288
Game of the Year 2012
  • Yossarian
    Guild Wars 2
  • Evoluti0N
    Ne csináljátok már ezt! Mindenki írja, h Guild Wars 2, egy haverom is megvette és egyfolytában dicséri. Az lesz a vége, h kénytelen leszek megvenni.
  • Pilutika
    Guild Wars 2 !
  • Kata
    Guild Wars 2
    és ha belefér egy 2012-es listába, akkor még a Saints Row 3
  • Gubberx
    Guild Wars 2
  • MaRee
    RPG: The Elder Scrolls V: Skyrim
    FPS: Battlefield 3
    RTS: Total War: Shogun 2
    MMO: Guild Wars 2

Legnagyobb csalódás: Diablo 3
  • Although
    Nem emlékeztem rá hogy a Crusaders King II idei játék szóval XCOM és CK2 :)
  • Although
    Nem vettem meg semmi újat de valószínű a XCOM-ra szavaznék :)
  • Newfronter
    Az AC3, Far Cry 3 meg a hasonló single player játékok jók egy ideig, de utána már végük, és nincs mit in-game tenni, ezért lett a szememben az év játéka a Guild Wars 2.
  • zooleeh
    Far Cry 3
    Max Payne 3
    Battlefield 3
    AC3
    Dishonored
  • Evoluti0N
    A Deadlight végigjátszása után azt tudom mondani, h ez a játék is kiérdemelt helyet kap nálam az idei év legjobb játékai között.
  • Muttley
    lesz ám nov végén egy Far Cry 3 is
    és szűk 2 hét múlva a CoD Black Ops 2 is még bőven arcon köpheti még az AC3-at :)
  • Mozes
    Guild Wars 2
  • Fantasy18
    AC3 fog nyerni... ha megjelenne ez évben a Last of US akkor egyértelműen vinné mindenbe a prímet mint az uncharted 3 de nemfog megjelenni ezért lesz az AC3 az év játéka
  • Krisztiam #114
    AC3 ennyi :)
  • cataflam02
    Én special leszarom a grafikát, ha megjelent volna a 2014-s Project Eternity akkor nálam az nyert volna..pedig az aztán, nem egy grafika játék lesz.
  • zorrobomber
    Ha Skyrim az idei felhozatalba számít akkor az nyerne nálam.
  • zorrobomber
    BTW, érdekelne hogy szerintetek hogyan lehet összehasonlítani két játékot, ami kb hasonló stílusú, jelen esetben legyen ez a kettő mondjuk a Hotline Miami és a Max Payne 3, viszont:
    - az egyiket több száz ember sokmillió dolláros költségvetésból csinálja hossz időn keresztül (MP3)
    - a másikat pedig 1-2 ember otthon összebarkácsolja

Én az egyiket fintorogva tettem félre pár óra után(MP3), míg a másikat bármikor szívesen előveszem egy menetre(Hotline). Lehet év játékosa egy low budget cím, úgy hogy nincs benne 5 órányi minőségi átvezető amit csakis rengeteg befektetéssel lehet létrehozni(motion capture, stb)?

Valahol igazságtalanságnak érzem én is a Max Payne 3-al szemben, mivel abban összehasonlíthatatlanul több munka van, viszont alapvető dolgokat hibáztak el benne szerintem (pl. checkpoint rendszer), míg ugyanazokat a másikban tökéletesen eltalálták.

Persze a végén úgyis AAA cím nyer mindenhol év játéka díjat, mert sokakat elriaszt fos grafika, miközben mondjuk Mario-n és Wizard of Wor-on nőttek fel...
  • Sir Quno Jedi
    Én ebbe 104 órát toltam csak eddig és nyilván arra szavazok amelyik NEKEM tetszett. Én az SR3-ra szavaznék igazándiból, de az tavaly év végi.

A Skyrimbe toltam hasonló órákat, de az az igazság, hogy ezzel együtt sem szavaznék rá egyelőre.
  • zorrobomber
    Ja téged pedig a Border 2 fos zavart? Tény hogy nem fos, és az első részbe én is toltam vagy 40-50 órát, de év játéka díjat ne nyerjen már...
  • Shep
    Igen de szerintem a MP3 még azért jó helyen van a listában. Mondjuk nem értem ,hogy az NFS miért nincsen itt? :DDDDDDDD
  • zorrobomber
    Nem a megjegyzésed szúrta a szemem, hanem hogy ezekre szavaztak a népek :) Talán Dishonored és Mark of the Ninja jó innen úgy igazán.
  • Sir Quno Jedi
    Jah tényleg a Mass Effect 3 is ott van a szeren, meg az X-Com sem volt rossz. DE a Borderlands 2 mindent kaszált.
  • cataflam02
    Ja és még annyit, hogy ha te az említésre se méltót úgy értelmezted, hogy szar akkor az a te problémád.. Mass Effect 3-a is szavaztam.. most, még sem írtam ki ? logikus, hogy utána leszarozom.
    Na csá :>
  • cataflam02
    Elnézést, ha nem soroltam fel az összes játékot, amire eddig szavaztak..
    Ez pedig elvileg az SG szavazó topic nem pedig az Eurogameré én kérek elnézést, mert nem szavaztam a te játékodra!
  • Sir Quno Jedi
    Eszednél vagy???
  • zorrobomber
    Illene mondjuk egyet mondani. Ilyen erővel mondhatom azt is hogy húzzál az összesre egy strigulát kivéve a Borderlands 2-re csak hogy ne egy ilyen fos nyerjen már.

Az hogy a többi említésre se méltó meg szánalomhegy. Eurogamer tud 10/10-et adni Hotline Miami-re, meg az összes mérvadó oldal az egekbe dícséri, persze itt sg-n folyjon csak a szemét nyugodtan, nehogy véletlenül jó játékot promótáljunk.
  • Sir Quno Jedi
    Borderlands 2-re húzzál be még egy strigulát. Meg a Sleeping Dogs-ra is.
  • cataflam02
    Eddig az év játéka szavazás :>
    Sleeping Dogs 15 szavazat
    Dishonored 10 szavazat
    Borderlands 2 10 szavazat
    Max Payne 3 8 szavazat
    Torchlight 2 7 szavazat
    Még a Mark of the Ninjat említeném meg 5 szavazattal.. A többi említésre se méltó.

Citrom
    MOH Warfighter 3 szavazat
  • zorrobomber
    Hotline Miami, zárható a topik
  • AtiRadish
    Nemááár komolyan vannak emberek akik a warfightert mondják legjobbnak? Multijával nem játszottam, nem az eredeti van meg.. de nemhiszem h. tudna többet nyújtani mint az mw1 óta bevezetett fejlődési rendszer. Kb csak jobb Fps-ek készültek tőle az idén... mondom ezt úgy h. a 2 évvel ezelőtti moh sima top5 ös volt nálam... de ez 1 kacat fos.
  • Newfronter
    Az alsó kettő meg se jelent még! :D
  • gmadaras
    MOH War Warfighter
    COD Black Ops 2
    Far Cry 3

• IXEMGabeo
    Sleeping Dogs
    F1 2012
    FIFA 13
  • Dobronski
    Guild Wars 2
  • vk90
    Street Fighter X Tekken számomra :) Csak már jöhetne a patch pc-re is, na meg a dlc-k :/
  • ratgab
    Bocsánat IDKFA
  • ratgab
    IDQFA....XD
  • bakkerman
    a személyes listámon lazán ott van az ETS2,de azért világviszonylatban eléggé rétegjáték,nem érhetne a közelébe se egy GotY címnek
  • SzirmosSzisza
    Tippre Euro Truck Simulator