9
 • Szefmester
  #9
  Gratulálok hogy te csak ott tudod elérni őket. Én pl Trilliant használok :) ott egyszerre elérem az msn, skype, g+ ismerőseimet is, ha meg lenne fosbúkom akkor azokat is. :D
  Különben is mit vártak ezek? A sokan a nevüket sem merik vállalni vagy legalább egy valós képet magukról, akkor majd pont videochatelni fognak? De ahogy írtátok is, a legtöbb ilyen beszélgetés az pár percenkénti odaböffentésből áll. Ha valaki komoly beszélgetést akarna az hacsak nincs nagy távolság, inkább személyesen vagy telefonon oldja meg. Ritka hogy a chatelés valóban gyors, és azonnali legyen. Az egyik fél mindig csinál valami mást is, és ha ezt látni lehet akkor a beszélgetőpartnerekben egyből felmerülhet tudat alatt az a gondolat/érzés, hogy nem vagyok fontos a másiknak.

  Mellesleg ha pukkanni fog a fészbúk lufi akkor az gyors lesz, sokkoló, és pár ember számára mosolyt fakasztó. Ez max egy leeresztődés lehetne.
 • ADAMEX9
  #8
  Egy egyszerű videóchat szolgáltatás 7 milliárdból?
 • Xerox10
  #7
  Érdekes, hogy én nem vagyok se tízen se húszon éves, se háziasszony mégis használom a Facebookot. Mivel ott van az összes ismerősöm akiket azonnal elérhetek. A sztereotípia baromságodat szerintem meg felesleges rávetítened egy közösségre, hiába vagy nagyon tanult ember.
 • zola2000
  #6
  Hidd el sok barom van, aki fizet azért csakhogy "jajj ezt mindenki észrevegye"
 • Blacktom
  #5
  Ha valaki nem akar személyesen találkozni, csak facebookon tartja a kapcsolatot másokkal, az nyilván nem fog kamerát se használni. Már az is nagy felháborodást váltott ki egyeseknél, hogy a fb kiírta a többieknek, mikor olvasta el az üzeneteket. Ugyanez van a telefonokkal az sms terjedésével. Semmi közvetlen, semmi személyes. Ez egyre jellemzőbb.
 • Itsuki
  #4
  Meg van-e rá igény...? Kosheennek van igaza,azért szerintem az emberek nem videochatelni járnak fb-re... meg szerintem sokan amúgy is megijednek hogy most mit akar ez letölteni... nem kellő feature ez csak..
 • Vorpal
  #3
  " újabb bizonyítéka is lehet annak, hogy valóban kezd kipukkadni a Facbeook-lufi."

  ez inkább azt jelenti, hogy nem megfelelő a marketing és a felhasználói élmény - gyúrni kell
 • JL666
  #2
  meg 1400 forintért egy szar hozzászólást kiemelünk. Normálisak ezek?! 1400 forintért egy hozzászólás?! Keretes hirdetést adok fel, amit lát 25000 ember, nem csak 500 barát ennyi pénzért, barmok!!!
 • kosheen
  #1
  Nem is lehetett sokat várni tőle. Fészbúkot akik tömegesen használnak azok a tizen-huszonéves hülyegyerekek (na jó, meg a nagyon ráérő háziasszonyok szoktak még hiperaktivok lenni). Na ők aztán egyszerre 70 emberrel beszélnek, kamerázni meg asszem csak 1 emberrel lehet. Meg ezek a beszélgetések se zajlanak folyamatosan, 1-1 LOL, meg xd 5 percenként és kész.
  Aki messze van és látni akarjuk egymást azzal skype (msn sok helyen már "lejárt lemez")
  Eddig 2 emberrel kamoztam összesen, abból az egyik a család volt, mert nem volt skype azon a gépen. De legalább része voltam egy nagyon szűk társaságnak :D