Primeval: New World

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
egész jó lett, bár nekem két dolog nem tetszett...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. Connor jól tudja, mennyire veszélyesek a dínók, ha meg a jövõbõl jött volna át egy lény, az meg pláne..
szerintem elvárható lett volna tõle, hogy segít elkapni a lény(eke)t , nem csak rábízni a "tudatlanokra", hogy "kapdeldenenyírdkihanemküddhazaéskussoljamédiának"

2. Jobb lett volna, ha az egyik dinó hazamegy vagy külön-külön kapják el õket.. mert így, hogy "pontjönaraptoréspontkinyírjákegymástapteranodonnalkölcsönössen" jelenet eléggé erõltetettnek tûnt

amúgy jó volt újra látni Connort (bár õrült kalaposként láthattuk egy pilot erejéig)
remélem Abby is feltûnik majd, szemrevaló teremtés 😊

btw szerintetek ki volt a végén lefagyasztva? (hibernálva?)
Lehet Becker vagy Quinn?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Durván jó volt a pilot, kellett már ennek a sorozatnak a folytatása mint egy falat kenyér. Jó lesz ez.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Calver
kijött.

"The trees move. Do you not see it?"

stargatelost
Ja, arra várok én is. Kalózöbölben ezt írták egy 720p-s érdeklõdésre a sima riphez:
"2HD will probably do one - this episode airs again on Thursday and Saturday."

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Calver
még nincs 720p :C

Na, megnéztem a pilotot. Sokat is vártam, nem is csalódtam. A szereplõk szimpatikusak, a zene meglepõen jó idõnként,a dínók jól néznek ki, a történet is kellõen csavart. Viszont tényleg annyira jó arcok a filmben a csapat, hogy már kényelmetlen belegondolni, ki is viseli a "vörös trikót".

Jó lesz ez.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Márpedig ez új marad.

Jrex
Szerintem fölösleges volt nyitnod ennek egy külön témát, mivel van már Primevalos topic...

Calver
tbh én is hasonlóan gondolkodtam, de eredeti Primeval kurvára kibaszottul elképesztõen odabaszósan jó. mármint tényleg. ebben nagy szerepet játszik, h nagyon nem amerikai, a fõszereplõk legkevésbé sem ejjdehatalmas hõsök, és hú de kurvára nem halhatatlanok. (konkrétabban: hullanak a karakterek, mint a legyek)

Sir Quno Jedi
Na, szerintem meg épp elég ilyen dínós szar van. Népszerûek voltak egy idõben, mint most a zombik, vagy a vámpírok...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

stargatelost
<#fejvakaras>De miért? A dínók az egyik legritkábban feldolgozott téma a film/sorozatgyártásban. Te mitõl teltél be akkor? 😄
Szerintem nagyon hiánycikk, így jó, hogy jön ez 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sir Quno Jedi
Há én sf kedvelõ emberke volnék, de a dínókat nem vagyok képes már elviselni. Meglátom és sugárban hányok, sry. Mér nem lehet normális sf sztorit összehozni, DÍNÓK nélkül (avagy bármilyen õsi állat nélkül, nekem aztán 8, hogy dínó-e, vagy sem)?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Panzeradler
Jól látom, hogy az Eurékás Zane is benne van? Lassan sok lesz a sorozat amit nézzek <#idiota>
Narxis
Durván várós sori.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost
Mehetett volna a kibeszélés a Primeval topikban errõl a spin-offról. 😊
Mindenesetre várós nagyon.

Nyitó hozzászólás.

Idehaza tán nem túl ismert, de nekem az egyik kedvenc sorozatom az eredeti Primeval, különösen az elsõ három évad az ötbõl. Október 29-én a franchise új sorozattal bõvül, új helyszínnel és szereplõkkel.

A trailer

És egy klasszikus csata a múlt és a jövõ között az eredeti Primeval elsõ évadzárójában.

← ElőzőOldal 2 / 2