66
Az Őslények kalandorai újraéled
-
Oddball29 #66 Ja, és eredeti lényeket se sikerült összeválogatni. Gyakran volt olyan érzésem, hogy csak ismétlik a régieket. Pedig ez a kriptid dolog egy aranybánya lehetne. -
Oddball29 #65 Tartottam tőle. Nem volt rossz, csak hiányzott azért belőle az eredeti sorozat egyénisége. Ott minden epizód, különösen az első évadban emlékezetes volt valamiért. Ez meg nekem vhogy össszefolyt. -
#64 winnie írta a junkie twitterén/FB-ján. -
#63 honnan az info?
mert ha igaz akkor kurvanagy kár, kifejezetten gyengén kezdett, de az nagyon-nagyon szépen magához tért, évadzáró és azt megelőző részek határozottan odabaszósra sikeredtek, még ha fejlett suspension of disbelief-em ellenére kivételesen sikerült is összerakni előre fejben a zárójelenetet -
#62 NAA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#61 A büdös rohadt kurva kanadaiak, elkaszálták -
#60 Igen. -
Oddball29 #59 Nézd csak, ki jött vissza.
Ez egyébként évadzáró volt? -
#58 Csesszétek meg ez mekkora rész volt már! -
#57 aha. nem pörgettem le eléggé imdb-n, meg azért nem értettem, mert "Nem öregedett semmit" alapján 40+ szereplőt kerestem -
#56 A toxikológus. Lexa Doig a polgári neve. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ő kezelte Abby-t.
-
#55 szerintem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy reset button, vagy jön Connor Temple és kihúz mindenkit a szarból.
mindenesetre engem is érdekel, kellett nekik kis idő mire magukra találtak, de mostanra veszettül felpörgött ez a sorozat is
doki csaj akit emlegetsz kicsoda? -
#54 Aztakurva! Gyerekek itt egyre komolyabb részek vannak csak azt nem értem, hogy merre akarják vinni az egészet. Mondjuk Evan-t se értem. Lehet ezután megjön az esze és együttműködőbb lesz.
Louis Ferreira de durva a bajusszal ráadásul itt is Colonel-t játszik... xD De ahogy nézem van még 1 StarGate szereplő aki ugyanazt a szerepet kapta, az eredeti sorozat utolsó évadaiból a doki csaj. Nem öregedett semmit, még mindig szexi. -
#53 Na ez drámai rész volt, szegény Leeds. :( -
Oddball29 #52 Kezdem azt gondolni, hogy a sorozat igazi főszereplője a geek katona. Karizmatikusabb a maga módján, mint Evan. -
#51 az erre egy link akar lenni (és tvtropes-ra, szóval óvatosan!), csak spoiler tag elnyeli a színeket -
#50 tényleg kezdenek magukhoz térni, és végre *történik is valami*.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én már azt hittem (mivel rész elején végig arról dumáltak), hogy a négerből csapattag lesz miután lemészárolódik az egysége, erre... -
#49 Én úgy emlékszem, hogy az AXN leadta. -
Oddball29 #48 Kétlem, hogy lesz. Az eredetiből is csak egy évad ment le az ötből. -
#47 Üdv ez a sorozat mikor lesz magyarul tudja vki? -
#46 Fúúú gyerekek, ez brutál volt, drámai véggel. -
Oddball29 #45 Ja, aranyos volt a triki. De most már felpöröghetne már a sorozat egy kissé. -
#44 Ez de komoly rész volt, omg!!! -
#43 Az szétkapná ezeket az amatőröket pillanatok alatt. :D -
Oddball29 #42 Ötletesebbet. Mint pl. a future predator volt s1-ben. -
#41 Eredeti lényt? Mert eddig mik voltak? :D Vagy kinézetre élethűbb? -
Oddball29 #40 Még mindig várok egy eredeti lényt. Régi primevalban kreatívabbak voltak a bestiáriummal. -
#39 Ez de durva rész volt, ütött rendesen. -
#38 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!háh, talált, bár nem pont úgy, ahogy képzeltem -
#37 má' megin' hol a 720p :C
viszont ez az utóbbi kettő (6-7) jópofa rész volt, végre kezd magára találni a sorozat. az ötödik rész habosra vert drámázása nagyon nem jött be, de ez a kettő odabaszcsizott. -
#36 Ez durva rész volt. A parancsnok nagyon hajt a cégvezető bulára. :D -
#35 Kanada? :O Oh, akkor már értem. :D -
novvan #34 Azért ne felejtsük el, hogy Kanada kormánya az érintett.
Egyébként végre megleptek egy kicsit a sztorival! -
Oddball29 #33 Ok...Ez meglepett. Nem kedveltem nagyon a karaktert, de azt el kell ismerni, hogy bátran halt meg. -
#32 Igen. -
Oddball29 #31 Kinn van már az e05? -
#30 Fúúú ez drámai rész volt, mondjuk kurva amatőr módon tolják ezt az egészet. Egyáltalán nincsenek felkészítve itt a dolgokra csodálom, hogy az USA kormánya csak így rájuk hagyja még akkor is ha ott van az a kormánytag csávó. -
#29 Na ez tényleg jó rész volt, már kezdtem megkedvelni a parancsnokot aztán jött a végén az a jelenet... :/ -
Oddball29 #28 Na, ez egy fasza rész volt, megvolt a régi Primeval feeling is.
Már csak legyenek kicsit kreatívabbak a lényekkel. -
#27 Bár ugye eszerint az őskorban voltak 70centis szitakötők és méteres ezerlábúak. Na ugye az 250millió év és akkoriban sokkal magasabb volt az oxigénszint.