Nem érdekli az embereket a Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sõt, rohadt jó, nem barátok köztös szinkront kapunk!
és még a felirat is 3d volt 😉 egyébként silent hill fanoknak kötelezõ darab, viszont azt nem értem h akinek fingja sincs az egészrõl h fogja érteni az apró "poénokat" benne....jó igazából les*arom 😄, jó h ilyeneket bele tett az író és a rendezõ, nagy a hangulat és totál összef
zik a játékot a filmmel, logikai buktató nélkül!
és még a felirat is 3d volt 😉 egyébként silent hill fanoknak kötelezõ darab, viszont azt nem értem h akinek fingja sincs az egészrõl h fogja érteni az apró "poénokat" benne....jó igazából les*arom 😄, jó h ilyeneket bele tett az író és a rendezõ, nagy a hangulat és totál összef
zik a játékot a filmmel, logikai buktató nélkül!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ez nem lesz szinkronosan a mozikban? Csak feliratosan?
3D-ben feliratos film nem zavaró? Én úgy még nem láttam.
3D-ben feliratos film nem zavaró? Én úgy még nem láttam.
Ha részegen írogatsz, nem szóltam.
De még mindig nem gondoltad át a kérdésedet. Most október van. A film novemberben jön. Ezért nincs még mûsoron. Csütörtökön már november lesz. Akkor mûsoron lesz. Van még kérdés?
De még mindig nem gondoltad át a kérdésedet. Most október van. A film novemberben jön. Ezért nincs még mûsoron. Csütörtökön már november lesz. Akkor mûsoron lesz. Van még kérdés?
Szóval értelmes hsz, hogy miért nincs mûsoron a nov. 1-re a forgalmazó által kiírt film 2 nappal a premier elõtt?
Te meg ki vagy? Mr. Random Írogatok Bánatosan, Részegen, Hajnalban Másokat Megbántani Próbáló Dolgokat Mindenhova Uraság?
A szellemileg nulla nagyjából a te kommented színvonalát fedi. Az övét is, de a tiedet inkább. Még a mondataid sem túl értelmesek. Hogy a Bond miképpen került oda, még te sem tudod, szerintem. Az pedig, hogy miért nincs híre-hamva októberben egy novemberi premiernek, fejtsd meg te.
szellemileg nulla??? wtf? ez meg mit jelent? a bond intellektuális film v mi?
egyébként mi a tökért írja az imdb h nov 1 a magyar bemutatós és se híre se hamva sehol?
egyébként mi a tökért írja az imdb h nov 1 a magyar bemutatós és se híre se hamva sehol?
Köszönöm, megnyugodtam, hogy van még, aki tud szöveget értelmezni.
De nem ezt, hanem a Skyfall-t.
Ok, de még mindig nem értem, mi köze van ennek a hozzászólásomhoz... <#confused>#confused>
Nem értem, mire célzol a linkkel...
A második részrõl nyilván nem tudok nyilatkozni, de az elsõ rész nekem nagyon bejött. Ha a második rész is nyújtja ugyanazt az élményt, akkor nálam nyerõ. De egy ilyen horrorfilmnél mit rejt az, hogy szellemileg nulla?
Egyébként megnéznék egy Alan Wake filmet is. 😊 (ha lenne)
Egyébként megnéznék egy Alan Wake filmet is. 😊 (ha lenne)
Talán inkább mert szellemileg egy nulla a film. Azért az emberek valahol igényesek, ha annak árnyalatai is vannak.
USA-bevételekrõl van szó a hírben, márpedig ott csak nov 9-tõl vetítik az új Bond filmet, úgyhogy nem azzal lesz a gond...