288
Game of the Year 2012
  • The Protector
    Ez esetben a Heavy Rain című gamma lenne.Nem azért mert ilyen olyan szupper benne minden,pedig az,hanem azért mert emocionálisan és minden téren ez hatott rám a legjobban.Ha visszamennénk az időben akkor meg a Fahrenheit lenne ez a game(a kiadás évében).Ezek után nagyon várom a beyond two souls-t.
  • Evoluti0N
    Nem hiszem, h hú de komoly szabályzat lenne erről. Szóval szerintem nyugodtan beírhatod :)
  • The Protector
    Olyan is számít ami nem ez évi de csak most játszottam vele?
  • Evoluti0N
    AC3. Ennyi.
  • Evoluti0N
    Megvettem.
  • Evoluti0N
    Jaj! Hát a Botaniculát hogy felejtettem ki? Egyszerűen zseniális. Egyedüli negatívuma, hogy sajnos elég rövid.
  • vrtg
    Az egyetlen említésre méltó single player FPS idén a Black Mesa Source, annak ellenére, hogy egy mod. A többi nem más, mint konzolbébiknek való lövölde regenerálódó élettel, retardált AI-val, egygombos interakciókkal meg a többi casual baromsággal.
  • AtiRadish
    Ja mert a kritikusok majd nem merik lehuzni mint a moh-t.. verlazito ha kapni fog goty titlet sztem.
  • mester1987
    Én a földre tettem, mert én tudtam xD
  • Muttley
    már pedig FPS-ek között jó esélye van
    a Far Cry 3 küldheti csak pihenőre :)
  • Evoluti0N
    Tegye fel a kezét az, aki ezen meglepődött.
  • AtiRadish
    Hát a black ops 2 nem lett az év játéka.
  • Skyrim
    A The Elder Scrolls világa hasonlít legjóbban a való élethez szerintem mert lehet hogy nincs története,de a szabadság hogy semmivel nem kell foglalkoznod semmi nem fontos,azt csinálsz amit akarsz.És szerethető meg utálando karakterek,csak küldetések között vannak de aztán lehet,hogy nem is találkozunk velük.El lehet dönteni hogy valakivel jóban leszünk,vagy haragban a döntéseink alapján.
  • Evoluti0N
    Én pont ellentétesen gondolom, de hát ugye kinek mi. Vagyis hát Witcher se rossz játék, sőt, de a Mass Effect (hadd idézzem magam ME3 fórumából):

"Nekem a Mass Effect trilógia a kedvenc játéksorozatom és nagyon úgy tűnik, h sokáig az is marad. Nem tökéletes, van bőven hibája, de annyira fantasztikus az egész sorozat mindenestől, h meg tudom bocsájtani neki. Még egész biztos, h nagyon-nagyon sokszor végig fogom játszani."

Persze mindenkinek más az ízlése és ez így szép és jó. Witcher-nek is meg vannak a maga szépségei, erősségei és megértem, h egyeseknek jobban bejön.
  • zorrobomber
    +1
  • Shep
    Witcherekhez képest a ME a fasorban sincsen szerintem, de hát ugye kinek mi.
  • Evoluti0N
    Le a kalappal az Elder Scrolls fejlesztői előtt. Fantasztikusan megalkotott, részletes világ, hatalmas játéktér, gyönyörű grafika és nagyszerű hangulat. Tényleg elképesztő dolgot alkottak a srácok. Azonban számomra a legfontosabb egy RPG-ben a jó sztori és az érdekes, szerethető, netán gyűlölhető karakterek és szerintem(!) ez a része gyenge az Elder Scrolls játékoknak. Emiatt sajnos nem tud a sorozat kedvencemmé válni, annak ellenére, h emelem kalapomat a fejlesztők előtt.
  • Tatyla
    elder scrolls simán sőt...
  • Skyrim
    A Witcher,vagy the elder scrolls sorozat szerintetek felér egy AC,vagy egy Mass Effect sorozat-hoz ?
  • Calver
    nem kötekedésből, de a stílus pontos neve: neo-noir.
    míg MP1-2 határozottan benne voltak, harmadik rész már kicsit felcserélt pár elemet, de szerintem így is bőven belefér. (persze erről lehet vitatkozni, főleg mert neo-noir sem éppen egy túl pontosan behatárolt stílus)
  • zorrobomber
    Nem csak a film noire-al vagy eltévedve :) Nem mondom hogy szar játékok, de azért nem is promotálnám őket mindenféle díjakkal.
  • mester1987
    Nem film-noire...te el vagy tévedve, modern film-noire-nak tökéletesen passzolt.
  • gseldon
    Amennyiben az egész trilógiát nézem, nem csak az év, vagy évtized játéka, hanem a valaha készített legjobb játék(sorozat) a Mass Effect. Második szorosan mögötte az AC sorozat. Persze csak a szerény véleményem szerint :)
    Nekem a Max Payne 3 is bejött, de nem mondanám év játékának, pedig a régiek abszolút azok voltak. Talán csak a dark-os hangulat hiányzott, mert hiába próbálkoztak, egy kopasz, kigyúrt, hawaii inges fazon nem éppen film-noir figura :)
    Szóval eddig Mass Effect 3, de még az AC3 beleszólhat.
  • mester1987
    Biztos, bár nem vagyok a stílus "rabja" egyáltalán.
  • grebber
    Van bizony!
  • Skyrim
    Az AC3-nak szerinted van esélye benne lenni az év játékai között ?
  • mester1987
    Annál van rosszabb hidd el. Persze nem az eladásokat kell nézni, mert jó marketinggel még sokmindenki megvehető ;)
  • Skyrim
    Mindegyik jó lesz :) De a medal of honor warfighter-nek esélye van az év csalodására.
  • grebber
    Black ops 2 az év FPS-e eddig szerintem. Medal of Nyomort kb 45ezerszer körbe hugyozza.
    Far Cry 3 ebbe beleszólhat simán az eddig látottak alapján.
  • Tatyla
    far cry 3 nagyon otthon vagy a játékpiacon...
  • Skyrim
    Mi eddig a Black Ops 2 ? És mi az a FC3 ? Az nem AC3 akar lenni véletlenül ?
  • grebber
    FPS-ben eddig a Black Ops 2.Ebbe már csak a FC3 szólhat bele!
  • zorrobomber
    Én itt senkit se láttam anyázni meg köpködni :)
  • Although
    Hagyjátok már békén leírja a véleményét ennyi miért kell ezért bántani? Nem anyáz meg köpköd...stb stb.
  • zorrobomber
    lásd Far Cry 2
  • Newfronter
    Attól hogy jól néz ki, attól még nem lesz az év játéka.
  • Skyrim
    Én a top 100-ban benne vagyok,és ott hagytam abba egyébként a harcrendszerére gondoltam nem a játékra magára.Egyébként eltérve a tárgytól szerintem a Far Cry 3 lesz az év játéka az olyan mértékben brutálisan néz ki,hogy beszarás ><
  • cataflam02
    Hát te kajak fogyatékos vagy... a METIN 2 a pc-s világ legnagyobb hulladéka
    Ember nem játszik azzal a szennyel.. még véletlen se hasonlítanám a wow-hoz ..
  • Calver
    tosiro a lelkem, bannolt trollreg/fogyatékos.
  • maniac001
    Hát nem csak a helyesírással nem vagy tisztában!
    Szerintem te sosem játszottál a wow-al, akkor nem beszélnél ekkora hülyeségeket.