4
  • mad mind
    #4
    Miért te arra vágynál? Gondolom sosem ültél kétgyerekes anya mellett 10+ órán keresztül.
  • Cat #3
    szerintem itt meg kéne fordítani a dolgot, nem arra kéne felhívni a figyelmet, hogy "kivel nem", hanem hogy "kivel igen", legyen az azonos hobbi, vagy éppen segítséget tudjunk kérni tőle az idegen helyen való eligazodásban. Mindemellett ez egy lehetőség, és sztm pl. fontosabb hogy az ablak mellett kapjon helyet az ember, minthogy milyen idegen mellett ül.
  • DontKillMe
    #2
    "Eran Savir úgy érvel, hogy egy fáradt üzletember nem éppen arra vágyik, hogy egy kétgyermekes édesanya mellett töltsön el több órát"
    -Szegény fáradt üzletember. Javaslom, hogy dobjunk ki minden kétgyermekes anyát a gyerekekkel együtt a picsába, mert láthatóan mindenki rühelli őket a repülőn.
    Remélem, majd én is választhatok, hogy melyik szegény, fáradt buzi mellé ne üljek.

    @kvp: +1 Like..:))
  • kvp
    #1
    Errol egy vicc jut eszembe:
    "Suliban kirándulást szerveznek, de már az elején összetűzésbe kerülnek az egyes nemzetiségek hogy ki szálljon fel előbb a buszra.
    A tanárnéni felszólal: - Gyerekek, gyerekek, legyen elég a rasszizmusból, a faji megkülönböztetésből, ne színek alapján ítéljétek meg egymást.
    Van egy ötletem, képzeljük azt inkább hogy mindenki kék!
    Erre megkezdődnek a nagy haverkodások barátságok kovácsolódnak.
    Majd akkor a tanárnő újra felszólal: - Ha már ilyen szépen összejöttünk, kezdjük meg a felszállást, előbb a világoskékek, aztán a sötétkékek."