19
-
#19 sőt, rohadt jó, nem barátok köztös szinkront kapunk!
és még a felirat is 3d volt ;) egyébként silent hill fanoknak kötelező darab, viszont azt nem értem h akinek fingja sincs az egészről h fogja érteni az apró "poénokat" benne....jó igazából les*arom :D, jó h ilyeneket bele tett az író és a rendező, nagy a hangulat és totál összef
zik a játékot a filmmel, logikai buktató nélkül! -
#18 Ez nem lesz szinkronosan a mozikban? Csak feliratosan?
3D-ben feliratos film nem zavaró? Én úgy még nem láttam. -
#17 Szoktál te moziba járni? -
kalapos01 #16 Ha részegen írogatsz, nem szóltam.
De még mindig nem gondoltad át a kérdésedet. Most október van. A film novemberben jön. Ezért nincs még műsoron. Csütörtökön már november lesz. Akkor műsoron lesz. Van még kérdés? -
#15 Szóval értelmes hsz, hogy miért nincs műsoron a nov. 1-re a forgalmazó által kiírt film 2 nappal a premier előtt? -
#14 Te meg ki vagy? Mr. Random Írogatok Bánatosan, Részegen, Hajnalban Másokat Megbántani Próbáló Dolgokat Mindenhova Uraság? -
kalapos01 #13 A szellemileg nulla nagyjából a te kommented színvonalát fedi. Az övét is, de a tiedet inkább. Még a mondataid sem túl értelmesek. Hogy a Bond miképpen került oda, még te sem tudod, szerintem. Az pedig, hogy miért nincs híre-hamva októberben egy novemberi premiernek, fejtsd meg te. -
#12 szellemileg nulla??? wtf? ez meg mit jelent? a bond intellektuális film v mi?
egyébként mi a tökért írja az imdb h nov 1 a magyar bemutatós és se híre se hamva sehol? -
anubys1984 #11 Köszönöm, megnyugodtam, hogy van még, aki tud szöveget értelmezni. -
WoodrowWilson #10 De nem ezt, hanem a Skyfall-t. -
#9 Arra b+, hogy azt írod, november 9-től vetítik az USA-ban a filmet... -
anubys1984 #8 Ok, de még mindig nem értem, mi köze van ennek a hozzászólásomhoz... -
#7 Arra, hogy Amerikában október 26-án került moziba. -
anubys1984 #6 Nem értem, mire célzol a linkkel... -
Celeborn #5 A második részről nyilván nem tudok nyilatkozni, de az első rész nekem nagyon bejött. Ha a második rész is nyújtja ugyanazt az élményt, akkor nálam nyerő. De egy ilyen horrorfilmnél mit rejt az, hogy szellemileg nulla?
Egyébként megnéznék egy Alan Wake filmet is. :) (ha lenne) -
endrev #4 Talán inkább mert szellemileg egy nulla a film. Azért az emberek valahol igényesek, ha annak árnyalatai is vannak. -
#3 http://www.imdb.com/title/tt0938330/releaseinfo -
anubys1984 #2 USA-bevételekről van szó a hírben, márpedig ott csak nov 9-től vetítik az új Bond filmet, úgyhogy nem azzal lesz a gond... -
#1 naná, mert most került a mozikba James Bonddal együtt... mindenki Bondot néz