158
Túlélő horror az Assassin\\\'s Creed fejlesztőitől
  • Robi546
    Értem,köszi a választ.
  • Austin Bailey
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vége attól lehangoló, hogy fos. Beront egy adag katona és lelövik.
  • Robi546
    Hali!

Aki végig játszotta az Outlast-ot az leírja a végét Spoilerben ? Csak mert olvastam interneten hogy a vége,elég lehangoló,nem olyan jó. Csak mert a horror -t nem szeretem játszani,se filmet nézni belőle de olvasni meg szeretem. :D Előre is köszi.
  • Bokafix2
    Üdv

Én nem tudom a magyarítást feltelepíteni... gondolom a verzió nem egyezik mert azt írja a magyarítás az 1.1-es verzióhoz jó... na de hol találok 1.1-es patch-et? Sehol nincs ilyen hogy Outlast 1.1 patch... vagy milyen néven lehet ezt megtalálni?

olyat találtam hogy Update v1.0.11774.0... ez nem 1.1
  • grebber
    Magyarítással játsszál, vegyél fel minden cetlit olvass el mindent vidd végig a játékot és megtudod , minden másra ott a google. (De gondolom végig akarod játszani)
  • darkgamer999
    Outlastban ki az a Walker?
  • grebber
    Valaki tudja hogy a warez verzió hol tárolja a mentéseket?
  • Austin Bailey
    én nagyon kiborultam etttől a játéktól, főleg a végétől, amit csak videón láttam, így nem is vittem végig.

nekem nem tetszik, hogy a végén egyszerűen csak lelövik
  • grebber
    Új főszereplővel jön az Outlast első DLC-je
  • kasa85
    Outlast
    Leírás
    Az Outlast játék teljes fordítása. v1.1

Mindenképp a mellékelt leírás elolvasásával kezdjétek a fordítás telepítését!
    Dátum
    2013. október 4. - 22:00
    Készítő
    Patyek, LostPlanetFan
    Letöltve
    1792x - A hónapban: 1776x
    Méret
    7,67 MB
    Platform
    PC
    Típus
    Magyarítás
  • kasa85
    Amiken mennek.
    Outlast-FTS

Outlast-RELOADED

Outlast.Update.v1.0.11774.0-RELOADED

Magyarítás

FTS szed vagy a Reoladedet.Mivel gyorsan játszottam az FTS játszottam ki mivel az volt az elsők között.
  • Austin Bailey
    Sziasztok, felraktam a fordítást, de nem engedi bekapcsolni a feliratok a beállításokban. Ilyenkor mit kell csinálni? (nem eredeti a játék)
  • scomcomputers
    Nagyon szépen köszönöm a fordítónak a magyarítást......
  • kasa85
    Ott amolyan Half Life érzésem volt DD
    Lent a pinyóban,de azért a végén csak kikerekedett a történet ami jó bár másodjára már nem magával ragadó sajnos.
  • Rayden02
    Nekem nem jön be a weboldal!
  • LocalPatriot
    +1
    Én is elkezdtem elölről, de nem sokáig nyomtam... másodjára már kb semmi értelme nincs. De elsőre... nagyon nagy game.
    Bár a vége, amikor lent vagy, ott már kb semmi para nem volt. Világis is volt, meg kb csak rohangálni kellett.
  • kasa85
    Fogsz amint elsőnek játszod ki.
    Viszont másodjára nagyon kiszámítható minden radom ott van tudod mi lesz mit kell csinálni szóval másodjára közel nem ad annyi élvezetet mint elsőre.
    Szavatosságban egy nullal,de játék élményben ha az első végigjátszást nézzük messze a legjobb horror játék amivel játszottam.
    Sokkal játszottam,de a Fear meg az egyéb kispályás játékok elbújhatnak mellette persze lesz akinek ez ügyben más a véleménye szóval kinek mi nekem ez az amnesia 1 után az etalon másodjára szánom de nem bánom,mert ez egy állom ha elsőnek kijátszom. :)
  • mester1987
    Inkább, csak kiszámítható, de az nagyon.
  • Gabe18
    Kikerült a fordítás a készítő oldalára.
    Na kíváncsi leszek, kapok-e szívrohamot ettől valóban.
  • mester1987
    A fuck-on ebbe az Outlast-ba...bebújok a szekrénybe és randomra rámnyit...ááá mondom várok kicsit, mire visszajövök már előlről kezdhetem az egészet :D

Amúgy sok van még hátra attól a résztől, mikor a spinklereket kell kinyitni?
  • LocalPatriot
    Óhh, ez is simán lehet. Sőt, ez még sokkal valósághűbb is mint amire én goldoltam.
    Ugye én azt nem értettem, hogy az a szellem, támad, néha meg is ölt, néha meg megvédett. Lsd a nagy szörny a végén. Akkor ezek szerint a végén nem a szellem ölt le ott mindenkit, hanem Te voltál, mert regenerálódtál stb. De ki volt a tolókocsis srác??
  • PrasCo
    Amennyire én levettem a játékból, az nem "szellem" volt, hanem nanorobotok (A doki a végén még meg is jegyez valami olyasmit, hogy a hülye nácik anno léleknek hitték, és azt hitték, biztosítva van a túlvilági élet, pedig semmi természetfeletti nincs ebben), amiket Billy (őrült) tudata irányított. Mivel iszonyatos szörnyűségekkel megnyomorított tudatú emberre volt szükség "gazdatestnek", ezért kísérleteztek elmebetegeken. A "szellem" először Billyt védi, amikor azonban tkp. megölöd azzal, hogy lekapcsolod a létfenntartásról, új gazdatestet keres - meg is találja benned, ugye, aki szintén átélt egy-két dolgot azóta, sőt. :D A végén a hangok azt implikálják, hogy a nanobotok miatt szuper fizikai erőt, regenerációt stb.-t kapsz, és lemészárolsz magad előtt mindent.
  • Austin Bailey
    ja látom "Túlélő horror"
  • Austin Bailey
    Sziasztok, miről szól ez a játék? Most hallok róla először, de elég félelmetesnek tűnik. Ez valami nyomozós játék?
  • mester1987
    Honnan tudod?
  • Shep
    Látom nem érted :)
  • Nika12
    Immáron FaceCam-al a gameplay sorozat. Nézzétek meg a többi részt is megéri :D
  • mester1987
    Hello Kitty
  • LocalPatriot
    Elírtam a végén, nem doki, hanem újságíró.
  • LocalPatriot
    hát de ezt nem értem. Most akkor a végén ha nem ölt meg a szellem, minek kezdett el ütni, támadni? A végén is kétszer kinyírt...:D Ott a másik édekes dolog, hogy a nagy szörny megtámadott téged, ő meg megvédett minket. Tehát egyszer megvéd, egyszer megöl... a végén meg szerencsétlen doki, kapott egy tárat az m16-osból. Nem hinném h túlélte :D
  • Shep
    Hát szerintem csak a katonák meg a doki, az addigra már gazdatestté vált újságíró szerintem nem de ez olyan, hogy direkt nyitva hagyták a kérdést, mindenki azt képzel bele amit akar.
  • reco
    Sikerült megcsinálni de nem rajtam múlott, az egerem volt szar egy másik ezeréves fos egérrel elsőre megcsináltam....
  • LocalPatriot
    Mozgasd az egeret jobbra, meg balra gyorsan. Kb 6 centit told balra, aztán vissza...:D nem igaz, hogy nem lehet megcsinálni:D
  • LocalPatriot
    Az igen!
    De a végén mindenki meghalt nem? Lehetett is hallanil hogy a szellem mindenkit kinyír.
  • kasa85
    SPOILER !
    Köszönöm én is az infót na ez az amit nem értettem a végén.
    Amúgy amikor tudod mi lesz mi után ki nyílik az ajtó,és a katonák meg a tolókocsis tudod mit csinál velünk lesz egy hang ami nagy kavalkádot okoz spoiler miatt írom így.
    Akkor túl éli az újság író,vagy nem habár egyértelmű a sötét kép,és a kiáltások.
    Amúgy az a dagadt bazi nagy szörny aki állandóan a nyomunkban van,és a végén jót röhögtem ami lett vele micsoda,mert bolond ekkora természeti erővel nem rendelkezik mint az a lény.
  • Shep
    [spoiler] Az a szellem lényegében egy tudat volt, Billy-é akit lekapcsoltál a gépről, aztán a végén mikor Billyt lekapcsoltad akkor a tudat beléd szállt, mert a tökéletes gazdatesthez az kellett ,hogy annyi szörnyűséget éljen át az illető amit épp elme már nem képes befogadni, vagyis te voltál a kísérleti nyúl, te teljesítetted be a kísérletet. /spoiler]
  • reco
    Most lehet röhögni fogtok , nem tudom talán analfabéta vagyok , de ahogy már lejjeb is irta valaki, a játék elején még amikor próbálsz elmenni a tolószékes faszi mellet és ráncigálni kell az egeret ott nem tudok tovább jutni egyszerűen vagy fél órát szarakodtam vele.
    Valaki vmi módszert tudna mondani mert próbáltam mindenhogy: gyorsan , lassan , érzésből , mint egy örült úgy ráncigálva , de nem akar összejönni vagy az egerem szar vagy mi ?
  • LocalPatriot
    Jaja, elsőre nekem is az ugrott be.
    Ám valaki aki elolvasta az összes doksit, stb. leírná a pontos sztoryt... én sose olvastam el, mert nem bírtam kivárni. Ám imádtam ezt a játékot. Baromi jó volt! El is kezdem újra!

Annyit értettem, hogy egy újságíró vagyok (asszem Billy) és ki kell nyomozni, hogy mi folyik az elmegyógyintézetbe. És kiderült, hogy a föld alatt van egy titkos laboratórium, ahol "Frankeinstein-t" hoznak létre:) Ezt kellett megakadályoznunk. Na most hogy a végén ki volt a tolószékes ember, meg a szellem mi volt azt már nem értettem. Valaki írja le röviden, a sztoryt, köszönöm.

• tutituti
    Én doom videóin röhögtem :D

• Dency
    Ennél a résznél csak nekem ugrott be a half-life? :D