Primeval: New World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Connor jól tudja, mennyire veszélyesek a dínók, ha meg a jövõbõl jött volna át egy lény, az meg pláne..
szerintem elvárható lett volna tõle, hogy segít elkapni a lény(eke)t , nem csak rábízni a "tudatlanokra", hogy "kapdeldenenyírdkihanemküddhazaéskussoljamédiának"
2. Jobb lett volna, ha az egyik dinó hazamegy vagy külön-külön kapják el õket.. mert így, hogy "pontjönaraptoréspontkinyírjákegymástapteranodonnalkölcsönössen" jelenet eléggé erõltetettnek tûnt
amúgy jó volt újra látni Connort (bár õrült kalaposként láthattuk egy pilot erejéig)
remélem Abby is feltûnik majd, szemrevaló teremtés 😊
btw szerintetek ki volt a végén lefagyasztva? (hibernálva?)
Lehet Becker vagy Quinn?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"2HD will probably do one - this episode airs again on Thursday and Saturday."
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Jó lesz ez.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem nagyon hiánycikk, így jó, hogy jön ez 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindenesetre várós nagyon.
Idehaza tán nem túl ismert, de nekem az egyik kedvenc sorozatom az eredeti Primeval, különösen az elsõ három évad az ötbõl. Október 29-én a franchise új sorozattal bõvül, új helyszínnel és szereplõkkel.
A trailer
És egy klasszikus csata a múlt és a jövõ között az eredeti Primeval elsõ évadzárójában.