4
  • sola
    #4
    @kvp
    Az LG tagja az Open Handset Alliance-nak ezért jó eséllyel nem akar szembemenni (egy inkompatibilis Android/TV megoldással) a Google-el, aki egyértelműen a GoogleTV-t nyomatja. Ilyesmi problémája nemrég támadt az Acer-nek is.

    Ezzel a megoldással politikailag tisztább a dolog. Egy teljesen független Linux-os fejlesztés a TV-re, amilyen más Android partnereknek is van.
  • fergusonpapa
    #3
    Nem akarnak mástól függni ,ahogy senkisem ugy gondolják hogy egyedül is képesek rá, vagy ha társulnak a legkevesebb kozkázat legyen.A vásárloknak meg nem hiányzik az amiről nem tudnak, majd ha valaki beválalja az androidos tvt( nagyobb cég hogy legyen hangja a dolognak) akkor majd a többi kapkod a feje után.

    Ugyanez történt a telefonok terén is nem olyan rég.
  • kvp
    #2
    Arra senki nem gondolt, hogy siman rakhatnak ra android-ot is? Bar lehet a nyilt kornyezet es a szabad alkalmazastelepites volt a gond a google tv eseten is. Egyebkent szerintem tv-re pont az android lenne a jo, olcso, elterjedt es mukodik. Jopar kinai gyarto kezdte mar el hasznalni, ebben a tobbiek le vannak maradva. (a sony is meg mindig a sajat linux-at erolteti a bravia-kra, ugyanazt ami a ps3-asokban is van)
  • Laza
    #1
    Háát, ugyan hang nélkül néztem, de ez egy 'asztali' gépen is ilyen akadozóan mozog? Nem túl biztató.