158
Túlélő horror az Assassin\\\'s Creed fejlesztőitől
-
#35 Csatornában mi a titka a félig leszakad lépcsőre való átugrásnak, mert már legalább 4x próbálkoztam de nem sikerül a dagadék meg persze elkap. -
#34 11:58 :)))
Itt amúgy én is ugrottam egyet. :) -
Madi92 #33 :D Én nem merek játszani a játékkal, ezért inkább jútúbón követem!
Csak Commentaryval nézem, találtam egyet... ez a csávó...:D még 1 perce sem ment a játék, már megijedt, pedig csak a kamerát tesztelte..
Ha valaki hozzám hasonlóan fostos, de érdekli a játék, itt a videó! :)
link -
#32 Azt sajnálom az egészben, hogy a kezdeti ijesztgetéses hangulat később gyakorlatilag eltünik és nem lesz több benne!Rögtön az első max percben elsűtnek mindent és onnan már csak a sötét van semmi több :(
De kezdetnek nem rossz, remélem lesz valami hasonló tőlük amibe végig ott lesz ez a ijesztgetés! -
#31 Ez erről szól igen! -
#30 Ahogy olvasva mégis rápillantok.Azt olvastam,az első fél óra tény s való nyomasztó és spooky de szép lassan leül a dolog és rutinná válik a menekülés.tényleg? -
#29 Nagyon jó volt! 3 óra 50 perces szösszenet(így éjjeles után alvás nélkül nem is rossz),és teszi a dolgát ahogy kell.Nem nagy volumenű a játékmenet (csak szaladgálni kell és keresgélni) de a hangulat atmoszféra mindenért kárpótol!
9/10 ,de csak mert lehetett volna szebb is -
Dark Energy #28 Nekem is nagyon tetszik. Szép is, hangulatos is, besza-behu is.
35 percet játszottam tegnap, ma este folytatom. Sötétben, fejhallgatóval az igazi. -
#27 Nagyon jó lett!Igaz elég rövidke,de hangulatos ,beteges. -
Árnyvadász #26 40 percet játszhattam vele tegnap este. Kétszer kaptam olyan frászt, hogy után fél percig hatása alatt voltam. Részemről ez már elismerés. Olyat is ritkán éreztem eddig számítógépes programban, hogy émelyegni kezdek a látványtól és ez itt megvan.
Az elmegyógyintézet a szemcsés effekttel (film grain) és az Unreal motorral eszement jól néz ki. A kamera jó ötlet és információgyűjtésre is alkalmas. Éjszakai módban pedig a koromsötét helyeken hasznos. Még félelmetesebbé téve az amúgy is elég erős atmoszférával bíró helyszínt és magát a játékot.
Hangokat is profin implementálták. Az újságíró karakter félelme szerintem eddig példátlan módon lett megvalósítva. Erre szokott még egy kis zenei aláfestés jönni és komolyan a beszarás határán leszel.
A játékmenet egyszerű. Felfedezősnek mondanám. Viszonylag lineáris útvonalakon haladva kell a feladatokat megoldani. Eközben időnként elemeket lehet felszedni a lemerülő kamerához és dokumentumokat gyűjteni a történet teljesebb megértése végett.
Meg persze elbújni, ha éppen úgy adódik. A megítélésem kifejezetten pozitív 40 perc játék után.
Úgy gondolom, ami ebből kimarad, az benne lesz a jövőhéten megjelenő Amnesia folytatásban, így nincs is komoly hiányérzetem.
Végszóként: Várom, hogy este folytathassam.
-
kirpill75 #25 AZ első 10 perc a játékból:
-
mester1987 #24 Az is lehet, hogy többféleképpen lehet megcsinálni, de lehet keverem a közeljövőben megjelenő Daylight-tal. -
#23 Egy ilyen játékban az szerintem bőven elég, felesleges elnyújtani, hogy unalmassá váljon. -
#22 4-5 órát írt az edge. -
mester1987 #21 Passz, de kiváncsi vagyok 3 GB, hogy fog kinézni. Nem lehet valami hosszú biztos. -
#20 Remélem a kamera hudot tényleg kivették a véglegesből! -
mester1987 #19 3 GB, akit érdekel. Viszont a látvány egész jó. Szerintem képek is jönnek hamarosan. -
#18 EDGE 9 pontot adott rá! -
#17 Előrendelhető 15,19€ -
#16 Valszeg igen. -
#15 Frankó remélem máshol is ennyi lesz az ára akkor 16 dollárért vesszük is gamersgate-en! -
#14 Szeptember 4-én fog megjelenni. -
#13 -
#12 Öt percen át ijesztget az Outlast
Ez nagyon jó lesz ez kell! -
mester1987 #11 Szerintem köze nem lesz a Penumbra vagy az Amnesia címekhez. -
#10 na ezzel is majd úgy játszok hogy fél óránként szünetet tartok. -
#9 Ez nem gyenge várom ezerrel! -
#8 -
#7 Amnesia is a sokatik volt, Penumbra sem az első volt, ez sem az utolsó lesz. Horror-kaland-fps. Rengeteg van. Ezzel az erővel, minden FPS Doom, vagy Wolfeinstein sablonra épül. -
#6 ez ilyen amnézia sokadik rész? kb a negyedik játékot látom ami kb ugyan arra a sablonra épül. -
#5 Köszönjük. Értékes hsz volt. -
Ironman2 #4 Ez is biztos 2-3 óra játékmenet lesz. -
#3 ja mint a haverom, aliens vs predatorral,sötét szoba füles,hallja jön a pofaszopó,dob egy hátraarcot hogy kifut a szobából erre az arcára ugrik,haver meg konkrétan hátraesett székestől ordítva:D -
#2 most akartam pont csinálni neki topikot.VAlami beszarás lesz.
csakis este egyedül fülessel játék lesz! -
#1 Colorado hegyeibe invitál bennünket a frissen alakult Red Barrels csapat.
Nem, nem a Ubisoft fogott bele egy új franchise fejlesztésébe, de a Red Barrels csapata csupa veterán arc, akik olyan projekteken dolgoztak, mint az Assassin\'s Creed, a Prince of Persia: Sands of Time, vagy a Splinter Cell: Conviction. A montreáli srácok most saját játékkal jelentkeznek, ami sajnos csak jövőre érkezik PC-re.
Az Outlast címre hallgató alkotás túlélő horror lesz, ám ezúttal mellőzik a zombikat. A főhős egy újságíró, aki egy elmebetegeket kezelő klinikára érkezik, ám kiderül, hogy a viccosztály nem is olyan vicces. A készítők elmondása szerint azért nincsenek zombik, mert manapság mindenki attól fél, hogy felfalják az agyát, ám az Outlast azért leszen félelmetes, mert tudod, hogy akik vadásznak rád, még rendelkeznek a fent említett szervvel. Alant egy teaser, és hát várjuk bőszen.