288
Game of the Year 2012
  • Tatyla
    az mi?
  • f2d
    ETS 2
    Csak kipróbáltam és nem tudok tőle szabadulni.
  • cataflam02
    Az év legjobb játékai:

Mass Effect 3
    XCOM Enemy Unknown
    Borderlands 2
    Dishonored
    Sleeping Dogs
    Torchlight 2

Év csalódása:

Diablo 3
    Legends of Pegasus
  • Sir Quno Jedi
    én csak iddqd-vel tolnám max.
  • Tinman #84
    - 500+ óra egyetlen játékkal.
    - 5. végigjátszásnál tartok.
    - 1. végigjátszás 110-120 óra között volt.
    - 1000/1000, összes achievment unlockolva a PC-s verzióba.
    - ~40 órás alapos végigjátszás, kommentárral rögzítve, youtube-ra folyamatosan töltve.
    - XBOX360, PS3 és PC-s gyűjtői kiadások előrendelve megvásárolva + Stratey Guide-ok is utólag.
    - Egyszerűen nincs kedvem semmi mással játszani... Rocksmith is megjött, a játékot el se indítottam még ^^

Az év játéka számomra (Az évtizedé is!):

Dark Souls - Prepare to Die Editon (PC)
  • Sir Quno Jedi
    Nekem annyi lazán lecsorog legálba is bármikor. Várom is, hogy mikor kezdenek baszgatni a telkomosok.
  • bakkerman
    én is sokat szedtem eddig a héten,78 GB-nál járok :)
    csak én az utorrentben :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Muttley
    ilyenek
  • Sir Quno Jedi
    Én a héten is rengeteg játékot töltöttem le... steam-en. :D
  • Maxtreme
    ez nem a melyik játékot töltöttem le legutoljára c topik!
  • soo277
    Meg a Black Ops 2
  • Béka Benő
    Assassin's Creed III, mi más ! ?
  • szabii98
    FM13, ETS2, F1 2012(nem rossz kat.)
    Az AC3 és az FC3 jó lesz, előbbi év játéka szerintem.
  • MerlinW
    Nincsenek nagy igényeid. Irigyellek:)
  • datango
    battlefield 3
  • badoer
    Medal_of_Honor_Warfighter:D
  • Calver
  • WinStar
    Euró Truck Sim. 2 :))
  • Pares
    Én idén csak a Mass Effect 3-al, FIFA 13-al, Borderlands 2-vel meg most a Deadlightal játszottam és azt kell hogy mondjam, a Deadlight iszonyat jóra sikerült, legalábbis nekem irtóra bejön a hangulat, a látványvilág és ez a 2D/2,5D nézet is érdekes. Próbáljátok ki, mert szerintem marha jó játék.
  • bakkerman
    milyen modok?
  • Muttley
    online multira server már a TDU1-hez tudtommal nincs
    viszont az OFFline game, a számodra fontos MOD-okkal
    olyan élményt ad
    amilyet 1etlen más autós játék sem tud
  • ozimak
    Ami idén le tudott ültetni a gép elé addig amíg végig nem vittem(nálam ilyen a mérce). Az egyedül a Dishonored volt... számomra az összes többi csalódás(eddig). Tegyük hozzá a TPS-eket rühellem,M-el kezdődőt szintén nem játszok :) Amiket még várok: NFSMW,Far Cry,BO2
  • Maxtreme
    platform/indie címez mehet (pc) nyugodtan a deadlight is, akár az első top3-ba simán:D
    Hihetetlenül hangulatos és jó :)
  • Molnibalage
    Minde hibája ellenére esélyes rá, csak valahol szomorú, hogy egy 19 éves játék remakja lesz az. Ennyi ma a krativitás a játékiparban...
  • Molnibalage
    Az NWN2 két kiegjét 2009-ben vettem meg. Azóta sem volt időm játszani velük... A BG2 4 in 1 boxset kb. két éve van meg. Erre sem volt időm. Vicces, hogy előbb jön ki a BG Enhanced Edition, minthogy erre lett volna időm. A Risen 2-őt április végén vettem meg, azzal sem játszottam még érdemben.

A XCOM-ot most toltam végig, ez 1 db. Megvetttem a Civ V kieget, ezzel lenne kettő, bár egy kieg max. fél játék szerintem...

Ezen felül tesztelem és fejlesztem az egyik Falcon 4.0 utódot a BMS4-et. A másik - már kihalt ágához az FreeFalconhoz - csináltam egy gigamega modot. 1 éve adatam ki, játszani azzal sem volt időm...

Ennyi. Pedig a listán fent van az NWN első része, mert döbbenet, de soha nem vittem végig az alapsztorit, mindig meghalt a vinyóm előtte... 3-4 MOD is rajta van a listán az NWN1-hez. Szóval...

A szabdaidőm nagy részét elviszi a valódi élet, munka, sport, csajok, stb. A HTKA.hu oldalra szoktam cikkeket írni. A mostani laza 250 oldalas és nincs vége. Ezek mellett mégis mikor és hol játszanék..?

20 évesen sem volt annyi szabadidőm, mert akkor suli mellett is voltak a fentiek egy része, meg persze dolgozni is kellett mellette, ha élni akartam valamiből...
  • jarlaxxe
    Szar lehet ilyen öregnek lenni...
    Én simán játszok még évi 20-25 játékkal.
  • Kandurex
    ja, ja...bár mondjuk lehet azért 17-20 évesként több idő volt játszani,

szóval Game Of The Year: XCOM: Enemy Unknown

lehet azért, mert ezen kívül össz. - vissz. 1 db, ejtsd: 1 darab játékkal játszottam :)
  • ratgab
    Azért fura, hogy mégis sok játék fórumába látlak írogatni az állítólagos évi 2 játékoddal (na ne vetíts már, hogy csak 2-t tolsz egy évben mert el is hisszük...XD)
  • Lord Mortanius
    Számomra várhatóan: Far Cry 3 és Hitman: Abolution.
    Bevallom nagyon sokat várok ezektől a címektől.

De addig is amig ezek nem jelennek meg, ezek voltak a legjobbak nálam:
    Dishonored, Max Payne 3, Silent Hill: Downpour

Legnagyobb csalódás: Resident Evil 6

Majd decemberben írok egy bővebb listát, akkor már úgyis megjelentek az igazán nagyágyúk.
  • Tomyh
    Guild Wars 2(MMO)
    Sleeping Dogs(SP)
  • ktomi22
    tdu 1 ..gondolkodtam pc re hogy megvasarolom..de multi resze nem jo azt hallottam mert rndom dobal tarsakat a gameba..nem lehet baratokat hivni meg szervereket keresni.. teszem hozza xboxon megvan .. nicns bajom a gameval.. de pc-s is ilyen szarul van megoldva multija?
  • Molnibalage
    Kinek van ennyi ideje játszani? Nekem évente kb. ~2 játékra van időm az egyéb hobbijaim és a régi játékok MOD-jai és fejlesztései mellett.

Számomra nagyon régen nincs év játéka, mert lassan játék sincs...
  • Muttley
    2. bekezd
    Forza 4 helyett Forza Horizon-ra gondoltam
  • Muttley
    3 órát láttam a Forza Horizon-ból a havernál,
    aki expresszvonat sebességgel halad előre a single karrier-ben
    nem rossz játék, de közelébe nem ér a TDU 1-nek összélményben
    MOD-okkal meg egyenesen ég és föld kateg.

a Forza 4 a grafikával és a roadshow hangulattal, zenékkel akar villantani
    aránylag sikerül is neki
    mindemellett egy elkapkodott, összedobált játék

a TDU 1 pláne MOD-okkal összélményben úgy megveri a Forza Horizont, mint annak idején Chacon Koko-t
  • Evoluti0N
    Emellett van még néhány olyan játék, amikkel idén játszottam először és nagyon bejöttek, de nem idén jelentek meg és emiatt nem illenek a listára.
  • Evoluti0N
    Nem fogom listázni stílusonként, mivel sok olyan stílus van, amivel nem játszom. Szal amik nagyon tetszettek:

Alan Wake + Alan Wake American Nightmare - jó kis túlélőhorror (sajnos nem sok ilyen van manapság)
    Binary Domain - nagyon bejött a sztori és a világ hangulata
    I Am Alive - nagyon hangulatos és taktikázós is és még túlélős is
    Rayman Origins - nagyon jó partyjáték, emellett fiatalabb öcsémmel is nagyon jót szórakoztunk a co-op módban
    The Walking Dead - imádom a zombis dolgokat, imádom a kalandjátékokat, imádom a jó sztorikat és szerethető karaktereket. Ebben a játékban ez mind megvan
    Sleeping Dogs - hatalmas meglepetés. A korábbi True Crime részekkel nem játszottam és féltem, h csak egy gyenge GTA koppintás lesz. Ha nem vesszük figyelembe az Episodes of Liberty City-t, akkor porig alázza a GTA 4-et
    Borderlands 2 - ha csak szingli lenne, akkor bottal se nyúlnék hozzá, annak ellenére, h tele van jópofa, vicces karakterekkel, történésekkel, de co-op módban nagyon jó.

Valszeg van olyan, amit kifelejtettem. Azt majd később hozzáírom.

Év játéka és év csalódása: Mass Effect 3. Mindkét kategóriában győztes nálam. A további egyszerűsítések és a befejezés fiaskó miatt csalódás lett. Azonban ezt leszámítva az év játéka nálam. Nem sorolnám fel a pozitívumait, mert sok lenne. Mondjuk úgy, h a fenti negatívumokat leszámítva a többi.

Amik még várnak arra, h játsszam őket és jónak tűnnek és még lehet, h helyet kapnak a listában az a: Testament of Sherlock Holmes, Dishonored, Mark of the Ninja, az új XCOM, Deadlight, Assassin's Creed 3, új Hitman, Farcry 3
  • Prince23
    FPS Dishonored

TPS Max Payne 3

RPG Mass Effect 3

hack and slash Torchlight 2

stratégia: XCOM

autós játék Forza Horizon

sandbox játék: Sleeping Dogs vagy ac3

indie: Mark of the Ninja vagy Dear Esther

multiplayer játék: War of The Roses

Legjobb Free to play AirMech

ÉV meglepetés játék Sleeping Dogs

Év csalódása Resident Evil: Operation Raccoon City

Az ÉV PC játéka:

Alan Wake
  • Stockbauer33 #51
    +1
  • gabo91
    borderlands 2 (hozta az elvár szintet 9.5/10)
    dishonored ( remek játék, rengeteg lehetőséggel 9.4/10)
    max payne 3 ( vártam, nem lett rossz, de lehetett volna jobb is 9/10)
    sleeping dogs ( bugos, de sok jó ötlet van benne 9/10)

Amik még nem jöttek ki, de nagyon várom:
    assassins creed 3
    far cry 3

• Ricsi234
    FarCry 3 az nállam:D