztosak voltak benne, hogy lesz folytatás... -
Pares #830 Mondjuk Rey anyja? :) -
#829 ?? És kinek lenne a sírja, vagy melyik ex-character tenné érdekessé ezt? Egyébként kik a lehetséges halottak? -
Pares #828 Hát lehet, hogy semmi, de Luke mintha egy sír mellett állna... -
#827 Ez eddig oké, de mit kell nézni rajta? -
#826 Néztem a képet, de nem vágom, hogy mire akar sugallni. (mea culpa) :) -
Pares #825 Az utolsó jelenet... -
#824 Kábé ugyanezt érzem én is. A halálbolygócsillagot :) pedig és is kiröhögtem, hogy ezeknek egy valamirevaló ötletük nincs ? Mert a filmben nem sok ötlet volt csak copy 1, majd v2,v3. Arról nem beszélve, hogy elnyelte a nap energiáját, majd egyben kiköpték a bolygó belsejéből, ami késöbb külön sugarakra bomlott :DDDDD, biztos beprogramozták a sugarat, hogy leválasztható sugarakra bomlik és különböző célpontokba kell vennie az irányt. Kész voltam ekkora oltári baromság láttán. -
#823 A gond az, hogy az angol szövegben szó nincs ősi erőről. "There has been an awakening." szerintem pedig ez a mondat Reyre utal mindössze, hogy az erő feltámadt benne.
Mint ahogy Snoke ugyanebben a szövegben sem azt mondja,mikor megemlítti, hogy az apja Han Solo kezébe került a robot es Ren feleli, hogy "Nekem ő nem jelent semmit". És akkor itt jön a teljesen más fordítás hogy a magyart idézzem: "Még te sem, a Rend lovagjának mestere, még te sem vagy elég erős"
Itt pedig az eredeti szöveg: Even you, master of the Knights of Ren. Have never faced such a test.
Tehát, szó nincs arról, hogy Snoke azt mondta, volna, hogy nem elég erős, hanem, hogy "még ha a Ren Lovagok mestere is vagy, sohasem kerültél szembe ilyen próbával.
Szóval össze-vissza van a magyarban fordítva a film. Szóval nincs semmilyen ősi erő se megemlítve.
-
#822 Ezmiez? -
gombabácsi #821 "Prequell egy gyerekmese"
XD -
#820 Pár meglátás a saját szemszögemből:
-A történet sok téren az Ep.IV.-re emlékeztet, hiszen ahogy akkor sem tudtuk, hogy is néz ki a Galaktikus Birodalom, mi az a Szenátus, vagy kicsoda az uralkodó (aki nem is szerepelt akkor még, csak említve volt), gyakorlatilag még is a legfontosabb eseményeket mutatták be, a háttér részletesebb kifejtése nélkül.
-Az alapsztoriban vannak erős vonalak, mint a Jakku bolygón folyt csata, vagy Jedi rend feltámasztására tett kísérlet. Viszont tele van gyenge pontokkal, mint például az, hogy az Első Rend noha töredéke a régi Galaktikus Birodalomnak, mégis egy minden eddiginél nagyobb halálcsillagot épít össze?
-A régi karakterek felmelegítése vegyes felhozatal, R2D2, C3-PO, Han és Chewbakka összeségében pozitív, Luke gyakorlatilag vágóképnek volt benne, Leia viszont már bocsánat, de szörnyű, amíg a klasszikus sorozatban tudta hozni a hercegnőt, itt egy totál súlytalan mind karakterileg, mind színészileg.
-Az új pozitív karakterek számomra meglepődést okozva egész kellemesek, Finn, Rey és Poe is szerethető, kellemes karakterek, Finn a humort is behozta a történetbe, ráadásul sokkal inteligensebb módon, mint az Ep.1-ben Jar-Jar Binks, és sokkal kevésbé tolakodó módon, mint R2D2 és C3-PO a többi részben.
-Negatív karakterek terén viszont gyalázatos a film. Nem szeretem a prequel-t, de Darth Maul és Count Dooku illetve Palpatine karakteres, zseniális főellenségek, hogy a klasszikus éra Darth Vader-jét, vagy akár Tarkin-t fel se emlegessük. Itt viszont szánalmas karakterekkel van dolgunk. Akárhogy is mosdatjuk, Kylo Ren egy kabaréban is csak háttérstatisztának menne el, a dührohamos részei a filmnek pedig egyenesen nevetségesek. Hux tábornok annyira gyenge jellem és karakter, hogy Piet admirális hozzá képest a birodalom morális tűzoszlopa. Phasma esetén érdekes csavar lett volna, hogy női rohamosztagos-tisztet tesznek be, csak éppen a karakter itt is hihetettlenül papirmasé, amit a krómozott rohamosztagos páncél nem fed el (ilyen kivagyiság volt a prequelben is, Mace Windu és lila fénykardjának esete, de Windu-t legalább egy Samuel L. Jackson játszott el, akinek a tekintete is elég volt, hogy elhigyjük, hogy itt valódi, mély karaktert látunk a vásznon). Supreme Leader Snoke esetén nem tudtam megálni, hogy ne nevessem el magam, először is mert a Supreme Leader-ről nekem egyből Supreme Leader AdmiralGeneral Aladeen jut az eszembe, másodszor azért, mert a birodalom, amelyik ugyebár kizárólag emberekből áll, sőt, a First Order esetében sem látunk más fajokat, kap egy nem-emberi vezetőt? Hogyan, miért, minek? Hogy a hatásvadász óriás-hologramozást már ne is említsük.
-A film haditechnikai ábrázolása valami iszonyú béna, kezdve ott, hogy csak Tie vadászok és rewamped X-wingeket látunk, holott még az Ep.4-ben is volt például Y-Wing, aztán jött a Tie Bomber, Tie Interceptor, A- és B-Wing. Az "új" csillagromboló sem tud felnőni a feladatához, koppintás, aminek valamennyire újnak kell kinéznie. A birodalmi Lamda-osztályú sikló után Kylo Ren óriás-fülesszárnyas-siklója irgalmatlan béna. A szuper-halálcsillag, elnézést, a Starkiller meg még nagyobb marhaság, kezdve ott, hogy kellett egy még-még-mégnagyobb halálcsillag, csakazért is, másfelől a kinézete is mókás, harmadrészt a csillagszívó-szuperágyújához képest még a halálcsillag lézere is hihetőbb. Hogy azért valami pozitívumot is mondjak, a még ütött-kopottabb Millenium Falcon viszont telitalálat lett.
-Nem akadok fent az olyan logikai bukfenceken, hogy egy százados csak úgy miért kapcsolja ki felszólításra a védőpajzsot, vagy azon, hogy az Új Rend legnagyobb harci bázisa miért nem képes egy maréknyi X-winggel elbánni (vagy ehhez elég Tie Vadászt prezentálni), de még azon sem, hogy milyen elmebeteg robot-desing a BB8, mert elfogadom, hogy ez egy mese. Ahogy mindegyik Csillagok Háborúja az. Csakhogy a klasszikus széria egy komoly és szórakoztató mese, a Prequell egy gyerekmese... ez viszont csak látványos, nehezen befogadható és láthatóan pénzéhes mese. Ha valakinek tetszik, megértem, mert pörgős, vannak jó beszólások, akad jópár látványos harc, de annyira agyzsibbasztó, hogy ezek után a klasszikus triológia minden logikai hibáját hajlandó vagyok megbocsátani.
Nagyon-nagyon vártam, még a trailer is csak fokozta a várakozásaimat, ám a film cserben hagyott. A látványvilága nem rossz, de nem is kiemelkedő, a történetvonalban méteres repedések szúrják ki a szemem, és ha pár jól megírt és színészileg is pozitív karakter nincs, akkor gyakorlatilag nincs miért megnézni ezt a filmet. Sajnálom, de a Disney azt érte el nálam, hogy a Star Wars innentől letöltésre lesz csak jó, moziba nem nézős... -
gombabácsi #819 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!han solo halála szerintem azért is fontos volt hogy elterelje a figyelmet arról hogy a film gagyi. ki mer ilyen súlyos jelenet után bármi rosszat is mondani a filmről? XD
sima marketing húzás -
Pares #818 És mindeközben erről mindenki elfeledkezik, ha egyáltalán észrevette:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bozso68 #817 Persze, meg kellett halnia, de szerintem nem az első részben, mondandóm lényege is ez volt. Az első rész lehetett volna egy totál happy előremutatás, a második meg letaglózó drámával kezdődött volna, akkor átadva igazán a stafétát az új generációnak. A többi nagy öreg a háttérben meg eléldegél úgyis. -
#816 Személyesen Han halála számomra egy "kötelező2 halál volt, ugyan mit tudott volna kezdeni a tagjait i alig vonszolni képes idős Harrison Ford a 2 évvel későbbi részekben, amikor már itt is úgy kellett kitámasztani. :D -
bozso68 #815 SPOILER!!!
Ahogy egy másik fórumban már írtam:
A magam részéről egy meglátásom van, Han-nak az új éra első részében nem szabad lett volna meghalni. Tudom, az öreg Ford már korábban ki akart szállni, aztán belátta a felelősségét a témában a rajongókkal szemben, hogy a Disney-folytatásra váltást a hátán kell elcipelnie. Éppen a karakter jellege, fontossága, népszerűsége miatt az első folytatásban nem szabad lett volna ekkora érvágást megtenni. A következő rész kezdődhetett volna a temetésével is akár, de le merem fogadni, hogy így sokaknak nagyon keserű szájíze lett, és ezt az új szériával azonosítják (elvileg mindenben a rajongók igényeit akarták kiszolgálni).
Mindamellett a film tetszett, DE ehhez a nosztalgiafaktort félre kellett söpörni, és a filmet helyén kezelni. -
MrAndree #814 Igazából a vita attól parttalan mert szerinted akinek tetszik az elvakult fan, szerintük meg akinek nem az hater. Olvasni ettől persze igen szórakoztató :) -
Bandicoot #813 Nem hiszem hogy elvakult lennék amiért a film hibáit látom, ugyanakkor kiröhögöm azt a paròdiát amit a haterek lerendeznek.:)