Szekeres Viktor

Nem érdekli az embereket a Silent Hill 2

Míg az első Silent Hill-filmet meglepően sokan látták és viszonylag jó is volt a fogadtatása, addig a második epizód jóval kevesebb embert érdekel, és még a 3D sem sokat segített a bevételeken.

Nem kezdett túlságosan jól az amerikai mozikban a Silent Hill-sorozat második része, a Silent Hill: Kinyilatkoztatás (Silent Hill: Revelation). A nálunk november elsején bemutatásra kerülő, 3D-ben forgatott horrorfilm egy elég jól fogadott első részt követ, s ennek fényében meglepetésnek számít, hogy az amerikai premier napján mindössze 3,5 millió dollár bevételt hozott, ami azt jelenti, hogy nyitóhétvégéje csak 8-9 milliós lesz, ami csak a hétvégi toplista 5. helyére lesz elegendő.

Összehasonlításképp az első Silent Hill-mozifilm 20 millió dollárt termelt a bemutató hétvégéjén és Amerikában meg sem állt 47 millió dollárig, amely összeget nemzetközileg további 50 millió egészítette ki. (A nyitó napi teljesítménye 8,1 millió dollár volt.) Mindez tehát azt jelenti, hogy a Silent Hill: Kinyilatkoztatás a papírforma szerint Amerikában még a 30 milliós bevételt sem fogja elérni, ami azt jelenti, hogy kevés az esély arra, hogy moziban folytatódjon a sorozat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gabe paul logan #19
    sőt, rohadt jó, nem barátok köztös szinkront kapunk!
    és még a felirat is 3d volt ;) egyébként silent hill fanoknak kötelező darab, viszont azt nem értem h akinek fingja sincs az egészről h fogja érteni az apró "poénokat" benne....jó igazából les*arom :D, jó h ilyeneket bele tett az író és a rendező, nagy a hangulat és totál összef
    zik a játékot a filmmel, logikai buktató nélkül!
  • kirol #18
    Ez nem lesz szinkronosan a mozikban? Csak feliratosan?
    3D-ben feliratos film nem zavaró? Én úgy még nem láttam.
  • gabe paul logan #17
    Szoktál te moziba járni?
  • kalapos01 #16
    Ha részegen írogatsz, nem szóltam.

    De még mindig nem gondoltad át a kérdésedet. Most október van. A film novemberben jön. Ezért nincs még műsoron. Csütörtökön már november lesz. Akkor műsoron lesz. Van még kérdés?
  • gabe paul logan #15
    Szóval értelmes hsz, hogy miért nincs műsoron a nov. 1-re a forgalmazó által kiírt film 2 nappal a premier előtt?
  • gabe paul logan #14
    Te meg ki vagy? Mr. Random Írogatok Bánatosan, Részegen, Hajnalban Másokat Megbántani Próbáló Dolgokat Mindenhova Uraság?
  • kalapos01 #13
    A szellemileg nulla nagyjából a te kommented színvonalát fedi. Az övét is, de a tiedet inkább. Még a mondataid sem túl értelmesek. Hogy a Bond miképpen került oda, még te sem tudod, szerintem. Az pedig, hogy miért nincs híre-hamva októberben egy novemberi premiernek, fejtsd meg te.
  • gabe paul logan #12
    szellemileg nulla??? wtf? ez meg mit jelent? a bond intellektuális film v mi?

    egyébként mi a tökért írja az imdb h nov 1 a magyar bemutatós és se híre se hamva sehol?
  • anubys1984 #11
    Köszönöm, megnyugodtam, hogy van még, aki tud szöveget értelmezni.
  • WoodrowWilson #10
    De nem ezt, hanem a Skyfall-t.