288
Game of the Year 2012
-
#128 Guild Wars 2 -
Evoluti0N #127 Ne csináljátok már ezt! Mindenki írja, h Guild Wars 2, egy haverom is megvette és egyfolytában dicséri. Az lesz a vége, h kénytelen leszek megvenni. -
Pilutika #126 Guild Wars 2 ! -
#125 Guild Wars 2
és ha belefér egy 2012-es listába, akkor még a Saints Row 3 -
#124 Guild Wars 2 -
MaRee #123 RPG: The Elder Scrolls V: Skyrim
FPS: Battlefield 3
RTS: Total War: Shogun 2
MMO: Guild Wars 2
Legnagyobb csalódás: Diablo 3 -
Although #122 Nem emlékeztem rá hogy a Crusaders King II idei játék szóval XCOM és CK2 :) -
Although #121 Nem vettem meg semmi újat de valószínű a XCOM-ra szavaznék :) -
Newfronter #120 Az AC3, Far Cry 3 meg a hasonló single player játékok jók egy ideig, de utána már végük, és nincs mit in-game tenni, ezért lett a szememben az év játéka a Guild Wars 2. -
#119 Far Cry 3
Max Payne 3
Battlefield 3
AC3
Dishonored
-
Evoluti0N #118 A Deadlight végigjátszása után azt tudom mondani, h ez a játék is kiérdemelt helyet kap nálam az idei év legjobb játékai között. -
#117 lesz ám nov végén egy Far Cry 3 is
és szűk 2 hét múlva a CoD Black Ops 2 is még bőven arcon köpheti még az AC3-at :) -
Mozes #116 Guild Wars 2 -
Fantasy18 #115 AC3 fog nyerni... ha megjelenne ez évben a Last of US akkor egyértelműen vinné mindenbe a prímet mint az uncharted 3 de nemfog megjelenni ezért lesz az AC3 az év játéka -
#114 AC3 ennyi :) -
#113 Én special leszarom a grafikát, ha megjelent volna a 2014-s Project Eternity akkor nálam az nyert volna..pedig az aztán, nem egy grafika játék lesz. -
#112 Ha Skyrim az idei felhozatalba számít akkor az nyerne nálam. -
#111 BTW, érdekelne hogy szerintetek hogyan lehet összehasonlítani két játékot, ami kb hasonló stílusú, jelen esetben legyen ez a kettő mondjuk a Hotline Miami és a Max Payne 3, viszont:
- az egyiket több száz ember sokmillió dolláros költségvetésból csinálja hossz időn keresztül (MP3)
- a másikat pedig 1-2 ember otthon összebarkácsolja
Én az egyiket fintorogva tettem félre pár óra után(MP3), míg a másikat bármikor szívesen előveszem egy menetre(Hotline). Lehet év játékosa egy low budget cím, úgy hogy nincs benne 5 órányi minőségi átvezető amit csakis rengeteg befektetéssel lehet létrehozni(motion capture, stb)?
Valahol igazságtalanságnak érzem én is a Max Payne 3-al szemben, mivel abban összehasonlíthatatlanul több munka van, viszont alapvető dolgokat hibáztak el benne szerintem (pl. checkpoint rendszer), míg ugyanazokat a másikban tökéletesen eltalálták.
Persze a végén úgyis AAA cím nyer mindenhol év játéka díjat, mert sokakat elriaszt fos grafika, miközben mondjuk Mario-n és Wizard of Wor-on nőttek fel... -
#110 Én ebbe 104 órát toltam csak eddig és nyilván arra szavazok amelyik NEKEM tetszett. Én az SR3-ra szavaznék igazándiból, de az tavaly év végi.
A Skyrimbe toltam hasonló órákat, de az az igazság, hogy ezzel együtt sem szavaznék rá egyelőre. -
#109 Ja téged pedig a Border 2 fos zavart? Tény hogy nem fos, és az első részbe én is toltam vagy 40-50 órát, de év játéka díjat ne nyerjen már... -
#108 Igen de szerintem a MP3 még azért jó helyen van a listában. Mondjuk nem értem ,hogy az NFS miért nincsen itt? :DDDDDDDD -
#107 Nem a megjegyzésed szúrta a szemem, hanem hogy ezekre szavaztak a népek :) Talán Dishonored és Mark of the Ninja jó innen úgy igazán. -
#106 Jah tényleg a Mass Effect 3 is ott van a szeren, meg az X-Com sem volt rossz. DE a Borderlands 2 mindent kaszált. -
#105 Ja és még annyit, hogy ha te az említésre se méltót úgy értelmezted, hogy szar akkor az a te problémád.. Mass Effect 3-a is szavaztam.. most, még sem írtam ki ? logikus, hogy utána leszarozom.
Na csá :> -
#104 Elnézést, ha nem soroltam fel az összes játékot, amire eddig szavaztak..
Ez pedig elvileg az SG szavazó topic nem pedig az Eurogameré én kérek elnézést, mert nem szavaztam a te játékodra! -
#103 Eszednél vagy??? -
#102 Illene mondjuk egyet mondani. Ilyen erővel mondhatom azt is hogy húzzál az összesre egy strigulát kivéve a Borderlands 2-re csak hogy ne egy ilyen fos nyerjen már.
Az hogy a többi említésre se méltó meg szánalomhegy. Eurogamer tud 10/10-et adni Hotline Miami-re, meg az összes mérvadó oldal az egekbe dícséri, persze itt sg-n folyjon csak a szemét nyugodtan, nehogy véletlenül jó játékot promótáljunk. -
#101 Borderlands 2-re húzzál be még egy strigulát. Meg a Sleeping Dogs-ra is. -
#100 Eddig az év játéka szavazás :>
Sleeping Dogs 15 szavazat
Dishonored 10 szavazat
Borderlands 2 10 szavazat
Max Payne 3 8 szavazat
Torchlight 2 7 szavazat
Még a Mark of the Ninjat említeném meg 5 szavazattal.. A többi említésre se méltó.
Citrom
MOH Warfighter 3 szavazat
-
#99 Hotline Miami, zárható a topik -
#98 Nemááár komolyan vannak emberek akik a warfightert mondják legjobbnak? Multijával nem játszottam, nem az eredeti van meg.. de nemhiszem h. tudna többet nyújtani mint az mw1 óta bevezetett fejlődési rendszer. Kb csak jobb Fps-ek készültek tőle az idén... mondom ezt úgy h. a 2 évvel ezelőtti moh sima top5 ös volt nálam... de ez 1 kacat fos. -
Newfronter #97 Az alsó kettő meg se jelent még! :D -
gmadaras #96 MOH War Warfighter
COD Black Ops 2
Far Cry 3
-
IXEMGabeo #95 Sleeping Dogs
F1 2012
FIFA 13 -
Dobronski #94 Guild Wars 2 -
#93 Street Fighter X Tekken számomra :) Csak már jöhetne a patch pc-re is, na meg a dlc-k :/ -
ratgab #92 Bocsánat IDKFA -
ratgab #91 IDQFA....XD -
#90 a személyes listámon lazán ott van az ETS2,de azért világviszonylatban eléggé rétegjáték,nem érhetne a közelébe se egy GotY címnek -
#89 Tippre Euro Truck Simulator