158
Túlélő horror az Assassin\\\'s Creed fejlesztőitől
  • Shep
    Csatornában mi a titka a félig leszakad lépcsőre való átugrásnak, mert már legalább 4x próbálkoztam de nem sikerül a dagadék meg persze elkap.
  • Maxtreme
    11:58 :)))

Itt amúgy én is ugrottam egyet. :)
  • Madi92
    :D Én nem merek játszani a játékkal, ezért inkább jútúbón követem!

Csak Commentaryval nézem, találtam egyet... ez a csávó...:D még 1 perce sem ment a játék, már megijedt, pedig csak a kamerát tesztelte..

Ha valaki hozzám hasonlóan fostos, de érdekli a játék, itt a videó! :)

link
  • grebber
    Azt sajnálom az egészben, hogy a kezdeti ijesztgetéses hangulat később gyakorlatilag eltünik és nem lesz több benne!Rögtön az első max percben elsűtnek mindent és onnan már csak a sötét van semmi több :(

De kezdetnek nem rossz, remélem lesz valami hasonló tőlük amibe végig ott lesz ez a ijesztgetés!
  • grebber
    Ez erről szól igen!
  • tutituti
    Ahogy olvasva mégis rápillantok.Azt olvastam,az első fél óra tény s való nyomasztó és spooky de szép lassan leül a dolog és rutinná válik a menekülés.tényleg?
  • grebber
    Nagyon jó volt! 3 óra 50 perces szösszenet(így éjjeles után alvás nélkül nem is rossz),és teszi a dolgát ahogy kell.Nem nagy volumenű a játékmenet (csak szaladgálni kell és keresgélni) de a hangulat atmoszféra mindenért kárpótol!

9/10 ,de csak mert lehetett volna szebb is
  • Dark Energy
    Nekem is nagyon tetszik. Szép is, hangulatos is, besza-behu is.
    35 percet játszottam tegnap, ma este folytatom. Sötétben, fejhallgatóval az igazi.
  • grebber
    Nagyon jó lett!Igaz elég rövidke,de hangulatos ,beteges.
  • Árnyvadász
    40 percet játszhattam vele tegnap este. Kétszer kaptam olyan frászt, hogy után fél percig hatása alatt voltam. Részemről ez már elismerés. Olyat is ritkán éreztem eddig számítógépes programban, hogy émelyegni kezdek a látványtól és ez itt megvan.

Az elmegyógyintézet a szemcsés effekttel (film grain) és az Unreal motorral eszement jól néz ki. A kamera jó ötlet és információgyűjtésre is alkalmas. Éjszakai módban pedig a koromsötét helyeken hasznos. Még félelmetesebbé téve az amúgy is elég erős atmoszférával bíró helyszínt és magát a játékot.

Hangokat is profin implementálták. Az újságíró karakter félelme szerintem eddig példátlan módon lett megvalósítva. Erre szokott még egy kis zenei aláfestés jönni és komolyan a beszarás határán leszel.

A játékmenet egyszerű. Felfedezősnek mondanám. Viszonylag lineáris útvonalakon haladva kell a feladatokat megoldani. Eközben időnként elemeket lehet felszedni a lemerülő kamerához és dokumentumokat gyűjteni a történet teljesebb megértése végett.

Meg persze elbújni, ha éppen úgy adódik. A megítélésem kifejezetten pozitív 40 perc játék után.

Úgy gondolom, ami ebből kimarad, az benne lesz a jövőhéten megjelenő Amnesia folytatásban, így nincs is komoly hiányérzetem.

Végszóként: Várom, hogy este folytathassam.

• kirpill75
    AZ első 10 perc a játékból:
  • mester1987
    Az is lehet, hogy többféleképpen lehet megcsinálni, de lehet keverem a közeljövőben megjelenő Daylight-tal.
  • Shep
    Egy ilyen játékban az szerintem bőven elég, felesleges elnyújtani, hogy unalmassá váljon.
  • zzeN
    4-5 órát írt az edge.
  • mester1987
    Passz, de kiváncsi vagyok 3 GB, hogy fog kinézni. Nem lehet valami hosszú biztos.
  • Shep
    Remélem a kamera hudot tényleg kivették a véglegesből!
  • mester1987
    3 GB, akit érdekel. Viszont a látvány egész jó. Szerintem képek is jönnek hamarosan.
  • zzeN
    EDGE 9 pontot adott rá!
  • grebber
    Előrendelhető 15,19€
  • Fpocok
    Valszeg igen.
  • grebber
    Frankó remélem máshol is ennyi lesz az ára akkor 16 dollárért vesszük is gamersgate-en!
  • zzeN
    Szeptember 4-én fog megjelenni.
  • Rayden02
  • grebber
    Öt percen át ijesztget az Outlast

Ez nagyon jó lesz ez kell!
  • mester1987
    Szerintem köze nem lesz a Penumbra vagy az Amnesia címekhez.
  • tutituti
    na ezzel is majd úgy játszok hogy fél óránként szünetet tartok.
  • grebber
    Ez nem gyenge várom ezerrel!
  • Rayden02
  • MerlinW
    Amnesia is a sokatik volt, Penumbra sem az első volt, ez sem az utolsó lesz. Horror-kaland-fps. Rengeteg van. Ezzel az erővel, minden FPS Doom, vagy Wolfeinstein sablonra épül.
  • Mr_no_NaMe
    ez ilyen amnézia sokadik rész? kb a negyedik játékot látom ami kb ugyan arra a sablonra épül.
  • MerlinW
    Köszönjük. Értékes hsz volt.
  • Ironman2
    Ez is biztos 2-3 óra játékmenet lesz.
  • Caliph
    ja mint a haverom, aliens vs predatorral,sötét szoba füles,hallja jön a pofaszopó,dob egy hátraarcot hogy kifut a szobából erre az arcára ugrik,haver meg konkrétan hátraesett székestől ordítva:D
  • tutituti
    most akartam pont csinálni neki topikot.VAlami beszarás lesz.

csakis este egyedül fülessel játék lesz!
  • Rayden02
    Colorado hegyeibe invitál bennünket a frissen alakult Red Barrels csapat.

Nem, nem a Ubisoft fogott bele egy új franchise fejlesztésébe, de a Red Barrels csapata csupa veterán arc, akik olyan projekteken dolgoztak, mint az Assassin\'s Creed, a Prince of Persia: Sands of Time, vagy a Splinter Cell: Conviction. A montreáli srácok most saját játékkal jelentkeznek, ami sajnos csak jövőre érkezik PC-re.
    Az Outlast címre hallgató alkotás túlélő horror lesz, ám ezúttal mellőzik a zombikat. A főhős egy újságíró, aki egy elmebetegeket kezelő klinikára érkezik, ám kiderül, hogy a viccosztály nem is olyan vicces. A készítők elmondása szerint azért nincsenek zombik, mert manapság mindenki attól fél, hogy felfalják az agyát, ám az Outlast azért leszen félelmetes, mert tudod, hogy akik vadásznak rád, még rendelkeznek a fent említett szervvel. Alant egy teaser, és hát várjuk bőszen.