1412
sw7_640x282.jpg
  • Stockbauer33 #1412
  • AnuluWork #1411
  • ximix #1410
    SW humor
    https://coub.com/view/9yelz
  • cateran
    #1409
    :O Na, ezt nem tudtam....de nem art figyelembe venni, hogy akik "sztaroljak" a Thrawn torteneteket, azok a Legendsbe tartozo tortenet miatt teszik...ami bizony kurva jo volt...
  • SzirmosSzisza
    #1408
    Nekem a Disney előtti canon nem volt meg, az újban kapott egy saját könyvet, illetve a Rebels sorozatban van bemutatva, illetve úgy ahogy le is zárták itt a történetét, bár úgy, hogy akár meg is élhette a 4. a részt :)
  • dudusrac
    #1407
    A régi canonban, csak azt kukázta a Disney. Thrawn-t most a Rebels 3. évadjában vezették fel, ami a Yavini csata előtt játszódik, és itt már grand admiral. Úgyhogy lényegében az történt, hogy a legendsből visszatették a canon-ba, csak tényleg más időbe.
    Egyébként az eredeti trilógia írója azóta írt néhány éve egy Thrawn-regényt ami már a karakter ezen, új iterációjáról szól.
  • cateran
    #1406
    Wait, what? Thrawn mifele teljesen mas idoben? Mifele random 3 SW resz? Mi a tokomrol beszelsz? Thrawn a 4-5-6 alatt lett/volt foadmiralis es kozvetlenul a 6 utan "elt" (amugy a klon haboruk idejen fut ossze Anakinnal)

    "Mert egy unalmas vacak könyv. Egyáltalán nem egy jó sci-fi regény, csak hát divat lett mert jaj az a kék pofa admirális jaj de jó zseniális."

    Ahem...ja....vagy nem..ahogy Merlin kollega linkelte "Heir to the Empire reached #1 on the New York Times Best Seller list,[9] and the trilogy sold a combined total of 15 million copies.[10]

    The Thrawn trilogy is widely credited with revitalizing the Star Wars franchise"
    De tuti mindenki hulye, csak te vagy helikopter.....Nyilvan netto hulyeseg, hogy 1 hadseregben hozzaerto, intelligens, sot mi tobb, zsenialis emberek legyenek vezetok (mint Pellaeon vagy Thrawn) a szellemi fogyatekos Hux Tabornok sokkalta hihetobb....m`kay...
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2018.03.19. 13:29:05
  • MerlinW
    #1405
    Oké:)
  • DantesHUN
    #1404
    Mert egy unalmas vacak könyv. Egyáltalán nem egy jó sci-fi regény, csak hát divat lett mert jaj az a kék pofa admirális jaj de jó zseniális.

    Még egy tetves képkockát le nem forgattak az új filmekből de már azon rinyáltatok miért azt a könyvet filmesítik meg.
  • tigeroo
    #1403
    olvastam a trilógiát több, mint 10 éve. nem lett volna jó.

    ráadásul mégis mi értelme lett volna? hogy az okos nerd "énmár olvastam mielőtt király volt" tagok spoilerezzenek a moziba járóknak? így mindenki kap valamilyen új sztorit. ne fanyalogjatok már, 2 év és jön megint egy újabb korszak a SW filmekben, kitudja, hogy mit hoz a jövő. szerintem a következő 50 évre be van már ütemezve minden SW história a dizninél.
  • SzirmosSzisza
    #1402
    Mert Thrawn teljesen más időben élt, illetve arra az időre ott a 3 random star wars rész.

    Arról nem is beszélve, hogy szegény a "gonosz oldalon" áll, emiatt csak a könyvekben volt valaki, a sorozatban pl random repülő bálnák győzték le ...
  • cikasz
    #1401
    Ha sokszor hallottad akkor lehet te beszélsz baromságot nem? pff....

    De....
    Magyarázd el miért jobb ez a "történet"? Mert nem találtak ki semmi újat.
    Eddig ez a két film a csillagok háborúja és a birodalom visszavág REMAKE-je!
    Utoljára szerkesztette: cikasz, 2018.03.16. 11:21:10
  • DantesHUN
    #1400
    Istenem...bár annyi ezresem lenne ahányszor halottam már ezt Thawn admirális baromságot.
  • cikasz
    #1399
    Sokkal jobb lett volna az eredeti Thrawn trilógia, még más szereplőkkel eljátszatva Han-t meg a többieket.
  • Flyingparadise
    #1398
    Na a moziba lévő nagy előny, hogy lehet a film elején kiírták, hogy ez egy Walt Disney és akkor ugyanazzal a lendülettel ahogy bementem ki is sétálok. :) Sajnos Nekem erről nem volt tudomásom úgyhogy keservesen megszenvedtem ugyanis vártam mikor indul be valami. A csaj komolyabb kiképzése aki az egyetlen olyan karakter aki még kinézett valahogy. Tulajdonképpen azt művészien megoldották be kell valljam, hogy mindig kicsit tovább nézzem. Ezáltal pedig egyre idegesebb és elkeseredettebb legyek. A szörny az ami megijeszti az embert.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bennem a csúcsgóré félresikerült arcplasztikája inkább csak szánalmat gerjesztett, de még sorolhatnám a véget nem érő negatívumokat amire nincs időm tul. képen erre se volt:)

    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.03.15. 17:17:41
  • Flyingparadise
    #1397
    Nagyon köszönöm!
  • MerlinW
    #1396
    "Ilyen halvány betűt nem lehet itt használni?"

    BBCODE gomb a szövegdoboz alatt.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.15. 04:19:27
  • Flyingparadise
    #1395
    -------:(--------- :)
  • Flyingparadise
    #1394
    LOL? Márminthogy én... Hát igen a számítógépen való mozinak amely megfelelő tv-vel hangrendszerrel fotellal (bár valljuk be ami a VIP teremben található azt csak Mi is az-az áruház ami Budaörsön a Tesco mellett feszül? Nem Ikea mert az a legnagyobb átejtés aki az Ikeában vásárol elnézést az off ért és az érintettektől is annak elment az esze. Egyszer még 15 éve vettem tőlük egy fotel garnitúrát, kb. akkor jelenhettek meg... Nem hazudok háromszor!!! kellett kicserélni. A negyedik kettétörésnél kiraktam az utcára a romáknak....
    Pedig kicserélték volna ötödszörre is,,,, De ami sok az sok...
    Azóta max. a szószos sült krumplis gombócokért megyek oda. Na az jó!!! Ja igen és a korlátlan fogyasztható pia. Segítsen már valaki akinek esetleg beugrik valamilyen szömörce talán de Isteni finom és valóban nem nézik mennyit fogyasztok pedig az amit és ott magamba töltök az komoly mínusz kell hogy legyen... Ilyen halvány betűt nem lehet itt használni? Ha nem bocsánat viselkedem!
    Mindenesetre a Tesco mellett elhelyezkedő áruház 2 ik emeletén Vannak ilyen 2-3 mikás fotelek.
    Na abba beleülsz ki se akarsz szállni. De személy szerint megelégszem az aputól örökölt fotellal mivel rájöttem, hogy a jyskben kapható 15 rugós 8 centis memóriahabos ágybetétet 4 részre hajtom, alaposan összekötözöm majd alá minél nagyobb (nem szélességre hanem terjedelemre )könyveket rakok az is igen komoly kényelmet kínál. :) Majdnem megközelíti a 4 millás fotelt. Na jó azért annyira talán nem kényelmes de mindenképp megéri!!!
  • Flyingparadise
    #1393
    Sajnos bealudtam. Nem a minőség hanem az állapotom miatt... Mindegy most nekifutottam még egyszer és már az elején megakadt a szemem egy anomálián. A bátor harcosok kétségbeesetten próbálnak elmenekülni. Na most ide valahogy sehogy sem passzol a bátor. Attól még lehetnek bátrak nem vita de ez a szó nemigen passzol a kétségbe esettel és a meneküléssel...
  • tigeroo
    #1392
    rettentően élvezheted, ha filmnézés közben még fórumokra írogatsz :D

    mi már láttuk mózibann
  • Flyingparadise
    #1391
    Sziasztok! Még nem néztem végig a filmet csak a felénél tartok de eddig az erő kísértetiesen úgy működik mint a skype vagy mobiltelefon. :) Persze nyilván lesz még it más is de ezt nem bírtam kihagyni bocsánat. Bocs most nézem még felénél se vagyok eddig frankó. Remélem ez nem számít spoilernek. :)
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.03.13. 23:55:25
  • UUUU
    #1390
    Ajve.
    Neked akkor, a kek osztrigaba kellene jarnod egy olyan feliratu poloban, hogy A hetero ferfi csak az egeszseges.
    De nem lenne provokacio, nyilvan.
    Azok betegek, akik ilyen polokban jarnak, szandekosan provokalva masokat es nem azok, akiket felduhit az, ha ledegradaljak oket.
    Pont ez a kisebbsegei komplexus kivetitese, ez a polon hirdetem az iget, az onon meggyozodesemrol. Az ovoda alja es a gyulolet szitasa.
  • gebali
    #1389
    "Nem, ez a szandekos hergelese azoknak, akik nem nok."

    Én nem vagyok nő, mégsem veszem fel. Aki ezt felveszi, mondom, ott gondok vannak fejben, kisebbségi komplexus, rejtett sovinizmus, stb.
  • UUUU
    #1388
    Aham, provokalni csak azt szokas....
    Nem, ez a szandekos hergelese azoknak, akik nem nok.Tipikus feminazi megnyilvanulas. Ez az erem masik oldala, olyan mint a nogyuloles.
    Egyik kutya, masik eb.
  • gebali
    #1387
    Nekem mindegy hogy csinos vagy nem. Lehet nem szeretni, de egy Rose ezerszer többet ért ebben a filmben mint bármelyik csereszabatos, buta, szájtátós Transformers-csaj.
  • DantesHUN
    #1386
    És akkor mi van ha feministák? Kövezzetek meg érte, de én szeretem a nőket. Kimondottan a csinos nőket. Nem zavar ha vannak egy filmben.
    Ha ők a főszereplők? Ha adott esetben ügyesebbek jobbak mint a férfiak? Amennyiben csinos dekoratív, és jól alakít! nem zavar hogy nők meg feminizmus.

    Az zavar ha tehetségtelen, de a tehetségtelenség, nemre való tekintet nélkül zavar.Vagy ha olyanokat mondanak egyes elborult agyú nők, hogy az ia zaklatás ha fel áll a farkam.

    De az hogy a Star Wars-ban nők vannak? Semennyire se látok benne bajt.
  • BaliBoy
    #1385
    Gondolom ismered a kettős jelentés fogalmát. Ugyanaz az eset, mint amikor brokiszopó fidess-es politikus "ráírta" a levágott disznóra, hogy ő volt a soros... Persze aztán megy a mentegetőzés, hogy csak úgy gondolta, hogy ő volt a következő, de mindenki tudja, hogy mire gondolt...
    Ez is biztos "véletlen", hogy a Lucasfilm vezetője egy olyan feliratú pólóban jelenik meg egy sport termékeket gyártó cég rendezvényén, hogy "The force s female"... na persze.
  • Ainz
    #1384
    Star Wars The Last Jedi 2/10
    Valami kritikán aluli szart sikerült Rian Johnsonnak összehoznia.
    Amit szerencsétlen Abrams összehozott azt Rian 5 perc alatt lenullázta...
    Remélem a Disney meggondolja magát és mégsem ő fogja csinálni az új trilógiát.
    Utoljára szerkesztette: Ainz, 2017.12.30. 16:35:35
  • gebali
    #1383
    Egyébként vette valaki a fáradtságot utánanézni ennek a képnek? Ez egy Nike-kampány, úgyhogy ez a Force nem az a Force. Jah és Kathleen ezt mondta: ""When you have a balance of men and women, there are all sorts of things that enter into the discussion," says the president of the company behind the female-led 'Star Wars: The Force Awakens' and upcoming 'Rogue One.'"

    Egyensúly??? Blaszfémia!
  • gebali
    #1382
    Kit érdekel? Bocsi, de ezen fennakadni már középsuliban is azt jelezte volna, hogy valakinek nem jutott nő. Felőlem minden nő felvehet ilyen pólót, nem fog változtatni semmin. Provokálni igazából azt szokás, aki szükségtelenül hevesen reagál valamire.
  • UUUU
    #1381
    Varj, akkor az nem gyuloletkeltes, ha kiall 4 no fotozkodni, akarom mondani trollkodni, hogy the force is female ?
    Ezek miatt jon el majd el szepen a gender wars.
  • gebali
    #1380
    Meg őszintén szólva ázok után hogy a nők évtizedekig gyakorlatilag tárgyak/kellékek vagy jutalmak voltak a filmekben (lásd Padmé a harmadik reszben), én ki vagyok azzal békülve hogy "cserébe" most kicsit kompetensebbek.
  • gebali
    #1379
    Nem jobb mint Han hanem olyan jó. Nem mindegy. Es ez alá is van támasztva a háttérével. Az a kérdés hogy miért kellett a nemet behozni neked ebbe? Ha férfi lenne, ahogy a filmtörténelem 90%-ában a férfi főszereplő jobb volt mindenkinél mindenben (Indiana Jones), akkor más lenne a helyzet?
  • cikasz
    #1378
    "Rey-ben a legjobb az hogy lehet olyan példakép a kislányoknak mint Luke a fiúknak"

    Ehh.. Ugyanolyan jellegtelen karakter mint a többi. Felejthető vele együtt az összes. A hisztigép megint csak hisztizik Fin ismét egy semmitmondó karakter akinek persze nem szabad meghalnia semmiképp...
    És az az idétlen poén, hogy a fénykard fejbevágja mikor reptetgetik füstikével... pff...
    A 8-ban most talán Poe aki fejlődött kicsit.
    De természetesen ez szigorúan SZVSZ!
  • gebali
    #1377
    Az ilyen arrogancia nagyon jellemző a gyűlöletkeltőkre, nem osztom az elképzelésedet szóval nem tudok angolul... Felőlem folytathatjuk ezt a vitát angolul is, mivel a fél életemet idegen nyelvi közegben éltem és élem.
  • cateran
    #1376
    Nem erted..azzal semmi baj sincs, ha noi foszereplo van..sot azzal sincs ha alazza a pasikat igy vagy ugy...de Rey figuraja mindenkinel, minden szempontbol jobb...jobb szerelo es pilota a Falconnal, mint Chewbacca es Han egyutt, jobb Jedi, mint Anakin es Luke egyutt....etc....De ha tudsz mondani barmit, amiben gyengenek tunt, rajta...
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.12.30. 11:39:42
  • cateran
    #1375
    Ajanlom figyelmedbe (mar ha tudsz angolul, amit valahogy ketlek) Amugy koszi, hogy pont mindjart az elso mondatoddal igazolod, amit irtam es -milyen ironikus- meg csak nem is erted...

  • gebali
    #1374
    Lol, tényleg képes vagy pozitív példaként felhozni a Tomb Raidert és Lára Croftot? A két lábon járó szexista figurát aki egyetlen funkciója egy évtizeden át az volt hogy a pattanásos tinifiúknak eladja az Indiana Jones-ot csak csöcsökkel?

    Rey-ben a legjobb az hogy lehet olyan példakép a kislányoknak mint Luke a fiúknak, és hogy ezt mindenfajta nemi jellegek mutogatása nélkül érik el vele az dicséretes.

    Egyébként felőlem játszhat ezentúl minden főszerepet nő minden filmben, nem értem, ez hogyan befolyásolna bármit is egy kiegyensúlyozott nemi tudattal rendelkező felnőtt ember életében.
  • MrAndree
    #1373
    Oké, de erre mondom én, hogy és akkor mi van? A 80-as években meg két méteres fehér bőrű tesztoszteron állatok öltek le 300 embert filmenként, a nők meg arra voltak benne, hogy megmentsék őket, megdugják vagy mindkettőt. Ha lett volna internet akkor arról ment volna a hiszti folyton? :D
    Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.12.30. 10:51:08