66
Az Őslények kalandorai újraéled
-
#26 Jah igen, a földön a rovarok mérete eléggé korlátozot, mert a trachearendszeres légzésük miatt nem tudnának elég oxigént felvenni egy bizonyos méret felett.
Itt egy jó cikk:
http://tudomany.ma.hu/tart/cikk/h/0/51289/1/tudomany/Miert_haltak_ki_az_oriasrovarok -
Oddball29 #25 Ha van valahol eddig gyengéje a sorozatnak, azok a fantáziátlan lények. Pteranodon/Raptor lerágott csont, Titanoboa hideg tengervízben hülyeség, húsz méter után húzna már úszna is vissza a 30-40 fokos saját közegébe. Értem én, hogy új meg divatos, de pl. a Monster Snake doku változata sokkal ijesztőbb lett. Ekkora méretű ízeltlábú pedig egyszerűen felfordulna ilyen kevés oxigénnel. Elég jellegtelenek lettek ezek a bogarak, már nem is emlékszem, hogy néznek ki. -
#24 Mé? -
Oddball29 #23 Hát nekem ilyan B-filmes érzésem volt most. -
#22 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az eleje tetszett, lehetne gyakrabban ilyen rész benne...már nem a repülő, hanem utána a csaj :P
-
#21 Ez durva egy rész volt, csak azt nem értem, hogy miért nem segít nekik a brit srác? -
#20 Szódával elmegy rész volt. -
Oddball29 #19 Khmmm, valami nagyon piszkálja a csőrömet második epizóddal kapcsolatban. Miért is érezné jól magát egy alapvetően trópusi állat a hideg északi vizekben?
Viszont végre valahára elhangzott a kriptid kifejezés a Primeverse-ben, Igen, az az aranybánya. -
#18 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy n+1 random ARC katona, eredeti sorozatban azért azok is elég nagy számban előfordultak Becker ugrómókusaiként.
Quinn btw legutóbb még tesóját(?) kergette emlékeim szerint
Andrew Lee Potts meg kurvajó, Alice-ben is az volt, bár ott még viccesebb volt látni "kemény" karakter szerepében
eddig bejött pilot alapján, pörgött rendesen (gondolkoztam h mindjárt vége, aztán 22 percnél tartott ), de még tuti kell pár rész, amíg rendesen kibontakoznak dolgok. -
#17 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem Connor még tartozik egy beszámolóval a múltját illetően mert eléggé félbemaradt a Primeval, kicsit belefáradtnak tűnt... -
#16 egész jó lett, bár nekem két dolog nem tetszett...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Connor jól tudja, mennyire veszélyesek a dínók, ha meg a jövőből jött volna át egy lény, az meg pláne..
szerintem elvárható lett volna tőle, hogy segít elkapni a lény(eke)t , nem csak rábízni a "tudatlanokra", hogy "kapdeldenenyírdkihanemküddhazaéskussoljamédiának"
2. Jobb lett volna, ha az egyik dinó hazamegy vagy külön-külön kapják el őket.. mert így, hogy "pontjönaraptoréspontkinyírjákegymástapteranodonnalkölcsönössen" jelenet eléggé erőltetettnek tűnt
amúgy jó volt újra látni Connort (bár őrült kalaposként láthattuk egy pilot erejéig)
remélem Abby is feltűnik majd, szemrevaló teremtés :)
btw szerintetek ki volt a végén lefagyasztva? (hibernálva?)
Lehet Becker vagy Quinn?
-
#15 Durván jó volt a pilot, kellett már ennek a sorozatnak a folytatása mint egy falat kenyér. Jó lesz ez. -
#14 kijött. -
#13 Ja, arra várok én is. Kalózöbölben ezt írták egy 720p-s érdeklődésre a sima riphez:
"2HD will probably do one - this episode airs again on Thursday and Saturday." -
#12 még nincs 720p :C -
Oddball29 #11 Na, megnéztem a pilotot. Sokat is vártam, nem is csalódtam. A szereplők szimpatikusak, a zene meglepően jó időnként,a dínók jól néznek ki, a történet is kellően csavart. Viszont tényleg annyira jó arcok a filmben a csapat, hogy már kényelmetlen belegondolni, ki is viseli a "vörös trikót".
Jó lesz ez. -
Oddball29 #10 Márpedig ez új marad. -
#9 Szerintem fölösleges volt nyitnod ennek egy külön témát, mivel van már Primevalos topic... -
#8 tbh én is hasonlóan gondolkodtam, de eredeti Primeval kurvára kibaszottul elképesztően odabaszósan jó. mármint tényleg. ebben nagy szerepet játszik, h nagyon nem amerikai, a főszereplők legkevésbé sem ejjdehatalmas hősök, és hú de kurvára nem halhatatlanok. (konkrétabban: hullanak a karakterek, mint a legyek) -
#7 Na, szerintem meg épp elég ilyen dínós szar van. Népszerűek voltak egy időben, mint most a zombik, vagy a vámpírok... -
#6 De miért? A dínók az egyik legritkábban feldolgozott téma a film/sorozatgyártásban. Te mitől teltél be akkor? :D
Szerintem nagyon hiánycikk, így jó, hogy jön ez :) -
#5 Há én sf kedvelő emberke volnék, de a dínókat nem vagyok képes már elviselni. Meglátom és sugárban hányok, sry. Mér nem lehet normális sf sztorit összehozni, DÍNÓK nélkül (avagy bármilyen ősi állat nélkül, nekem aztán 8, hogy dínó-e, vagy sem)?! -
#4 Jól látom, hogy az Eurékás Zane is benne van? Lassan sok lesz a sorozat amit nézzek -
#3 Durván várós sori. -
#2 Mehetett volna a kibeszélés a Primeval topikban erről a spin-offról. :)
Mindenesetre várós nagyon. -
Oddball29 #1 Nyitó hozzászólás.
Idehaza tán nem túl ismert, de nekem az egyik kedvenc sorozatom az eredeti Primeval, különösen az első három évad az ötből. Október 29-én a franchise új sorozattal bővül, új helyszínnel és szereplőkkel.
A trailer
És egy klasszikus csata a múlt és a jövő között az eredeti Primeval első évadzárójában.