Év Játéka 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mass Effect 3
XCOM Enemy Unknown
Borderlands 2
Dishonored
Sleeping Dogs
Torchlight 2
Év csalódása:
Diablo 3
Legends of Pegasus
One more story
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- 5. végigjátszásnál tartok.
- 1. végigjátszás 110-120 óra között volt.
- 1000/1000, összes achievment unlockolva a PC-s verzióba.
- ~40 órás alapos végigjátszás, kommentárral rögzítve, youtube-ra folyamatosan töltve.
- XBOX360, PS3 és PC-s gyûjtõi kiadások elõrendelve megvásárolva + Stratey Guide-ok is utólag.
- Egyszerûen nincs kedvem semmi mással játszani... Rocksmith is megjött, a játékot el se indítottam még ^^
Az év játéka számomra (Az évtizedé is!):
Dark Souls - Prepare to Die Editon (PC)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
csak én az utorrentben 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Just do it :)
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Az AC3 és az FC3 jó lesz, elõbbi év játéka szerintem.
I met God. She's black
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
viszont az OFFline game, a számodra fontos MOD-okkal
olyan élményt ad
amilyet 1etlen más autós játék sem tud
Hihetetlenül hangulatos és jó 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A XCOM-ot most toltam végig, ez 1 db. Megvetttem a Civ V kieget, ezzel lenne kettõ, bár egy kieg max. fél játék szerintem...
Ezen felül tesztelem és fejlesztem az egyik Falcon 4.0 utódot a BMS4-et. A másik - már kihalt ágához az FreeFalconhoz - csináltam egy gigamega modot. 1 éve adatam ki, játszani azzal sem volt idõm...
Ennyi. Pedig a listán fent van az NWN elsõ része, mert döbbenet, de soha nem vittem végig az alapsztorit, mindig meghalt a vinyóm elõtte... 3-4 MOD is rajta van a listán az NWN1-hez. Szóval... <#zavart1>#zavart1>
A szabdaidõm nagy részét elviszi a valódi élet, munka, sport, csajok, stb. A HTKA.hu oldalra szoktam cikkeket írni. A mostani laza 250 oldalas és nincs vége. Ezek mellett mégis mikor és hol játszanék..? <#fejvakaras>#fejvakaras>
20 évesen sem volt annyi szabadidõm, mert akkor suli mellett is voltak a fentiek egy része, meg persze dolgozni is kellett mellette, ha élni akartam valamibõl...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
szóval Game Of The Year: XCOM: Enemy Unknown
lehet azért, mert ezen kívül össz. - vissz. 1 db, ejtsd: 1 darab játékkal játszottam 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bevallom nagyon sokat várok ezektõl a címektõl.
De addig is amig ezek nem jelennek meg, ezek voltak a legjobbak nálam:
Dishonored, Max Payne 3, Silent Hill: Downpour
Legnagyobb csalódás: Resident Evil 6
Majd decemberben írok egy bõvebb listát, akkor már úgyis megjelentek az igazán nagyágyúk.
Sleeping Dogs(SP)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Számomra nagyon régen nincs év játéka, mert lassan játék sincs...
aki expresszvonat sebességgel halad elõre a single karrier-ben
nem rossz játék, de közelébe nem ér a TDU 1-nek összélményben
MOD-okkal meg egyenesen ég és föld kateg.
a Forza 4 a grafikával és a roadshow hangulattal, zenékkel akar villantani
aránylag sikerül is neki
mindemellett egy elkapkodott, összedobált játék
a TDU 1 pláne MOD-okkal összélményben úgy megveri a Forza Horizont, mint annak idején Chacon Koko-t
Alan Wake + Alan Wake American Nightmare - jó kis túlélõhorror (sajnos nem sok ilyen van manapság)
Binary Domain - nagyon bejött a sztori és a világ hangulata
I Am Alive - nagyon hangulatos és taktikázós is és még túlélõs is <#eljen>#eljen>
Rayman Origins - nagyon jó partyjáték, emellett fiatalabb öcsémmel is nagyon jót szórakoztunk a co-op módban
The Walking Dead - imádom a zombis dolgokat, imádom a kalandjátékokat, imádom a jó sztorikat és szerethetõ karaktereket. Ebben a játékban ez mind megvan
Sleeping Dogs - hatalmas meglepetés. A korábbi True Crime részekkel nem játszottam és féltem, h csak egy gyenge GTA koppintás lesz. Ha nem vesszük figyelembe az Episodes of Liberty City-t, akkor porig alázza a GTA 4-et
Borderlands 2 - ha csak szingli lenne, akkor bottal se nyúlnék hozzá, annak ellenére, h tele van jópofa, vicces karakterekkel, történésekkel, de co-op módban nagyon jó.
Valszeg van olyan, amit kifelejtettem. Azt majd késõbb hozzáírom.
Év játéka és év csalódása: Mass Effect 3. Mindkét kategóriában gyõztes nálam. A további egyszerûsítések és a befejezés fiaskó miatt csalódás lett. Azonban ezt leszámítva az év játéka nálam. Nem sorolnám fel a pozitívumait, mert sok lenne. Mondjuk úgy, h a fenti negatívumokat leszámítva a többi.
Amik még várnak arra, h játsszam õket és jónak tûnnek és még lehet, h helyet kapnak a listában az a: Testament of Sherlock Holmes, Dishonored, Mark of the Ninja, az új XCOM, Deadlight, Assassin's Creed 3, új Hitman, Farcry 3
TPS Max Payne 3
RPG Mass Effect 3
hack and slash Torchlight 2
stratégia: XCOM
autós játék Forza Horizon
sandbox játék: Sleeping Dogs vagy ac3
indie: Mark of the Ninja vagy Dear Esther
multiplayer játék: War of The Roses
Legjobb Free to play AirMech
ÉV meglepetés játék Sleeping Dogs
Év csalódása Resident Evil: Operation Raccoon City
Az ÉV PC játéka:
Alan Wake
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
dishonored ( remek játék, rengeteg lehetõséggel 9.4/10)
max payne 3 ( vártam, nem lett rossz, de lehetett volna jobb is 9/10)
sleeping dogs ( bugos, de sok jó ötlet van benne 9/10)
Amik még nem jöttek ki, de nagyon várom:
assassins creed 3
far cry 3
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az idei év nem volt valami nagy eresztés, de a Diablo III még így is kiemelkedik (mondjuk 10-es skálán 8).
Citrom az XCom.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ettõl még nekem ugyanúgy lehet véleményem és mint pc only játékos én a WRC3-at mondom, mert pc-n nem nagyon volt idén nála jobb.
Mivel ebbõl csak vita lesz úgyis, ezért érdemes a különbözõ platform gyõzteseket kettéválasztani.
Mi lenne abból, ha pl. AC 3 nyerne összplatformban? Vita a Ps3-as és Xbox360-asok között, hogy az õ verziójuk a jobb. Totál értelmetlen lenne.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha mindkettõbe beletoltál legalább pár órát, elég sok hasonlóságot észre lehet venni. A tdu2 egy rakás szar, nem is ahhoz hasonlítottam.
A történet tényleg más, de ugyanúgy licenszelt autók, freeride kvázi "valós" terepen, fejlesztés, speedtrapek, stb, stb.
Nem rossz, de sztem még a forza 4 is jobb, a 3-ról nem is beszélve, pedig nem mai gyerek.
shit happens
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!