Nicolas Cage az Apokalipszissel nézhet szembe új filmjében

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adampierson
Én sem Cage-et hibáztatnám ezért a fos áradatért ami tõle jön, bár egy kifejezetten élvezhetõ volt köztük. (Mocskos zsaru - New Orleans utcáin. Tény, hogy az elsõhöz képest gyenge, de a többi Cage film közt erõsen vezet-nálam.) Ha kap egy normális költségvetésû rendezõt, akkor nincs vele baj. 😊

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

LOL, Tomboy013 elég nagy baromságot mondott. Talán ha nem csak Blikket olvasna, akkor nem mondana ilyesmit - legalább olvasd el egy nyilatkozatát. Ha mindent elvállalna, akkor idén nem csak egy filmje lenne.
Tomboy013 mondta el az igazat. Adótartozása van és nem akar Wesley Snipe (remélem jól írtam) sorsára jutni. Ezért minden szerepet elvállal valszeg ezt is el fogja vállalni.
Pedig jó színész õ. Nézd meg a Las Vegas, végállomást tõle.
Zombee
Ha tényleg ennyire népszerû a regény, nem értem, miért csak egy 15 millióból feltehetõen Romániában forgatott filmre telik belõle?

Nem bírt adót fizetni mikor volt pénze, most meg úgy eladósodott hogy minden szarban szerepet vállal. Az õ hibája hogy idáig jutott. Nem kell azért megsajnálni hogy szegényke csak ilyen filmekben kap szerepet. Amúgy szerintem nem valami jó színész. Volt 1-2 filmje ami tetszett, de az sem az õ színászi alakítása miatt.

Zomil
Ha szar az alap azzal ö sem tud mit csinálni :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fresh Duke
Nem Cage miatt voltak rosszak azok a filmet, ezért nem írnám le látatlanban...

A heavy cost. I pay it gladly.

Cage már tökmindegy kivel néz szembe az új filmjeiben, szinte biztos hogy egy gagyi fos lesz mint az összes többi filmje mostanság...