3
  • gforce9
    #3
    Ez az írás úgy, ahogy van hülyeség és hazugság. Nem politikusnak tetszik lenni véletlenül?
  • menpe
    #2
    Kedves Balàzs kiegèszíthetnè az íràsàt azzal, hogy feltünteti a szedett tudatmódosítói listàjàt is, mert èn is szereznèk be belőlük egy nagyobb adagot.
    A csillàmmanàgerek szintjèn mèg talàn helytàlló lehet a pàrhuzama, de a talekommunikàció màsik oldalàn,a fizikai kivitelezès ès üzemeltetès csataterèn màr korànt sem. Megèlni termèszetesen meg tudtam fèlretett pènz nèlkül, viszont sajàt èletet kezdeni hàzzal meg csalàddal màr bőven kevès volt a fizetèsem. Igen, vidèk ès igen, az itteniekhez kèpest kimagasló összeg. Az utóbbi fèl èvet külföldön töltöttem, így làttam az èrem màsik oldalàt is. Mezőgazdasàgban elhelyezkedve nettó 3x annyit lehet keresni, mint itthon egy milliàrdos optikai hàlózat üzemeltetèsèvel, több milliós felszerelès miatti felelőssèggel ès 24/7-es ügyelettel. De legalàbb az àrak a nyugati szinten vannak, sőt...Màs vilàg.
  • azbest
    #1
    Az írás tartalmában a vicc és a hazugság keveredik. Gondolom a klagenfurti helyzet az ottani cégében uralkodó viszonyokat tükrözi, hiszen ilyen mentalitást gyakorol itthon is. Már hogyne tudnának jobban megélni máshol az informatikusok, ahol nem minimálbérért akarják elvégeztetni 2 ember munkáját, hogy a főnök elmesélhesse milyen jól megy neki.