Az 5. rész után is folytatják az Alkonyatot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Méghogy a teste jó a csajnak?<#idiota> LOL Ha találomra beírnék bármelyik közösségi portál keresõjébe pár nõi nevet; az elsõ oldalon minimum találnék 3 csajt aki szebb nála. Én az elsõ Alkonyat filmben láttam elõször ezt a nõt; majd adtam nekim égegy esélyt a Hófehérke és a vadászban.... szerintem ennél nagyobb 0 még nem volt vörös szõnyegen.(És ez a színészi tehetségére vonatkozik) a 40 kilójával és a ló fejével meg csupán könnyen tudnak azonosulni vele a tizenéves, hasonlóan gyenge kiállású tinipicsák; mert ugye mindenkinek kell példakép.
Laza
Mindent elmond a mai fiatalokról, hogy ilyen trágya szomorú szamurájokért vannak oda ... akkora fos a film, hogy azt leírni nem lehet ....

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Na, mit mondtam! Basszus...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Viszont a csaj az új filmjében már meztelenkedik...legalább a teste jó, ha már az Alkonyat-filmjei szarok 😄
Zombee
4 éves az elsõ rész, mi értelme elölrõl kezdeni? Erre még a rajongók sem kíváncsiak szerintem. Ha már új filmet akarnak, értelmesebb folytatni, vagy mellékszálat csinálni. Ez minden új franchise-ra igaz. Más kérdés, hogy az a film trágya, érthetetlen számomra az elsõ rész sikere. A többirõl nem nyilatkozok, nem láttam.

Úgy tûnik nem akarják levágni az aranytojást tojó tyúkot.
kész...<#wilting><#idiota>